پاسخ: خريدمادر برد گيجم كرد راهنمايي كنيد
نقل قول:
خب آقا مگه مادبرد AsusM2N-XE گرافيك ان برد داره كه تو ذوق ما مي زنيد مثلا سيستم گرفتيما
مي شه اينططوري جواب من بدين و از دستم راحت شين با اين سيستم من متوانم ويستا نصب كنم بازي با 256 مگ انجام بدم يا لنگ مي زنه
سيستمم جهت ياد اوري
سی پی یو: CPU AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 2.4GHz
مادربرد: MAIN BOARD AsusM2N-XE
رم: RAM KINGSTON - Dual Channel 2GB - 667-(2x1GB) Original
گرافیک: VGA CARD GIGABYTE - GeForce 8400GS - 256MB
هارد: HARD DISK MAXTOR-SATA 2 - 160 GB
خب اینجا بحث از سخت افزار در میاد میره سمت بازی شناسی...ویستارو که میتونی نصب کنی بدون مشکل ولی برای بازی 8400GS دیگه نمی تونه از پس Cryengine2 بر بیاد...یا کم میاره(یعنی یه چی رو بنفش یا نارنجی که هردو رنگای قشنگی هم هستند:1. (38): نشون میده)...یا باید By defult رو low و اگه داشت very low بذاری...:yes:
پاسخ: خريدمادر برد گيجم كرد راهنمايي كنيد
نقل قول:
خب آقا مگه مادبرد AsusM2N-XE گرافيك ان برد داره كه تو ذوق ما مي زنيد مثلا سيستم گرفتيما
مي شه اينططوري جواب من بدين و از دستم راحت شين با اين سيستم من متوانم ويستا نصب كنم بازي با 256 مگ انجام بدم يا لنگ مي زنه
سيستمم جهت ياد اوري
مادربرد: MAIN BOARD AsusM2N-XE
هارد: HARD DISK MAXTOR-SATA 2 - 160 GB
با آنبرد فرقی نمیکنه :1. (38):
ربطی به رم کارت نداره اصلا رم کارت گرافیک 1 ترا بایت باشه بازم فرقی تو رندرینگش نداره .
و چون 8400 یک کارت گرافیک ضعیف هست و با آنبرد تفاوتی ناچیزی داره من میگم حداقل الان نخر به جاش مادربردتو خوب بگیر بعدا واسه گیم یک کارت درست و حسابی بگیر که پولت هم حروم نشه :1. (40):
و این مادربردی که من پیسنهاد دادم دارای 4 سوکت DDR2 هست نه 2 تا :wink: و دوال چنل هم ساپرت میکنه ولی ماله خودت نه .
M3A78 PRO هم هست ولی نمیدونم چنده ! و M3A-H/HDMI
همون كهخريدمادر برد گيجش ميخواد يه m3a بگيره لطفا راهنمايي
اگر مادربرد M3A با اين قطعات خوبه
مادربرد: MAIN BOARD AsusM3a
هارد:HARD DISK MAXTOR-SATA 2 - 160 GB
تو رو خدا قطعه ها رو عوض نكنيد كه باز قاطي كنم فقط اگه خيلي لازمه بگين
پاسخ: همون كهخريدمادر برد گيجش ميخواد يه m3a بگيره لطفا راهنمايي
نقل قول:
اگر مادربرد M3A با اين قطعات خوبه
مادربرد: MAIN BOARD AsusM3a
هارد:HARD DISK MAXTOR-SATA 2 - 160 GB
تو رو خدا قطعه ها رو عوض نكنيد كه باز قاطي كنم فقط اگه خيلي لازمه بگين
داداش شما مشکلت چیه....ما بیشتر از شما گیج شدیم!:1041:
یعنی چی اگر مادربرد با اینا خوبه!!!:1. (27):
نقل قول:
داداش شما مشکلت چیه....ما بیشتر از شما گیج شدیم!:1041:
یعنی چی اگر مادربرد با اینا خوبه!!!:1. (27):
ببين اخه يكي ميگه مادر برد m3a بگير يكي ميگه گرافيكت ضعفه شما باشي قاطي نمي كني به من بگين چي بگيرم كه خيلي از اين قيمت قطعه ها بالا نزنه اين مادربرد هم ساپورتش كنه همين
نقل قول:
ببين اخه يكي ميگه مادر برد m3a بگير يكي ميگه گرافيكت ضعفه شما باشي قاطي نمي كني به من بگين چي بگيرم كه خيلي از اين قيمت قطعه ها بالا نزنه اين مادربرد هم ساپورتش كنه همين
ببین منظور حسین جان این بود که اون مادربرد به طور کلی از انتخاب خودت بهتره...ولی بدون هردو در ساپورت قطعاتی که انتخاب کردی مشکلی ندارن!:wink:
در مورد گرافیک هم شما باید 40-50 تومن پول بدی و کارت گرافیکی بخری که اصلا ارزشی نداره...اگه مادربرد انتخابیت گرافیک آنبرد داشته باشه به همون اکتفا کنی بهتره و پول بیخود نمیخواد بدی...اگه نه مادربردت گرافیک نداره خب مجبوری گرافیک جدا بگیری...اگرم که یک گرافیک یه خورده گرون تر مثل 8600GT بگیری که میشه نور الی نور...نه در ویستا مشکل داری نه برای بازی و نه به گرافیک آنبرد احتیاج داری!:yes:
اوکی؟:1. (40):
پاسخ: همون كه خريد مادر برد گيجش ميخواد يه m3a بگيره لطفا راهنمايي
نقل قول:
یک مادربرد خوب پیدا کردم که هم ارزونه هم مشخصاتش خوبه ولی اورکلاک نمیشه :1. (40):
ASUS - M2A-MX
نقل قول:
یک مادربرد خوب پیدا کردم که هم ارزونه هم مشخصاتش خوبه ولی اورکلاک نمیشه :1. (40):
ASUS - M2A-MX
اين مادربورد هم اور ميشه ولي امكانات زيادي نداره براي اوركلاك اگه بتوني مادربورد ASUS M2A-VM رو گير بياري خيلي خوبه
البته شما ميتوني مادربورد با چيپ بالاتر هم بگيري AMD 740G كه گرافيك Ati HD2100 داره و از مارك گيگا حدود 85
نقل قول:
اين مادربورد هم اور ميشه ولي امكانات زيادي نداره براي اوركلاك
دوست عزیز در قسمت مشخصات (Specifications ) این مادربرد نوشته ای از ویژگی اورکلاک ( Overclocking Feature ) نبود.
مگر اینکه شما عملی با این مادربرد تست زده باشی .