پاسخ: خريد مادربرد حرفه اي am3
من MSI790-GD70 داشتم انصافا برد خوبی بود و از همه نظر فوق العاده بود با همیون 5 فاز بودنش واقعا طراحی فاز ها طوری هستند که با یک برد 15-16 فاز هم رقابت میکنه در مورد شکاف توسعه PCIExpress هم من که برای گذاشتن کارت GTX260 روی اون توی هیچکدام از اسلات ها مشکلی نداشتم فقط آخرین سکاف کناره لبه برد ممکن اذیت کنه که ایم امر درمورد تمام بردها وجود داره.. ولی متئاسفانه یک مشکل کوچولو داره و اونم اینه که بعضی فنها را مثل CoolerMaster V8 به خاطر وجود تعدادی مقاومت و خازن در زیر back Plate مربوط به CPU اون نمیشه بر روی این برد نصب کرد . یعنی حداقل من که نتونستم.
نقل قول:
سلام......
در رابطه با 4 Pin E-ATX بنده اشتباه کردم درسته 8Pin میخوره.....
عزیز......بنده این برد رو به طور کامل از نزدیک دیدم........بیشتر گرافیک هارو نمیشه روی این برد به صروت 4Way بست....!! پس نگید که همه کارت هارو میشه بست....!
در این رکورد ثبت شده...بهتره برید یک مقداری تحقیق کنید......فکر میکنم یک رکورد 7GHZ دیگه هم با برد های متفاوت زده شده بود و چیزی که در CPU های AMD مهمه BatchNo این CPU مورد استفاده هست.......که برد نسبتا دخالت کمتری داره......اگر BatchNo پردازنده نسبتا خوب باشه به احتمال 95% میشه هیمن رکورد های روی برد های دیگر High-End زد....مثله Crosshair III .........
آرمان جان می شه بپرسم کدوم کارت گرافیک ها جا نمی شن؟؟
روی این بورد می تونید مشاهده کنید که پل شمالی به کنار PWM انتقال داده شده که فضای بیشتری باز بشه!
4 کارت 2 اسلاته به راحتی و بدون هیچ مشکلی جا می شن فقط برای نصب کارت چهارم بورد باید خارج از کیس باشه یا اینکه از کیس های Full Tower استفاده بشه...
من نگفتم تنها این بورد 7ghz زده! شما عنوان کردید:
نقل قول:
در کل P/P خوبی نداره.....به نظر من توی این برد های بهترین انتخاب یا MA790FXT-UD5P هست..یا M4A79T-DLX که دومی بیشتر پیشنهاد میشه
بنده هم مثال زدم که اگر خوب نیست چرا 7ghz زدند؟؟
نکته بعدی:
قیمت Crosshair III با MSI 790fx-GD70 چقدر تفاوت داره؟؟ درحالی که کارایی برابری دارند!! حالا شما برای خرید کدام یک رو انتخاب می کنید؟ گرون تر یا ارزون تر؟؟
و در آخر...
توانایی بوردها (خصوصا Pwm شون) متفاوت هست و به نظر من درست نیست که ثبت یک رکورد رو به حساب خوب بودن بچ نامبر پردازنده بذاریم...:1. (26):
موفق باشید...
نقل قول:
من MSI790-GD70 داشتم انصافا برد خوبی بود و از همه نظر فوق العاده بود با همیون 5 فاز بودنش واقعا طراحی فاز ها طوری هستند که با یک برد 15-16 فاز هم رقابت میکنه در مورد شکاف توسعه PCIExpress هم من که برای گذاشتن کارت GTX260 روی اون توی هیچکدام از اسلات ها مشکلی نداشتم فقط آخرین سکاف کناره لبه برد ممکن اذیت کنه که ایم امر درمورد تمام بردها وجود داره.. ولی متئاسفانه یک مشکل کوچولو داره و اونم اینه که بعضی فنها را مثل CoolerMaster V8 به خاطر وجود تعدادی مقاومت و خازن در زیر back Plate مربوط به CPU اون نمیشه بر روی این برد نصب کرد . یعنی حداقل من که نتونستم.
دوست عزیز مشکلی نداره!
یکی از دوستان بنده هم روی این بورد V8 نصب کردند و استفاده می کنند...:great:
نقل قول:
روی این بورد می تونید مشاهده کنید که پل شمالی به کنار PWM انتقال داده شده که فضای بیشتری باز بشه!
4 کارت 2 اسلاته به راحتی و بدون هیچ مشکلی جا می شن فقط برای نصب کارت چهارم بورد باید خارج از کیس باشه یا اینکه از کیس های Full Tower استفاده بشه...
سلام....
من دقیقا یادمه که روی این برد یک شخصی 4 تا گرافیک نصب کرده بود و برای گرافیک 4 PCI-Express Riser زده بود........فردا عکسسش هم روی سایت میزارم.......
نقل قول:
نکته بعدی:
قیمت Crosshair III با MSI 790fx-GD70 چقدر تفاوت داره؟؟ درحالی که کارایی برابری دارند!! حالا شما برای خرید کدام یک رو انتخاب می کنید؟ گرون تر یا ارزون تر؟؟
کی میگه Corsshair III با GD-70 کارایی برابر داره؟!!
نقل قول:
توانایی بوردها (خصوصا Pwm شون) متفاوت هست و به نظر من درست نیست که ثبت یک رکورد رو به حساب خوب بودن بچ نامبر پردازنده بذاریم...
اگر با پردازنده های AMD کار کرده باشید متوجه منظور بنده میشید.....
نقل قول:
بنده هم مثال زدم که اگر خوب نیست چرا 7ghz زدند؟؟
آقا رو برد M4A78T-E هم 6.8GHZ زدند که دارای چیپ 790GX هست و 4xPin-E-ATX میخوره........آیا برد بدیه؟!!
در ضمن از قابلیت های Overclocking این برد هم بگذریم این برد یک سری مشکلاتی هم داشت از جمله Riad ......که لازم نمیدونم به بهحث در این رابطه بپردازیم.......
موفق باشید...
نقل قول:
سلام....
من دقیقا یادمه که روی این برد یک شخصی 4 تا گرافیک نصب کرده بود و برای گرافیک 4 PCI-Express Riser زده بود........فردا عکسسش هم روی سایت میزارم.......
کی میگه Corsshair III با GD-70 کارایی برابر داره؟!!
اگر با پردازنده های AMD کار کرده باشید متوجه منظور بنده میشید.....
آقا رو برد M4A78T-E هم 6.8GHZ زدند که دارای چیپ 790GX هست و 4xPin-E-ATX میخوره........آیا برد بدیه؟!!
در ضمن از قابلیت های Overclocking این برد هم بگذریم این برد یک سری مشکلاتی هم داشت از جمله Riad ......که لازم نمیدونم به بهحث در این رابطه بپردازیم.......
موفق باشید...
آرمان جان با بورد 770 AMD هم 6ghz زدند! صحبت ما سر این بود که شما گفتید GD70 خوب نیست!
خیلی جالب هست! شما با این بورد چقدر کار کردید؟ رو چه استنادی می گید که مشکل رید کردن داره؟؟
نزدیک 6ماه هست که این بورد در کارگاه اوورکلاک ما داره تست می شه!
در آخر...
نمی دونم چرا ما باید هر از چند گاهی یک بحثی داشته باشیم!
موفق باشید...
نقل قول:
خیلی جالب هست! شما با این بورد چقدر کار کردید؟ رو چه استنادی می گید که مشکل رید کردن داره؟؟
بنده روی این استناد میگم که یکی از دوستان اگر اشتباه نکنم 3xSeagate 7200.12 رو Raid0 کرده بود همچین مشکلی داشت شما هم یک جستجویی بکنید بد نیست!
خارج از این مشکل شما این تاپیک که یادتون هست؟!
نقل قول:
مشکل در سیستم توان بورد msi 790-gd70
نقل قول:
آرمان جان با بورد 770 AMD هم 6ghz زدند! صحبت ما سر این بود که شما گفتید GD70 خوب نیست!
شما اگه دقت کنید میبینید که بنده جایی نگفتم که این برد خوبی نیست گفتم :
نقل قول:
در کل P/P خوبی نداره
شما نمیدونید Performance/Price چیه؟!
نقل قول:
نمی دونم چرا ما باید هر از چند گاهی یک بحثی داشته باشیم!!
برای اینکه شما داره سره مسئله دیگه بحث میکنید.....
موفق باشید/آرمان :11():
SSA Member
سلام ..
لطفا اینجا درست و علمی مباحثه کنید.