پاسخ: تفاوت بين 2 پردازنده AMD 4200 athlonx2 وpentium dual core 2160 كدام يك بهتر هست ؟؟
تو مثل اینکه درست صفحه رو نگاه نکردی ولتاژ cpu رو چنده من دست به ولتاژ نزدم اونقدر اور شد
2-مادر برد قیمتش 50000 تومن بود دیدی که با یه مادر برد ارزون راحت اور شد.
3-در ضمن منظورت از کفر در اوردن چیه:1. (2):تو اینتل انگار ناموسته اینجوری تعصبی برخورد میکنی.:whistle:
4-2800MHZ نه 2700 MHZ
پاسخ: تفاوت بين 2 پردازنده AMD 4200 athlonx2 وpentium dual core 2160 كدام يك بهتر هست ؟؟
متاسفانه باز هم می بینم که شما دو دوست عزیزی که قبلا بهتون اخطار داده بودم باز شروع کردید به جنگ و جدل .
لطفا ادامه ندید. ( تذکر آخر )
================
حرف هیچ شخصی هم بدون دلیل و سند مورد قبول نیست .
هر کسی هم هر ادعایی داره لطفا با دلیل و سند ثابت کنه.
بی خود و بی جهت تئوری نبافید .
نقل قول:
AMD ماشاء الله اینقدر بلده اور بشه که تا 2.7 رفته تازه معلوم نیست که پایدار باشه ! در صورتی که 2180 را تا 3.95 میبرم !
مثل اینکه تا کُفر منو در نیارید بی خیال نمیشید :1. (12):
نمیخواستم حال هر چی فن بوی AMD را بگیرم ولی مجبورم کردید !:yes:
هر کی مَرده بره CPU Phenom بیاره و با Q6600 من کل بندازه تا ببینیم روی کی کم میشه :yes::yes::1. (20): این از 4 هسته ایش :1. (26):
و بره 6400 بیاره با 2180 کل بندازیم تا روی هرچی فن بوی هست کم بشه :1. (19):
برو عزیزم Q6600ات را اوور کن ببینم چقدر می تونی اوور کنی ..
حتما اوور کن و نتیجه رو بذار که خیلی مشتاقم ببینم چقدر اوور شده .
=====
یه مطلبی هم فراموش نکن. اونم اینکه پردازنده های AMD ذاتا سخت اوور میشن . این ذاتشونه و دلیلی هم نداره که چون اینتل بیشتر اوور میشه بهتر از AMD باشه . در ضمن رکورد اوورکلاک ها معمولا بااینتل زده میشه به این دلیل که راحت تر اوور میشن . اما اگر کسی تونست با AMD رکورد خوبی بزنه اوورکلاکر فنی تری هست. چون AMD مثل اینتل نیست که با یه لیوان آب خوردن اوور بشه .