البته رو مین میتونی q9400 ببندی 198 تومن اگر نخواهی مادر بورد عوض کنی 9400 خوبه
Printable View
البته رو مین میتونی q9400 ببندی 198 تومن اگر نخواهی مادر بورد عوض کنی 9400 خوبه
اگه کار شما با Excell در حد حرفه ای است به نظرمن Core I5 بهتر Q9550 است
Q9400 در پردازش های مربوط به کارهای اداری 20-30 درصد ضعیفتر از Core I5 هستش و با اون قیمت اصلا نمیصرفه من ترجیه میدم 150 تومان بیشتر بدم ویک مادر برد نو بگیرم تا یک Q9400نقل قول:
مبارزه 2 نسل از پردازنده*هاي چهار هسته*اي اينتل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خريد يکي از پردازنده*هاي گران قيمت Core2 Quad QX9770 و يا Core i7 965 نسخه بي*نهايت، آرزوي هر کاربر علاقه*مند به سخت*افزار رايانه، اورکلاک کردن و ارتقاي سيستم است. با اين*که برآوردن اين آرزو براي اکثر کاربران داراي بودجه محدود، ميسر نيست، اما اين مساله نمي*تواند مانع برخورداري آنها از تجربه ارتقا و اورکلاک رايانه*هاي قدرتمند و سريع داراي توانايي اجراي بازي*هاي رايانه*اي جديد و توليد و تبديل انواع محتواي چند رسانه*اي شود.
پردازنده*هاي چهارهسته*اي Core 2 Quad Q9550 و نسل بعدي آنها يعني Core i7، با ترکيبي از خصوصياتي شگفت*انگيز، مانند کارآيي، قدرت و سرعت، به*همراه قيمتي مناسب که آنها را کاملا از پردازنده*هاي AMD متمايز مي*سازد، به*خوبي قادر به برآوردن آرزوها و پاسخگويي به همه نيازهاي اين دسته ازکاربران هستند. ما در اينجا براي پي*بردن به اين*که کدام*يک از اين پردازنده*ها بهتر هستند، طي تدارک آزمايشي مقايسه*اي، با استفاده از رايانه*اي متشکل از کارت گرافيک GeForce 8800 GTX، يک فضاي ذخيره داده از نوع ديسک سخت Raptor 150گيگابايتي، پردازنده Core2 را با 4گيگابايت حافظه رم 1333/DDR3 در کنار مادربورد سوکت LGA 775 و پردازنده i7 را با 3گيگابايت رم 1066/DDR3 در کنار مادربورد سوکت LGA 1366 و هر دو آنها را در بستر سيستم عامل ويندوز ويستا (خانگي) 64بيتي، از جهات گوناگون بررسي كرديم كه نتايج آن به شرح ذيل است:
قيمت
پردازنده Q9550 نمونه*اي خوب از توازن بين کارآيي و قيمت است. تعداد پردازنده*هاي Core2 اينتل، کم نيست، اما اغلب با پالس ساعت پايين*تر و حافظه نهان غيرفعال شده. اين پردازنده 83/2گيگاهرتزي 265دلاري، از حافظه نهان L2 از توانايي همسان با پردازنده بسيارگران قيمت نسخه بي*نهايتCore2 Quad QX9770 1400دلاري، برابر با 12مگابايت برخوردار است. اما پردازنده Core i7 920 با سرعت 66/2گيگاهرتز و قيمت 315دلار به*عنوان پرسرعترين پردازنده با قيمتي متعادل در بازار شناخته مي*شود.
برنده: پردازنده Core i7 920
* بستر و زمينه کارکرد (مادربورد)
مادربوردهاي مخصوص پردازنده*هاي Core2 بسيار متنوع*تر، فراوان*تر و ارزان*تر از مادربوردهاي X58 مخصوص پردازنده*هاي Core i7، در دسترس هستند.
برنده: پردازنده Core 2 quad Q9550
* در دسترس بودن
اينتل در هر مرحله از توليد پردازنده*هاي خود، تعدادي محدود، در حدود 1000 عدد از پردازنده*هاي سري نسخه بي*نهايت Core2 Quad Q9550 را توليد و به بازار عرضه مي*کند در حالي*كه پردازنده*هاي Core i7 920 بيشتر و آسان*تر در دسترس هستند.
* ويژگي*ها
پردازنده جديدتر نسل بعدي i7، با برخورداري از خاصيت چند نخي با ايجاد هسته پردازشي مجازي ابرچندنخي1، يک تنظيم*کننده حافظه تعبيه شده، پشتيباني از رم DDR3 نوع 3کاناله، قابليت اورکلاک شدن به*طور خودکار، مديريت انرژي و قدرت درون ساخت و همه مجموعه دستورات متشکله پردازنده Core2، برتر از رقيب خود است.
* کارآيي
اگرچه Core2 Quad Q9550 سرعت بالايي را با اين قيمت مناسب ارائه مي*دهد، اما نتايج آزمايش، حاکي از ارائه پهناي باند بالاتر Core i7 920 بوده و برتري آن از لحاظ زمان درنگ و چند نخي به*وسيله ايجاد هسته پردازش مجازي مشخص و محرز است، اما با سرعت ساعتي 6درصد کمتر از پردازنده Core 2 Quad Q9550 عمل مي*کند. در نتيجه Core i7 920 با مقادير قطعي 17 تا 50درصدي و با عمل کردن در سرعت ساعت پايين*تر و قيمت کمتر، از هم*نژاد خود پيشي مي*گيرد و آن را به حاشيه مي*راند.
جمع بندي
پردازنده Core i7 920، در انجام وظايف و وظايف توليد محتوا2، تماشايي عمل کرده و به*علت پيشرفت نرم*افزارها و برنامه*هاي اجرايي با گذشت زمان و به*كارگيري بهتر هر 8 نخ يا هسته آن، کارآيي آن نيز بهبود يافته و در واقع سريع*تر عمل مي*کند. مطمئنا يک چنين اتفاقي براي پردازنده*هاي سري Core2 Quad نيز رخ خواهد داد و برنامه*هاي اجرايي نرم*افزاري بيشتري ضامن بهينه*سازي آنها خواهند بود.
بي*گمان براي کاربران آينده*نگر و علاقه*مند به کارايي بهتر و بيشتر که به*دنبال پردازنده*هاي اقتصادي مي*گردند، پردازنده Core i7 920 گزينه مناسبي خواهد بود و براي ساير کاربراني که به*دنبال گزينه*اي ارزان*تر مي*گردند نيز پايگاه فناوري پردازنده Core 2 Quad انتخاب مناسبي خواهد بود.
به نظرشما q9450 چطور هست و از لحاظ قیمت و کارایی با q9550 چقدر فرق دارهنقل قول:
اگر در حد ماکزیمم 200 تومان باشه میشه اورکلاک کرد و به 3 و بالای 3 رسوندش و استفاده کرد؟
با تشکر
اسماعیل برای کاره شما بهتر هست که Q9550 بگیری
این بهترین راه هست که یک پردازنده دست دوم پیدا کنی مسلماً پیدا میشه فعلاً با همین سر کن و عجله نکن
اگر هم تونستی یک Q9450 با یک خنک کننده خوب احتمالاً بتونی روی 4000 پایدار نگه داری
سلام دوستان...
من قصد ارتقای سیستم رو دارم.
سیستم فعلی من :
CPU : Core 2 Due 6550
Main Board : Asus P5Q3
Ram : 4 GB DDR3 CSX
VGA : 8600 GT 512 MB
Power : GREEN 535 W
بیشتر تو کار طراحی هستم اتوکد-تری دی مکس-و...کار میکنم البته علاقه زیادی به performance بالا دارم طوری که هنگ کردن سیستم رو نبینم.
جدیدا علاقه پیدا کردم به نسل جدید i7 ...به نظر شما من با هزینه 500 تومن میتونم این قطعات رو ارتقا بدم.و اینکه از قطعه های بالا کدامیک باید تعویض شوند و با چه قیمتی...ممنون میشم اگه با حوصله جواب بدید.راستی مادربوردی وجود نداره که هم i5 و هم i7 رو ساپورت کنه؟
با تشکر هلنا
سلام و خوش اومدید :Love-PCN~!:نقل قول:
ارسالی توسط HELENA_WESTLIFE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا یه تاپیک جدید تو همین بخش ایجاد کنید تا در خدمتتون باشیم :give_rose:
خوب همینجا جواب بدین دیگه...چی میشه مگه!!نقل قول: