پاسخ: بهترين CPU براي .......................
دوست عزیز مشکلی نداری حافظه گرافیک 9400 ddr2 هست خیلی ها dd5 هم روی چنین سیستم هایی استفاده میکنند ولی گرافیگ مدل جدیده
اونی که اول گفتی میشه گفت سرعت رمه و اگه بتونی 1600 بگیری که مسلما بهتره ولی گرونتره من خودم از اینتل بیشتر خوشم میاد ولی باید قبول کرد ای ام دی مقرون به صرفه تر هست یعنی به نسبت پولی که میدی کارایی بیشتری میگیری ولی اگه میخای ضرر نکنی یا یه کمی صبر کن ای ام دی مادربوردهای سری جدید هم رده p55 که sata3,usb3 رو پشتیبانی میکنن بده به بازار یا اینکه p55 بگیر ترجیحا گیگابایت
پاسخ: پاسخ : بهترين CPU براي .......................
نقل قول:
رم چه تاثیری در سرعت سیستم داره؟ مثلا (4GB (2 x 2GB - 1333 چقدر با (4GB (2 x 2GB - 1600 تفاوت داره؟
و یه سوال دیگه:آیا کارت گرافیک GeForce 9400GT رو میشه در مادربورد GIGABYTE - P55-UD3P استفاده کرد؟ با توجه به اینکه این کارت گرافیک ddr2 هستش و سیستمی که من می خوام ببندم ddr3 یا ربطی نداره؟
با فرض زمان تاخیر مساوی در بعضی از کارهای روزانه اندکی تفاوت بین 1333 و 1600 وجود داره ولی مشکل اینجاست که معمولا هر چه کلاک رو بالا میبرند زمان تاخیر رو هم بالا میبرند به عبارتی رم 1333 cl8 با رم 1600 cl9 یکیه :give_rose:
9400 رو میتونید روی این مین نصب کنید و ربطی بین رم گرافیک و سیستم به صورت مستقیم وجود نداره
Computex گرامی
از i7 روی سوکت 1156 به راحتی نگذرید :great: معجون خوبیه
اولا ممنونم از بچه های این فروم که این قدر سریع جواب میدید.:love:
دوم اینکه با بحث های انجام شده این چیزهایی هست که انتخاب کردم.
1-CPU: Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
2-MAIN: GIGABYTE - P55-UD3P
3- RAM: Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
4- VGA: 9400GT
حالا چند تا سوال:
اول اینکه بهترین رم 4 گیگ چه مارکی هست و 1333 بگیرم یا 1600 یا تفاوت نامحسوسه؟ و تفاوت قیمتشون چقدره؟
دوم اینکه من واقعا تو این چند سال به مارک های ال جی و سامسونگ آلرژی پیدا کردم و حتی خودکار سامسونگ یا ال جی هم دوست ندارم بخرم چون هر چی از این دو مارک گرفتم بعد از دو ماه خراب شده، از تلویزیون و دی وی دی رایتر گرفته تا ضبط سی دی. حالا با این اوصاف فکر کنم بهترین هاردهای یه ترا بایت سیگیت و وسترن دیجیتال هستند، به نظر شما چه هارد یه ترابایتی بخرم خوبه؟(ضمن اینکه نمی خوام جنس چینی بخرم)
نقل قول:
اولا ممنونم از بچه های این فروم که این قدر سریع جواب میدید.:love:
دوم اینکه با بحث های انجام شده این چیزهایی هست که انتخاب کردم.
1-
CPU: Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
2-MAIN: GIGABYTE - P55-UD3P
3- RAM: Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
4- VGA: 9400GT
حالا چند تا سوال:
اول اینکه بهترین رم 4 گیگ چه مارکی هست و 1333 بگیرم یا 1600 یا تفاوت نامحسوسه؟ و تفاوت قیمتشون چقدره؟
دوم اینکه من واقعا تو این چند سال به مارک های ال جی و سامسونگ آلرژی پیدا کردم و حتی خودکار سامسونگ یا ال جی هم دوست ندارم بخرم چون هر چی از این دو مارک گرفتم بعد از دو ماه خراب شده، از تلویزیون و دی وی دی رایتر گرفته تا ضبط سی دی. حالا با این اوصاف فکر کنم بهترین هاردهای یه ترا بایت سیگیت و وسترن دیجیتال هستند، به نظر شما چه هارد یه ترابایتی بخرم خوبه؟(ضمن اینکه نمی خوام جنس چینی بخرم)
یه نگاه مجدد به این ریویو بندازید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
انتخاب i5 به نظرم انتخاب خوبی نیست بنظرم بعضی از سایتها به دلایلی ریویوها را به صورتهای مجازی جلوه میدن
برای مثال به این چارتها نگاه کنید
در نگاه اول میگیم ایول این i5 که ترکونده :lol: همه چارتها تو ردیف اوله
ولی یکم که دقت میکنیم میبینیم نه بابا این که تو ردیف اول نوشته آورکلاک شده این پردازنده هستش
من با این پردازنده کار کردم به هیچ عنوان ارزش این هزینه رو نداره و فقط با دلارهای اینتل روی اکران تبلیغاتی رفته
دیگه خودتون میدونید در این ضمینه دیگه صحبت نمیکنم :give_rose:
یه سری رم خوب با برند adata گرفتم که ازش راضی هستم قیمتش خیلی مناسب نیست ولی رم بی دردسریه ، دیفالتش 1333 cl8 هستش ولی روی 1600 cl8 یا 1333 cl7 به راحتی کار میکنه
1600 همین مدل هم به همین شکله ظاهرا این ۲ رم به جز تنظیمات داخلی هیچ تفاوت دیگهای ندارند ( که اونم تو بایوس خودتون میتونید تنظیم کنید )
حدود ۱۲۰-۱۳۰ قیمت ایندومدل هستش ( حدود ۱۰ تومن اختلاف )
در ضمن اون 9400 هم اصلا به این سیستمتون نمیاد ، لااقل به 9500 بندازید تا خدا ازمون راضی باشه :1. (35):
پاسخ : پاسخ: پاسخ : بهترين CPU براي .......................
نقل قول:
Computex گرامی
از i7 روی سوکت 1156 به راحتی نگذرید :great: معجون خوبیه
سلام نیما جان. آره راستش الان که داشتم بنچ ها رو نگاه میکردم دیدم تفاوت این دو نسبتا محسوس هست. اما شما قیمت i7 870 رو زده بودید 320 تومن! واقعیتش من با این قیمت جایی ندیدم. یعنی قیمتا بالاتر از این بود.
به هر حال لینک مقایسه بین i5 750 و i7 870 برای Pedram_IR عزیز این هست:
ببینید پدرام جان در اینجا هم شما باید به امتیازات توجه داشته باشید. مثلا در کنار بعضی از تست ها نوشته شده Higher is Better که یعنی امتیاز بالاتر بهتر هست و در بعضی جاها هم نوشته شده Lower is Better که بدین معنی است که مدت زمان کمتر بهتر هست.
شما با نرم افزارهایی که بیشتر سروکار دارید اختلاف کارایی این دو پردازنده رو در اونها ببینید و تصمیم بگیرید. اگر اینطور که آقا نیما فرمودند اختلاف قیمت بین این دو پردازنده حدود صد تومن باشه ، با در نظر گرفتن بودجه می تونید بهش فکر کنید.
پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : بهترين CPU براي .......................
نقل قول:
سلام نیما جان. آره راستش الان که داشتم بنچ ها رو نگاه میکردم دیدم تفاوت این دو نسبتا محسوس هست. اما شما قیمت i7 870 رو زده بودید 320 تومن! واقعیتش من با این قیمت جایی ندیدم. یعنی قیمتا بالاتر از این بود.
به هر حال لینک مقایسه بین i5 750 و i7 870 برای Pedram_IR عزیز این هست:
ببینید پدرام جان در اینجا هم شما باید به امتیازات توجه داشته باشید. مثلا در کنار بعضی از تست ها نوشته شده Higher is Better که یعنی امتیاز بالاتر بهتر هست و در بعضی جاها هم نوشته شده Lower is Better که بدین معنی است که مدت زمان کمتر بهتر هست.
شما با نرم افزارهایی که بیشتر سروکار دارید اختلاف کارایی این دو پردازنده رو در اونها ببینید و تصمیم بگیرید. اگر اینطور که آقا نیما فرمودند اختلاف قیمت بین این دو پردازنده حدود صد تومن باشه ، با در نظر گرفتن بودجه می تونید بهش فکر کنید.
سلام
من به این آناندتچ آلرژی دارم ، زیگیل میزنم :lol:
توی همین فروم هم قبلا روی آمارهای چرند این سایت صحبت شده و البته توی فرومهای خارجی نیز به این آمارها خیلی خورده گرفته میشه :give_rose:
چند روز پیش ۴ تا دونه خریدم 318 نمیدونم هنوز موجود باشه یا نه ، میتونم براتون سئوال کنم
آقا پوزش میخوتم بنده 860 گرفتم اشتباها تو پست قبلی زدم 870 ، این قیمت 860 هستش:oops:
نقل قول:
یه نگاه مجدد به این ریویو بندازید
انتخاب i5 به نظرم انتخاب خوبی نیست بنظرم بعضی از سایتها به دلایلی ریویوها را به صورتهای مجازی جلوه میدن
برای مثال به این چارتها نگاه کنید
در نگاه اول میگیم ایول این i5 که ترکونده :lol: همه چارتها تو ردیف اوله
ولی یکم که دقت میکنیم میبینیم نه بابا این که تو ردیف اول نوشته آورکلاک شده این پردازنده هستش
من با این پردازنده کار کردم به هیچ عنوان ارزش این هزینه رو نداره و فقط با دلارهای اینتل روی اکران تبلیغاتی رفته
دیگه خودتون میدونید در این ضمینه دیگه صحبت نمیکنم :give_rose:
یه سری رم خوب با برند adata گرفتم که ازش راضی هستم قیمتش خیلی مناسب نیست ولی رم بی دردسریه ، دیفالتش 1333 cl8 هستش ولی روی 1600 cl8 یا 1333 cl7 به راحتی کار میکنه
1600 همین مدل هم به همین شکله ظاهرا این ۲ رم به جز تنظیمات داخلی هیچ تفاوت دیگهای ندارند ( که اونم تو بایوس خودتون میتونید تنظیم کنید )
حدود ۱۲۰-۱۳۰ قیمت ایندومدل هستش ( حدود ۱۰ تومن اختلاف )
در ضمن اون 9400 هم اصلا به این سیستمتون نمیاد ، لااقل به 9500 بندازید تا خدا ازمون راضی باشه :1. (35):
شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو نگاه کن، آیا واقعا قیمتها همین قدره؟
اگر همینقدر باشه که فقط مادربوردو سی پی یو ی i7 بالای 600 میشه.
و دیگه اینکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهتره یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
و آیا مادربورد GIGABYTE - P55-UD3P برای i7 مناسبه یا فقط سری x58 هستن که روی i7 جواب میده؟
اگر i5 مناسب نیست آیا core 2 dou ها یا Core 2 Quad ها بهتر از i5 هستن؟(برای رندر منظورم هستش)
پاسخ: بهترين CPU براي .......................
دوست عزیز بهترین انتخاب i5 هست.چون شما روی اون تمامی سی پی یو های i7 , i5 . i3 را می تونید بذارید.ضمن انکه تکنولوژی i5 جدید تر هست و اینتل روی همین تکنولوژی یعنی نبود پل شمالی کار میکنه و یه جورایی میشه گفت i7 یه نسلی هست که هنوز نیومده به بازر سوخته.در اینده هم با ارایه سی پی یو های جدید برای سوکت 1156 خواهید دید که کارایی این دو سوکت کاملا با هم یکی خواهد شد.
پس در خرید i5 شک نکنید.(این که تمام سی پی ها از i3 تا i7 و در اینده مدل های جدید تر را ساپورت میکنه خیلی مهمه)
شاد باشید:11():
پاسخ : بهترين CPU براي .......................
نقل قول:
شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو نگاه کن، آیا واقعا قیمتها همین قدره؟
اگر همینقدر باشه که فقط مادربوردو سی پی یو ی i7 بالای 600 میشه.
و دیگه اینکه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهتره یا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
و آیا مادربورد GIGABYTE - P55-UD3P برای i7 مناسبه یا فقط سری x58 هستن که روی i7 جواب میده؟
اگر i5 مناسب نیست آیا core 2 dou ها یا Core 2 Quad ها بهتر از i5 هستن؟(برای رندر منظورم هستش)
با سلام.
ببینید سوکت های 1156 و 1366 با هم متفاوت اند. وهمینطور مادربورد ها و پردازنده هایی که توسط اونها ساپرت میشوند. پس به این موضوع دقت داشته باشید. در حال حاضر از سوکت 1366 فقط مادربوردها یی با چیپ X58 موجودند و از سوکت 1156 فقط مادربوردهایی با چیپ P55 روانه بازار شده اند. اما تفاوت این دو در پشتیبانی از پردازنده چیست؟
پردازنده هایی از Core i7 که به صورت 9xx شماره گذاری شده اند بر روی سوکت 1366 نصب میشوند. مثل Core i7 920 یا 960 یا 975 و...
اما پردازنده هایی از سری Core i7 که به صورت 8xx و پردازنده هایی از سری Core i5 که در حال حاضر تنها پردازنده Core i5 موجود در بازار مدل 750 هست از سوکت 1156 پشتیبانی میکنند. بنابراین شما نمیتونید پردازنده ای مثل Core i7 920 رو روی سوکت 1156 یا حتی پردازنده ای مثل Core i7 860 رو روی سوکت 1366 نصب کنید.
در رابطه با پلتفرم Core 2 Dou سوال فرموده بودید ، یا به طور کلی تر سوکت 775 که از تمامی پردازنده های سری Core 2 دو هسته ای و چهار هسته ای پشتیبانی میکند ، باید بگم هر چند باز هم اختلاف بین چهار هسته ای Core 2 Quad 9950 با Core i5 750 خیلی نیست ولی قیمت آن بسیار کمتر از Core i5 در میاد اما به طور کلی سوکت 775 دیگه آخر عمرش هست و تمام پردازنده های جدیدی که اینتل پس از این تولید خواهد کرد، همگی از سری Core i3 و Core i5 و Core i7 خواهد بود و از سری Core 2 دیگر تولید نخواهد شد. بنابراین اگر به روز بودن و قابلیت ارتقا در آینده براتون مهم هست ، طرف سوکت 775 نرید.
باز هم اگر مطلبی براتون مبهم هست بپرسید.
موفق باشید.
چه جوری میشه فهمید یه رم کلاکش هشته یا نه؟