سلامنقل قول:
ممنون از راهنمايي شما.
اين مادربوردهاي بايواستار گارانتيشون معتبر هست يا نه؟
از نظر كيفيت و كاركرد به پاي گيگا ميرسند؟
خازنهاشون مثل گيگا از نوع سوليد هست يا نه؟
ممنون ميشم يك توضيح مختصري در موردشون بديد.
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمايي شما.
اين مادربوردهاي بايواستار گارانتيشون معتبر هست يا نه؟
از نظر كيفيت و كاركرد به پاي گيگا ميرسند؟
خازنهاشون مثل گيگا از نوع سوليد هست يا نه؟
ممنون ميشم يك توضيح مختصري در موردشون بديد.
بله ... البته !!!! بایواستار یکی از برندهای خوب و موفق در زمینه مادربورد هست که توسط انفورماتیک گستر گارانتی میشه که از بهترین گارانتی های موجود در کشور هست .... از نظر کیفیت ساخت و کارایی چیزی کمتر از گیگا نداره و بهتره بگیم نسبت به قیمتی که داره خرید اون به صرفه تره .....
اتفاقا" من دیشب می خواستم این بورد رو بهتون توصیه کنم که دیدم شما انتخابتون رو کردید ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزيز سلام
ممنونم از لطف شما.
چون اطلاعي در مورد اين برند نداشتم چيزي هم در موردش نپرسيدم و امروز يكي از دوستان در همين پست اين مادربورد را معرفي كردند ولي نميدونم چرا امروز كه از چندتا فروشگاه كه دوستانم هم هستند پرسيدند اكثرا معتقد بودند كه اين برند از مادربوردهاي درجه 3-4 چيني هست و اله و بل ولي دليل قانع كنندهاي هيچ كدام براي حرفشان نداشتند و فقط ميگفتند كه خوب نيست.
دوست دارم شما با توجه به اطلاعاتي كه داريد اطلاعات بيشتري را لطف كنيد و بيان كنيد.
و اگر زحمتي براي شما دوست عزيز نيست يك مقايسه كوچيك از نظر كيفيت و كارايي بين اين برند و گيگا انجام بدهيد و در نظر و تجربه شخصي خودتان را هم خوشحال ميشم بدونم.
ممنون.