نوشتم 15 دقیقه . اگر مشکلی پیش نیومد گرافیک هم مشکلی نداره . ولی شما باید گردش هوای داخل کیس رو اصلاح کنید که چیپ تحت فشار به مشکل نخوره .نقل قول:
Printable View
نوشتم 15 دقیقه . اگر مشکلی پیش نیومد گرافیک هم مشکلی نداره . ولی شما باید گردش هوای داخل کیس رو اصلاح کنید که چیپ تحت فشار به مشکل نخوره .نقل قول:
آقا وقتی باز باشه بهتر نیست ؟ هوای داغ زود تر خارج میشه این طورینقل قول:
خیر تصور غلطی هست . وقتی در کیس باز باشه . عملا گردش هوای داخل کیس مختل میشه . این چینش نحوه گردش هوا در کیس هم قواعد خاص خودش رو دارد .نقل قول:
بستگی مستقیم به کیستون دارهنقل قول:
اگر کیستون جدید باشه معمولا هوا از جلوی کیس وارد میشه ( جلوی هارد دیسک ) و از پشت کیس خارج میشه
در این مدل کیسها باز کردن درب کیس باعث به هم خوردن نظم حرکت هوا شده و هوای گرم از اطراف قطعات گرم دور نمیشوند
ولی در کیسهای قدیمی که هیچ راه کاری برای ورود و خروج هوا نداشت، باز گذاشتن درب کیس میتونست به خنک شدن قطعات کمک کند
فعلا که AMD وضعش خرابه . الان اینتل بهتره .
عاشق سخت افزار بودن خودش بهترین دلیل برای خرید یک پیسی جدید هست ! ادم برای چیزی که ازش لذت میبره پول میده !
سیستم پیشنهادی من برای یک عشق سخت افزار !!! : یک سیستم کاملا بر مبنی برند خوشنام MSI .
MSI Z97 Guard Pro
Intel Core i5-4690k
GSkill RipjawsX 2×8GB DDR3 2400MHz
MSI GTX 960 OC Gaming TF V 4GB
Western Digital Black 1TB
Thermal Right True Spirit 120M-BW
Green X6 Challenger Gaming
این هم یک سیستم قوی . زیبا . با اصالت و به روز :11()::11()::11()::11()::11():
لطفا بفرمایین حدودا چند تموم میشه این سیستم؟؟؟نقل قول:
یاور جان
شما یه پلتفرم نسبتا خوب از amd داری که پردازندش ضعیفه ولی تا چند سال دیگه قابل استفادس
اگر الان میخواستی سیستم تهیه کنی قطعا پیشنهادم اینتل بود
ولی با قطعات موجودتون پیشنهاد میکنم یدونه پردازنده 1090 یا 1100 دست دوم تهیه کنید و بودجتون را روی گرافیک کارت متمرکز کنید
برای گرافیک هم پول بیخود بابت برند ندهید یدونه 960 گالاکسی یا زوتاک زیر 800 تومن بخرید و از سیستمتون لذت ببرید
اگر میخواهید برای سیستمتون هزینه کنید یک فن پردازنده خوب هم بگیرید تا بتونید سیستم را با نویز کم آورکلاک کنید
دست دوم این پردازنده هارو از کجا میتونم پیدا کنم؟نقل قول:
من که از پایتخت خیلی فاصله دارم و مشکله که اینجاها دست دوم این پردازنده ها پیدا بشه.
اصلا نظرتون چیه که fx-8350 بخرم؟؟؟ بعلاوه یه کارت گرافیک قوی و زیر یه میلیون؟؟؟
مادربردتون fx 8350 را پشتیبانی میکند . ولی برای این پردازنده نیاز به کولر خوب دارید .
کولر در حدود چه قیمتی؟نقل قول:
و اینکه آیا کولر ساده 50 60 تومنی جواب نمیده؟
باید کولر حرفه ای باشه؟