خیلی ممنون .:11():
Printable View
خیلی ممنون .:11():
پردازنده : intelنقل قول:
کارت گرافیک : Nvidia برند : gigabyte ، asus
رم : G.skill ، corsair
پاور : Green , corsair
هارد : western digital
اس اس دی : ocz ، samsung ، sandisk ، corsair
مادربرد : gigabyte ، asus
این برندهایی که من نام بردم محصولات ضعیف هم دارن که معمولا برای افراد با بودجه پایین در نظر گرفتن و از اون طرف برندهایی هم که نامشون توی لیست نیست محصولات خوب و با کیفیت هم دارن که بتونن در مقایسه مدل به مدل برندهای نام برده رو شکست بدن اما این هایی که من نوشتم یک مقایسه کلی بود
یک زمانی بهترین رم Geil بود اما نتونست برتری خودش رو حفظ کنه و بر همین اساس ممکنه در هر زمانی یک شرکت تازه تاسیس یا یک شرکت قدیمی با یک جهش، رتبه برندهای دیگه رو ازشون بگیره مثل amd که داره همین هدف رو دنبال می کنه
البته من اینجور سوال ها رو زیاد مهم نمی دونم چون مساله، برند نیست بلکه پوله
به طور مثال اگه شما پول داشته باشی اگه حتی خودت ندونی که بهترین ماشین ها کدوم هستن خلاصه با یه پرس و جو ساده می تونی بنز و بی ام دبلیو و لکسوس و تویوتا و پورشه و لامبورگینی و ... رو پیدا کنی
شما پول رو جور کن برند و محصول خوب خودش پیدا می شه:wink:
با سلام خدمت دوستای عزیز
البته این قاعده کم کم از دور خارج شده که کدوم برند بر برندهای دیگه برتری داره . الان باید مدلها رو با هم مقایسه کرد.و بجز بعضی برندهای از رده خارج درجه چندوم که تعدادشون خیلی کم هست بقیه برندها تقریبا خوبن و میشه روشون حساب کرد. منتها برای کاربرد های خاص مثل اورکلاکینک برخی برندها بیشتر سرمایه گذاری کردن و در نتیجه محصولات خاصی برای این رده دارن.
این برندها رو من بیشتر دوست دارم:
cpu: intel
M.B:Biostar,Asrock ,asus.msi.giga
RAM:Mushkin .g.skill. adata.corsair
ghraphic: BFG.msi.sapphire.asus.zotac
power: ANTEC,CORSAIR.green