پاسخ: برای سیستم زیر چه مادربوردی رو پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
اين هم لينك اين برد كه تمام برد مثل گيگابايت از خازن جامد استفاده كرده سينك خوبي براي nb داره . نوع خازنهاي سوليد هم تاثير داره دقيقا مثل خازنهاي الكتروليت . بهترين منبع براي خازنها كه من شناختم badcapsforum ميباشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهش ميكنم . اصلاح ميشه . ولي سر قضيه اين خازنهاي سوليد بايد ديد شايد بعضي از خازنهاي سوليد توسط كمپاني توليد ميشه مثلا از خازنهاي الكتروليت رابيكون ضعيف تره . بايد يك تحقيق كنيم . مخلص همه رفقا
متاسفانه خيلي وقته از بازار دور افتاديم ........
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
خواهش ميكنم . اصلاح ميشه . ولي سر قضيه اين خازنهاي سوليد بايد ديد شايد بعضي از خازنهاي سوليد توسط كمپاني توليد ميشه مثلا از خازنهاي الكتروليت رابيكون ضعيف تره . بايد يك تحقيق كنيم . مخلص همه رفقا
متاسفانه خيلي وقته از بازار دور افتاديم ........
قیمت یک کالا بخش لاینفک یه پیشنهاد کالا هستش
لطفا قیمت یه کالا رو از بازار تهیه کنید بعد اون کالا رو پیشنهاد بدین
اگر اینجور باشه که منم میام میگم برد فقط این برد و دیگه هیچ
اون موقع اون برد فاکس کان که هیج بلکه تمام مادربردها درست حسابی هم باید برن جلو بوق بزنن
من بيشتر از اين كار ميكنم . كالائي رو تيم من تست ميكنه و بعد شركت سفارش ميده .
شامل هر تستي كه شما فكر ميكنيد . البته تو بد ترين شرايط :11():
اين كه من يك برد رو پيشنهاد ميدم به خاطر اينه . خوشبختانه شركت هم برد هائي كه ما تاييد نميكنيم نمياره . حتي پيشنهاد ما رو براي اصلاح طي گزارش حضوري به دست FOXCONN ميرسه
شما يكبار تشريف بياريد اين برد يا هر بردي از فاكسكان رو براتون تست ميكنم . اونوقت برد خودتون هم از ازراك هم تست ميكنيم .
من سعي ميكنم به ازراك ديگه احترام بذارم چون سليقه شماست چون شما رو قبول داريم . نيما عزيز كل كل خوبه ولي رفاقت بهتره . من به تمام برندها احترام ميذارم :give_rose:
نقل قول:
من بيشتر از اين كار ميكنم . كالائي رو تيم من تست ميكنه و بعد شركت سفارش ميده .
شامل هر تستي كه شما فكر ميكنيد . البته تو بد ترين شرايط :11():
اين كه من يك برد رو پيشنهاد ميدم به خاطر اينه . خوشبختانه شركت هم برد هائي كه ما تاييد نميكنيم نمياره . حتي پيشنهاد ما رو براي اصلاح طي گزارش حضوري به دست FOXCONN ميرسه
شما يكبار تشريف بياريد اين برد يا هر بردي از فاكسكان رو براتون تست ميكنم . اونوقت برد خودتون هم از ازراك هم تست ميكنيم .
من سعي ميكنم به ازراك ديگه احترام بذارم چون سليقه شماست چون شما رو قبول داريم . نيما عزيز كل كل خوبه ولي رفاقت بهتره . من به تمام برندها احترام ميذارم :give_rose:
عزیز ما هر کی رو بتونیم گول بزنیم خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم
ازراک ، فاکسکان ، evga ، گیگا و ..... هم برد خوب چند صد دلاری دارن هم برد ارزون 40-50 دلاری
هر کدوم جایگاه ، کاربری ، دوام و کیفیت خودش رو داره
من هیچ موقع نمیام بگم n68s3 که قیمت جهانی 45 دلار داره یک برد عالیه ، ولی کسی سیستم یا برد ارزون بخواد که برای 2-3 سال براش کار کنه اینو پیشنهاد میدم
ولی اگر کسی بخواد یه سیستم تهیه کنه که بالای 5 سال براش کار کنه m3a785gxh پیشنهاد میدم که قیمت جهانیش حدود 90 دلار هستش
ولی شما ضربا زورا میخواین مادربرد 50 دلاری فاکسکان رو به جای مین 100 دلاری جا بزنید و برد 100 دلاری رو به جای 200 دلاری
به هر ترتیب یه عنوان مشاور این فروم به شما عرض میکنم اگر میخواهید در قسمت مشاوره فعالیت کنید به خودتون زحمت بدین و قیمت اون قطعه رو استعلام و همراه پیشنهادتون اعلام کنید
در غیر اینصورت یه هیچ عنوان مشاوره ندین
پینوشت : بنده به هیچ برندی احترام نمیگذارم ، تنها احترامم به کاربر هموطنم هستش که میخواد خرید کنه
كلا تفاوت بردها با چيپ 770 قيمت مشخصي دارد . و اين كه فاكسكان كه توليد كننده خيلي از المانها براي شركتهاست نميشه با بايوستار و ... مقايسه كرد . شغل شما طوريه كه با قيمت ها در كنار خودشون سركار داريد ولي من با قطعات زياد با قيمت دقيق كاري ندارم چون بازاري نداريم كه قيمت بر اساس استاندارد خاصي باشه . فقط بغضي فروشنده مثل جناب حسيني يكسري استاندارد ها رو رعايت ميكنند . بهشون تبريك و خسته نباشيد ميگم . :give_rose:
نقل قول:
foxconn A78AX 3.0
AMD Phenom™ II ,Athlon™ II processors ,Socket AM3 with HT3.0 interface
- 5.2 GT/s HyperTransport™
- Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max 16GB
- 1* PCIe2.0 x16, 2* PCIe2.0 x1, 3* PCI
- ATA 133 x 1, SATAII x 6
- 5.1 channel HD Audio
- Gigabit LAN
- 12 USB 2.0 ports
دوست عزیز به نظر شما کدوم یکی از این دوتا رو بخرم؟
پیشنهاد شما یا GA-770T-USB3
سلام دوستان.من ميخوام با 130يا 140 تومن يک مادربورد
خوب"CPU وکارت گرافيک و+1 رم 2گيگ بخرم ميشه
راهنماييم کنيد لطفا....
نقل قول:
سلام دوستان.من ميخوام با 130يا 140 تومن يک مادربورد
خوب"CPU وکارت گرافيک و+1 رم 2گيگ بخرم ميشه
راهنماييم کنيد لطفا....
سلام و خوش آمدید :give_rose:
گرامی لطفا یه تاپیک جدید باز بفرمائید