پاسخ: انتخابی سخت بین دو رقیب ! P45 گیگابایت یا اسوس
سلام.من يه مادربورد گيگا ميخوام كه amd ساپورت باشه...اگر ddr3 ساپورت هم باشه بد نيست!
150 براي مادربورد و 150 براي cpu چي ميتونم بگيرم!در ضمن اگر گيگا هم نبود مشگلي نداره فقط ايسوز نباشه!!!
يكي از دوستانم ميگفت با 150 ميشه سي پي يو 9950 اي ام دي گرفت راست!با پولي كه من دارم چي ميشه گرفت؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ممنون از راهنماييتون!!!و اين كه چيزي كه ميگيدو تا چه اندازه اي ميتوان اوركلاك كرد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز در مورد مین کاملا اشتباه میکنین و باید یک نگاه دوباره ای به محصولات asus داشته باشید به هر حال با پول شما در حد 140 asus m4a78t-e بهترین مین هستش که رم ddr3 با باس 1600 ساپورت میکنه که عالی هستش و حتی برای اورکلاک نیز عالی جواب میده در ضمن با این مین نیز میتونین هسته چهارم سی پی یو های سه هسته ای رو فعال کنین
حامد من 9950 رو تایید نمی کنم نگیر ! از سری فنوم 2 بگیر .
فنومهای 2 سری 710 یا بالاتر قابل تبدیل به 4 هسته ای هستند .
دوستان بابت راهنمايي هاتون واقعا ممنونم!!!
دليل من براي استفاده نكردن از asus اينه كه من يه كارت دي وي بي كيوباكس دارم كه با مادربوردهاي ايسوز سازگاري نداره...من الان خودم مادربوردم ايسوز
p5ld2 se green كه واقعا ازش رازي هستم فقت تنها مشگلم اينه كه با اين دي وي بي سازگاري نداره...به نظر من اينتل داره پول اسمشو ميخوره و اي ام دي قولي واسه خودش...خيلي ها ام اينو تاييد كردن!
من فقط ميخوام بدونم بهترين گزينه براي من با قيمت 150 سي پي يو و 150هم مادربورد چيه؟؟؟لطفا يه مورد كه راهت تا 3يا 4سال ديگه نياز به اپديت نداشته باشه
بهم معرفي كنيد؟؟؟كه منم گيج نشم!
از تمامي دوستان ممنون...
تصيح ميكنم...با سرچي كه تو اينترنت زدم به اين نتيجه رسيدم كه q9950 چيز خيلي خفني ولي من كلا 300براي مين و سي پي يو دارم!!!پس بايد نسبت به پولم جولون بدم:whistle:با اين حال فرق بين phenom 2 باphenom 2 x4 نفهميدم...
بين
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]206.000t
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]230.000
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]180.000
خوب با اين اوصاف براي دومي كه بودجه نداريم
ميمونه سومي و اولي و اين كه اصلا اگه خودتون با 300 ميخواستين يه مين و سي پي يو جم كنين چي ميگرفتن...
با تشكر فراوان از amd&intel عزيز و تمامي دوستان
شما فنوم 2 سه هسته ای هم بگیرید میتونید تبدیل به چهار هسته ای کنید با استفاده از قابلیت ACC که تو بایوس برد هست . احتیاجی نیست هزینه 4 هسته ای کنید .
نقل قول:
شما فنوم 2 سه هسته ای هم بگیرید میتونید تبدیل به چهار هسته ای کنید با استفاده از قابلیت ACC که تو بایوس برد هست . احتیاجی نیست هزینه 4 هسته ای کنید .
اين روش هميشه جواب ميده؟ يا فقط واسه بچ نامبرهاي خاص ست؟
اگر برد قابلیتش رو داشته باشه جواب میده .
نقل قول:
دوستان بابت راهنمايي هاتون واقعا ممنونم!!!
دليل من براي استفاده نكردن از asus اينه كه من يه كارت دي وي بي كيوباكس دارم كه با مادربوردهاي ايسوز سازگاري نداره...من الان خودم مادربوردم ايسوز
p5ld2 se green كه واقعا ازش رازي هستم فقت تنها مشگلم اينه كه با اين دي وي بي سازگاري نداره...به نظر من اينتل داره پول اسمشو ميخوره و اي ام دي قولي واسه خودش...خيلي ها ام اينو تاييد كردن!
من فقط ميخوام بدونم بهترين گزينه براي من با قيمت 150 سي پي يو و 150هم مادربورد چيه؟؟؟لطفا يه مورد كه راهت تا 3يا 4سال ديگه نياز به اپديت نداشته باشه
بهم معرفي كنيد؟؟؟كه منم گيج نشم!
از تمامي دوستان ممنون...
با هزینه اضافه 50 تومن برو یه P5Q DELUXE بردار