سلام،
من cpu و main قبلیم که مشکل داشتند رد کردم رفت، الآن قصد دارم سی پی یو و مین بخرم که طبیعتا میخوام با سیستم الآنم مج بشه ، جوری که حداکثر صرفه جویی رو تو قیمت انجام داده باشم! (main و cpu قبلیم Asus M4A88TD-V Evo/USB3 و Phenom II x4 970 بود)
قطعاتم :
رم : Corsair XMS3 4GB 2*2GB 1600
پاور : 585 Green
گرافیک : EVGA GTX 560 Ti superclocked
با توجه به سرچی که کردم اینارو پیدا کردم:
i5-3570k با قیمت 735 تومن
i5-3470 قیمت 665 تومن
البته قیمت هارو از یک سایت برداشتم و نمیدونم درست هستند یا نه
تفاوت قیمت نسبت به کارایی ارزش داره من پول بیشتری برای مدل 3570k بدم ؟ مدل دیگه ای مد نظرتون هست ؟
با توجه به پاور سیستمم و قطعاتم، اگه این سی پی یو رو بگیرم مشکلی از نظر قدرت پاور برام پیش نمیاد؟
و برای مین هم یکی از برند های asus یا giga رو میخوام ولی نمیدونم کدوم بهتره ؟ و کدوم مدل از این برندها رو بخرم، انتظارم اینه که، تو گیم جواب بده(این واسه من از همه مهمتره) ، باس 1600 رم رو طبیعتا ساپورت کنه، usb 3 باشه و قیمتش هم بین 300 تا 400 تومن باشه.
من الآن یک هارد 500 wd blue دارم که برام کمه، به نظرتون این هارد رو نگه دارم و کنارش یک 1tb اکسترنال بگیرم، یا اینکه اینو بفروشم و یک هارد اینترنال 1tb 7200rpm بگیرم ؟
نظر خودم رو مورد اوله چون از هارد داخلی برای ویندوز، برنامه و بازی استفاده میکنم، و از اینترنال برای ذخیره سازی فیلم و... که به دلیل اینترنال بودن واسم مزیت داره، اما خوب قیمتم بیشتر میفته واسم...
و در مورد آخر یک کیس خوب و خنک برای سیستم تا نهایتا 150 تومن چی میتونم بگیرم ؟ (با توجه به مین بوردی که پیشنهاد می کنید) من green magnum 2 رو دیدم چیز جالبی بود به نظرم،
البته کیس دارم اما چون سی پی یو و مین قبلیم که بیچارم کرد، میترسم تقصیر کیس و تهویه هوای بدش و جریان الکتریسیته ای که داشت باعث اش بوده باشه! واسه همین بهتره عوضش کنم.

Bookmarks