-
پاسخ: انتخاب مادر برد مناسب
منظور اون فروشنده ی عزیز، کیفیت ساخت و پتانسیل بسیار بالای رم های جی اسکیل بوده که درست گفته. اما این به این معنا نیست که سایر برندها مثل کرسیر و کینگستون خوب نباشن! هرگز هم به معنای دور ریختن پول نیست! وگرنه شرکت کینگستون الان ورشکست شده بود و همه جی اسکیل می خریدن!
مادربردهای سری H و پردازنده های سری ضریب بسته (غیر K)، توانایی اورکلاک بسیار محدودی دارن. برای کسانی که میخوان یاد بگیرن به صورت کاملاً مبتدیانه، خوبه.
-
نقل قول:
یه مورد خدمتتون عرض کنم که بنده قصد اورکلا دارم به طور جدی!!
فرکانس رم هم کمتر از این میشه 1600 که اونم خیلی کمه!!!
رم رو میتونستم مدل های ارزونتر هم بردارم،ولی یه مغازه دار (کاملا بیطرفانه)گفت رم هایی مثل کینگستون و ... هدر دادن پوله و جی اسکیل بخر فقط
ssd هم برای امولاتور نیاز دارم شدید،چون واسه اجرای امولاتور اندروید 2.3 که قدیمیه حالا، حدود1:30 دقیقه زمان میبره که به خاطر سرعت هارده و رم هم تاثیر فوق العاده ای تو سرعتش داره
در کل بگم ،در مورد رم اگه کارایی سیستم رو پایین نیاره،حاضرم مارک های دیگه بگیرم
اوه.
اوستا هادی مگه فقط بخاطر اینکه کم نیاره CPU تو بازی نمیخای اورکلاک کنی مگه؟ تو پست اول هم همینو گفته بودی دیگه . خوب 4770 اونقد قدرتمند هست که راحت بدون اورکلاک بخاد جواب بده تا چندین سال
اگه غیر از گیم واسه کار دیگه ای میخای ، خوب نگفته بودی . منم گفتم فقط تو گیم هیش تفاوتی ندارن
ینی میخای در حد حرفه ای اورکلاک کنی اونم بخاطر قضیه ی گیم؟ یا بخاطر چیز دیگه ای؟ اگه گیمه ، که گفتم و حتی با همین 4770 و اون مادربرد میتونی تا حد متوسط و قابل قبول هم اورکلاک کنی (مثلا تا 4.2 گیگاهرتز و همین حدودا رو جواب میده) اما اگه بخاطر غیر گیمه ، که نگفته بودی
-
همینطور نیما جان توی یکی از تاپیک ها گفتند . خیلی از محدودیت چیپست H87 توسط اپدیت های جدید برطرف میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
نقل قول:
اوه.
اوستا هادی مگه فقط بخاطر اینکه کم نیاره CPU تو بازی نمیخای اورکلاک کنی مگه؟ تو پست اول هم همینو گفته بودی دیگه . خوب 4770 اونقد قدرتمند هست که راحت بدون اورکلاک بخاد جواب بده تا چندین سال
اگه غیر از گیم واسه کار دیگه ای میخای ، خوب نگفته بودی . منم گفتم فقط تو گیم هیش تفاوتی ندارن
ینی میخای در حد حرفه ای اورکلاک کنی اونم بخاطر قضیه ی گیم؟ یا بخاطر چیز دیگه ای؟ اگه گیمه ، که گفتم و حتی با همین 4770 و اون مادربرد میتونی تا حد متوسط و قابل قبول هم اورکلاک کنی (مثلا تا 4.2 گیگاهرتز و همین حدودا رو جواب میده) اما اگه بخاطر غیر گیمه ، که نگفته بودی
شرمنده آقا سجاد من فکر کردم تو پست اول گفتم
معذرت میخوام از همتون
تنها کاربرد غیر گیم من،برنامه نویسی و تست برای سیستم عامل اندروید هست که منابعی مثل رم و سی پی یو رو شدیدا مشغول میکنه موقع تست
و در اینده گرافیک هم به اینا اضافه میشه که هنوز اونا رو یاد نگرفتم
پس با این حساب،من با واتر کولینگی که گفتم، میتونم تا 4.2 پایدار اوور کنم؟
پس فرقش با سری k تو همون .3 ghz هست؟!
-
با یک کولینگ خوب تا 4.2 هم دور از دسترس نیست .
-
خوب کاربردت غیر گیم ، برنامه نویسی هه حداکثرش دیگه ؟ با پیشرفته ترین برنامه نویسی هم که کار کنی ، حداکثرش cpu 4670 هم لازم نداره چه برسه 4770
منظور من تا 4.2 با مادربرد G1.Sniper H6 و cpu ی 4770 بود . آره با اینا و یه کولر حتی نه چندان قوی ای هم میتونی تا این حد بصورت پایدار اور کنی
فرقش با سری K تو همون 3 گیگا هرتز هست ینی چی؟ با سری K و با یه مادربرد عالی ، بسته به نوع خنک کننده ، تا 4.8 و اگه خنک کننده ی نیتروژنی باشه ، عددش نجومی میشه :Love-ssa~! (1): میتونی اور کنی که اصلا با این اوصاف لازمت نمیشه
-
برای این پردازنده یک خنک کننده DeepCool FROSTWIN توصیه میکنم .
-
نقل قول:
خوب کاربردت غیر گیم ، برنامه نویسی هه حداکثرش دیگه ؟ با پیشرفته ترین برنامه نویسی هم که کار کنی ، حداکثرش cpu 4670 هم لازم نداره چه برسه 4770
منظور من تا 4.2 با مادربرد G1.Sniper H6 و cpu ی 4770 بود . آره با اینا و یه کولر حتی نه چندان قوی ای هم میتونی تا این حد بصورت پایدار اور کنی
فرقش با سری K تو همون 3 گیگا هرتز هست ینی چی؟ با سری K و با یه مادربرد عالی ، بسته به نوع خنک کننده ، تا 4.8 و اگه خنک کننده ی نیتروژنی باشه ، عددش نجومی میشه :Love-ssa~! (1): میتونی اور کنی که اصلا با این اوصاف لازمت نمیشه
منظورم حداکثر فرکانس بود که براساس گفته شما، با سری K 0.6 ghz اختلاف دارن
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
-
نقل قول:
برای این پردازنده یک خنک کننده DeepCool FROSTWIN توصیه میکنم .
خنک کنندگیش نسبت به corsair H 110 قوی تره؟؟
-
آری
حالا من دقیق اندازه گیری نکردم که :Love-ssa~! (1): . گفتم چیزی در همین حدوده . 600 مگاهرتز هم زمین تا آسمون تفاوته
-
نقل قول:
خنک کنندگیش نسبت به corsair H 110 قوی تره؟؟
کرسیر h100 واترکولینگ هست ولی این ایر کولینگ هست . به شخصه ایر کولینگ رو کم دردسرتر میدانم . :11():
-
کم دردسرتر منظورت چیه اوستا امیذ؟
واتر کولینک زمین تا آسمون با ایر کولینک قدرتش فرق داره
راستی اوستا کیوان (درس گفتم؟:Love-ssa~! (1):) ، ممولا برا سری K ، حرفه ای اورکلاک میکنن و با خنک کننده ی نیتروژنی ، تا 7 گیگ هم اورکلاک میکنن. برا کلاس گزاشتن :Love-ssa~! (1):
-
نقل قول:
کرسیر h100 واترکولینگ هست ولی این ایر کولینگ هست . به شخصه ایر کولینگ رو کم دردسرتر میدانم . :11():
من این نوع فن ها رو رو تهویه سرور های بانک ها دیدم و چون دوتا فن پشت سر هم بودن،صدای هواپیما میدادن!!
من موندم این چطور فقط 20 دسیبل نویز داره!
-
نقل قول:
کم دردسرتر منظورت چیه اوستا امیذ؟
واتر کولینک زمین تا آسمون با ایر کولینک قدرتش فرق داره
راستی اوستا کیوان (درس گفتم؟:Love-ssa~! (1):) ، ممولا برا سری K ، حرفه ای اورکلاک میکنن و با خنک کننده ی نیتروژنی ، تا 7 گیگ هم اورکلاک میکنن. برا کلاس گزاشتن :Love-ssa~! (1):
از لحاظ مایع COOLANT میگم . قدرتش بیشتره ولی نگه داری هم دارد .:1. (35):
-
نقل قول:
از لحاظ مایع COOLANT میگم . قدرتش بیشتره ولی نگه داری هم دارد .:1. (35):
اگه هر سال دوبار کولانت عوض کردنش رو میگی،اون مشکلی نیست
-
نقل قول:
اگه هر سال دوبار کولانت عوض کردنش رو میگی،اون مشکلی نیست
بله همون . ENERMAX ELC240 هم مورد خوبیه . از شرکت وارد کننده کرسیر گارانتی کننده بهتری دارد .
-
ناوچ دیگه اوستا کیوان
فن اش بزرگتره پس دورش کمتره و سر و صداشم کمتر
-
دوستان عزیز چرا همراهی می کنند همراه استارتر و برخی نکات مهم رو گوشزد نمی کنند ؟!
H110 که بحثش این روزها زیاد مطرح هست یک واترکولر با رادیاتور 28 سانتی هست که توی هرکیسی جا نمیشه عزیزان !
اگه H100i یک کیس خاص میخواد ( حداقل x9 و آلومین گرین ) کولر H110 کیس خاص تری میخواد چون تعداد کیس های موجود در بازار که واتر 28 سانتی رو ساپورت کنند بسیار کمه !
با تشکر و با عرض پوزش ! :11():
-
1 :تعداد فایل پیوست
این هم نتایج این کولینگ
-
نقل قول:
دوستان عزیز چرا همراهی می کنند همراه استارتر و برخی نکات مهم رو گوشزد نمی کنند ؟!
H110 که بحثش این روزها زیاد مطرح هست یک واترکولر با رادیاتور 28 سانتی هست که توی هرکیسی جا نمیشه عزیزان !
اگه H100i یک کیس خاص میخواد ( حداقل x9 و آلومین گرین ) کولر H110 کیس خاص تری میخواد چون تعداد کیس های موجود در بازار که واتر 28 سانتی رو ساپورت کنند بسیار کمه !
اتفاقا من این مورد رو پرسیدم،و به این نتیجه رسیدیم که تو x9 جا میشه
پس با این حساب باید قید h110 رو بزنم؟
-
نقل قول:
اتفاقا من این مورد رو پرسیدم،و به این نتیجه رسیدیم که تو x9 جا میشه
پس با این حساب باید قید h110 رو بزنم؟
اگه به این نتیجه رسیدید و 100 % مطمئن هستید که جا میشه با مسئولیت خودتون خریداری کنید !
-
ببخشید،این دما بر حسب سانتیگراد هست؟!!
دو درجه سانتیگراد؟؟؟
سی پی یو قشنگ یخ زده دیگه!!
-
نقل قول:
اگه به این نتیجه رسیدید و 100 % مطمئن هستید که جا میشه با مسئولیت خودتون خریداری کنید !
مطمئن نیستم
خودم به این نتیجه نرسیدم،اساتید انجمن گفتند جا میشه
-
نقل قول:
ببخشید،این دما بر حسب سانتیگراد هست؟!!
دو درجه سانتیگراد؟؟؟
سی پی یو قشنگ یخ زده دیگه!!
اگر به عنوان بنچمارک دقت کرده باشید نوشته Idle and Load Delta Temperature :
یعنی اختلاف دمای حالت بیکاری و لود با دمای محیط !
-
نقل قول:
دو تا 140 میلی متری جا میشه دیگه
تو مشخصات خود X9 نوشت هه دیگه
البته اوستا هادی تا حالا مشخص نکرد چه سیستمی رو قبول کرد چون نسبت به مادربرد و cpu ، واتر کولینگ استفاده اش شاید منتفی شه
-
نقل قول:
دو تا 140 میلی متری جا میشه دیگه
تو مشخصات خود X9 نوشت هه دیگه
البته اوستا هادی تا حالا مشخص نکرد چه سیستمی رو قبول کرد چون نسبت به مادربرد و cpu ، واتر کولینگ استفاده اش شاید منتفی شه
در مورد مادر برد که کلا نظرم عوض شد
منتظر میشم gigabyte G1 بیاد
سی پی یو هم اگه اختلاف قیمتش کمتر از 150 تومن اینا بود،سری K میگیرم
در غیر اینصورت معمولی میگیرم
واتر کولینگ رو واسه خنک کار کردنش میخوام که داخل کیس گرم نشه و مخصوصا صداش خیلی مهمه که کم باشه
-
گمراه شدیم اوستا هادی
کدوم G1 ؟ 100 تا G1 داریم :Love-ssa~! (1):
اختلافش 100 تومنه
بی سروصداتر ممولا اونایی ان که بزرگتر ان چون دورش کمتره . اونی که اوستا امید گفت ، از واسه تو بی سر و صدا تره
اما قدرتشون هم خیلی فرق داره
الان یه بار کل سیستمی که انتخاب کردی رو بگو؟ دونه دونه لیست کن
-
یکسری از خرید ها واقعا اتلاف هزینست . به نظر من MachoBlack برای اورکلاکینگ معمولی در حد شما کافیه . سعی کنید هزینه هاتون رو مدیریت کنید .
-
اون کولینگ کرسیر روی این کیس نصب میشه
-
سوالای سخت میپرسید!!
cpu:i7 4770 K به نظرم به 100 تومن اختلاف قیمت میارزه
MB:GA Z97 Gaming G1 - or sniper که امیدوارم قیمتش حول حوش 1تومن یا پایینتر باشه
Ram: Hyper beast 2*8 DDR3 2133 (kingstone) به خاطر قیمت پایین و گارانتی دار بودن
VGA :gigabyte gtx 780 oc wf3 3GB gddr5
PSU:Green 750
SSD:corsair force gs 128gb
cooler :corsair 110
chasis:green X9 چچون نمیخوام کیس کرسیر با دو برابر قیمت جهانی بخرم
بودجه رو هم به 7 تومن افزایش میدهیم(در بدترین شرایط اگه هیچ کدوم از قیمتا تا یه ماه پایین نیاد)
-
3 :تعداد فایل پیوست
این عبارت همه رو به اشتباه انداخته متأسفانه :
نوشته Dual 140mm Fan یعنی کلاً دو تا فن 14 سانتی ساپورت می کنه که دوستان فکر کردند این به معنی پشتیبانی از واترهای دوبل با رادیاتور 28 سانتی هست اما اگر به جدول مشخصات دقت کنید متوجه خواهید شد که یک فن 14 سانتی در قسمت پشتی کیس و یکی در کف کیس قابل نصب هست :
واترهای دوبل در قمت داخلی سقف نصب میشن پس برای بررسی اینکه تا چه ابعادی از واترکولر ساپورت می کنه باید به قسمت Top Mounted نگاه کنیم .
در کنار این مسئله یک مسئله مهم تر دیگه در قابلیت نصب واترکولر های دوبل عمق داخلی سقف کیس و فاصله تا نقطه شروع سینی مادربرد هست که در برخی کیس ها این عمق به میزان کافی وجود نداره و اگه رادیاتور واترکولر حتی یک رادیاتور 120 میلی متری در سقف نصب بشه با لبه بالایی مادربرد به شدت مماس میشه . مثال عینی : کیس X7 Cougar
با تشکر از توجه همه دوستان :11()::11():
-
نگا کن گلپسر ، قطعاتت یه کم ناجوره . مثلا سری K رو حداقل با رم 2400 بگیر . ارزون هست اما کدوم اوستا هادی ای اون مادربرد و اون کولر و اون کیس و اون سری K رو با یه رم ساده ی 2133 اونم از کینگستون میگیره؟ :Love-ssa~! (1): اما G.Skile هم قدرت اورکلاک بیشتری داره هم با دووم تره . تازه رم 16 گیگ اصلا به کارت نمیاد.
والا من که نفمیدم گیم چه ربطی به اورکلاک اونم تا این حد داره . این سیستم جوابگوی رندرهای بسیار سنگینه و واسه گیم بسیار هزینه ی زیاده اما بازم اگه خودت اصرار داری ، حداقل برا مچ شدن بهتر ، پیشنهادم اینه که این چن قلم رو ویرایش کنی :
مادربرد : Gigabyte G1.Sniper Z97
گفتم که از 850 نباید بیشتر شه . اگه شد (که صد در صد ازش پایین تر میشه) همون مادربردی که اول انتخاب کردی رو بگیر چون واسه اورکلاکر های مبتدی هم طراحی شد وگرنه کیفیت و قدرت اورکلاک شون زیاد فرقی با هم ندارن
cpu هم که ملوم کردی
رم : G.Skile TridentX 2*4GB 2400MHZ
یا اگه موجود نبود
G.Skile RipjawsX 2*4GB 2400MHZ
400 تومن
گرافیک : نسخه ی ti شو بردار که میشه 2.8 تومن
اون ssd و کولر رو فلا نگیر چون جزء قطعات فرعی هه و هر وقت میتونی بگیری حتی سال های دیگه اما اگه گرافیک رو 780 بگیری ، بخای بفروشی و دوباره ارتقاء بدی حداقل ضرر چند صد هزار تومنی میکنی یا حتی اگه بخای sli هم کنی بازم چون نمیتونی دفه ی بعد با 780ti دیگه sli کنی ، بازم از این لحاظ ضرره
اگه سرعت هاردت هم برات مهمه ، میتونی هارد هیبریدی که مخلوطی از هارد HDD و SSD هه بگیری که سرعتش یه کم کمتر از نصف سرعت SSD هه (4 برابر سرعت بیشتر از HDD هه ) البته کیفیت اش همون کیفیت HDD هه و با قیمت خیلی ارزونتر (266 تومن)
هر چند به نظر من سیستمت خیلی فراتر از برنامه نویسی و گیم و .. هست و من بجات بودم حداقل این تغییرات رو میدادم اما باز هم خود دانی اوستا هادی سقفی :Love-ssa~! (1): فامیلی تو که نگفتی :Love-ssa~! (1):
-
نقل قول:
این عبارت همه رو به اشتباه انداخته متأسفانه :
نوشته Dual 140mm Fan یعنی کلاً دو تا فن 14 سانتی ساپورت می کنه که دوستان فکر کردند این به معنی پشتیبانی از واترهای دوبل با رادیاتور 28 سانتی هست اما اگر به جدول مشخصات دقت کنید متوجه خواهید شد که یک فن 14 سانتی در قسمت پشتی کیس و یکی در کف کیس قابل نصب هست :
واترهای دوبل در قمت داخلی سقف نصب میشن پس برای بررسی اینکه تا چه ابعادی از واترکولر ساپورت می کنه باید به قسمت
Top Mounted نگاه کنیم .
در کنار این مسئله یک مسئله مهم تر دیگه در قابلیت نصب واترکولر های دوبل عمق داخلی سقف کیس و فاصله تا نقطه شروع سینی مادربرد هست که در برخی کیس ها این عمق به میزان کافی وجود نداره و اگه رادیاتور واترکولر
حتی یک رادیاتور 120 میلی متری در سقف نصب بشه با لبه بالایی مادربرد به شدت مماس میشه .
مثال عینی : کیس X7 Cougar
با تشکر از توجه همه دوستان
:11()::11():
به قول نمیدونم کی بود گفت :11(): پسر
واتر کولینگ فقط رو سقف نصب میشه؟
کنار در کیس نمیشه؟
چرا؟
-
البته سازنده کیس حتما باید این موارد رو واضح توی مشخصات فنیش ارائه کند .
-
نقل قول:
به قول نمیدونم کی بود گفت :11(): پسر
واتر کولینگ فقط رو سقف نصب میشه؟
کنار در کیس نمیشه؟
چرا؟
واترکولر داریم تا واتر کولر ! واتر کولر دوبل رو نمیشه جایی غیر از سقف نصب کرد مگر اینکه شما بتونی ! :1. (37):
-
خوب من سئوال کردم چرا؟ گفتم مگه من میتونم نصب کنم یا نه؟
-
متاسفانه این تاپیک بیش از 75 پُست در قالب 8 صفحه در طی 3 شبانه روز با پست های بلند بالا پیش رفته...!
تاپیک های درخواست مشاوره نهایتاً در طی یک صفحه معمولاً به اتمام می رسه در اکثر مواقع...
اما دوستان اینقدر اختلاف نظر با همدیگه دارن، انتخاب صحیح رو از خریدار سلب کردن! ایشون نتونسته تصمیم قطعی بگیره!
نه تنها این تاپیک، بلکه سایر تاپیک های مشاوره ی اخیر به سرانجام و انتخاب های قطعی نرسیده!
آقا شهریار گفتن پس از اجرایی شدن تیم مشاوره، دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود که امیدوارم به حرفی که زدن جامع عمل بپوشونن...!
اول بحث مادربرد Gaming 5 شد! بعد رفتید سراغ سری H. بعد الان انتخابی گران تر از Gaming 5 به نام G1 رو فعلاً انتخاب کردید که قطعاً قیمتش بیش از 1 میلیون تومان خواهد بود!!!!
چرا اینقدر از این شاخه به اون شاخه می پرید؟!!!!
برای یک سیستم 6 میلیونی، 1 میلیون تومان پول مادربرد؟!!!!!!! حالتون خوبه؟!
1 تومن هم که سی پی یو شد. عملاً 4 تومن می مونه! 2 تومن هم گرافیک! بقیه با 2 میلیون میخواید سیستم بخرید؟!!!!
-
نقل قول:
نگا کن گلپسر ، قطعاتت یه کم ناجوره . مثلا سری K رو حداقل با رم 2400 بگیر . ارزون هست اما کدوم اوستا هادی ای اون مادربرد و اون کولر و اون کیس و اون سری K رو با یه رم ساده ی 2133 اونم از کینگستون میگیره؟ :Love-ssa~! (1): اما G.Skile هم قدرت اورکلاک بیشتری داره هم با دووم تره . تازه رم 16 گیگ اصلا به کارت نمیاد.
والا من که نفمیدم گیم چه ربطی به اورکلاک اونم تا این حد داره . این سیستم جوابگوی رندرهای بسیار سنگینه و واسه گیم بسیار هزینه ی زیاده اما بازم اگه خودت اصرار داری ، حداقل برا مچ شدن بهتر ، پیشنهادم اینه که این چن قلم رو ویرایش کنی :
مادربرد : Gigabyte G1.Sniper Z97
گفتم که از 850 نباید بیشتر شه . اگه شد (که صد در صد ازش پایین تر میشه) همون مادربردی که اول انتخاب کردی رو بگیر چون واسه اورکلاکر های مبتدی هم طراحی شد وگرنه کیفیت و قدرت اورکلاک شون زیاد فرقی با هم ندارن
cpu هم که ملوم کردی
رم : G.Skile TridentX 2*4GB 2400MHZ
یا اگه موجود نبود
G.Skile RipjawsX 2*4GB 2400MHZ
400 تومن
گرافیک : نسخه ی ti شو بردار که میشه 2.8 تومن
اون ssd و کولر رو فلا نگیر چون جزء قطعات فرعی هه و هر وقت میتونی بگیری حتی سال های دیگه اما اگه گرافیک رو 780 بگیری ، بخای بفروشی و دوباره ارتقاء بدی حداقل ضرر چند صد هزار تومنی میکنی یا حتی اگه بخای sli هم کنی بازم چون نمیتونی دفه ی بعد با 780ti دیگه sli کنی ، بازم از این لحاظ ضرره
اگه سرعت هاردت هم برات مهمه ، میتونی هارد هیبریدی که مخلوطی از هارد HDD و SSD هه بگیری که سرعتش یه کم کمتر از نصف سرعت SSD هه (4 برابر سرعت بیشتر از HDD هه ) البته کیفیت اش همون کیفیت HDD هه و با قیمت خیلی ارزونتر (266 تومن)
هر چند به نظر من سیستمت خیلی فراتر از برنامه نویسی و گیم و .. هست و من بجات بودم حداقل این تغییرات رو میدادم اما باز هم خود دانی اوستا هادی سقفی :Love-ssa~! (1): فامیلی تو که نگفتی :Love-ssa~! (1):
موافقم
از اون جایی که بازی های امسال حداقل رم 8 میخواد،سال بعد حتما 10 میشه
مادربرد که همون جی وان رو میگیرم اونوقت
رم هم همونا رو میگیرم،اگه نیاز شد،اضافه میکنم
هارد خودم وسترن یه ترا و دو تا اکسترنال یه ترا دارم و Ssd رو صرفا واسه ویندوز و امولاتور اندرویدم میخوام
خوبه اینطور؟
بنده سقفی نیستم،دیواری ام :-D
علیمحمدی
-
این تاپیک اینقدر بحث های نامرتبط به موضوع و متفرقه داشته که اگه بخوایم جمع کنیم یک شاهنامه میشه واسه خودش .
بحث های اسپمی و دوبه دو ادامه پیدا نکنه بهتره
امیدوارم جناب علیمحمدی به نتیجه گیری مطلوب رسیده باشند و در تاپیک های آینده تا زمان اجرایی شدن طرح تیم مشاوره مدیران بزرگوار از ابزارهای مدیریتی تحت اختیار خودشون برای کنترل محور تاپیک و کنترل بحث ها بهتر استفاده کنند .
با تشکر از توجه همه دوستان به ویژه استارتر عزیز . :11():
-
نقل قول:
متاسفانه این تاپیک بیش از 75 پُست در قالب 8 صفحه در طی 3 شبانه روز با پست های بلند بالا پیش رفته...!
تاپیک های درخواست مشاوره نهایتاً در طی یک صفحه معمولاً به اتمام می رسه در اکثر مواقع...
اما دوستان اینقدر اختلاف نظر با همدیگه دارن، انتخاب صحیح رو از خریدار سلب کردن! ایشون نتونسته تصمیم قطعی بگیره!
نه تنها این تاپیک، بلکه سایر تاپیک های مشاوره ی اخیر به سرانجام و انتخاب های قطعی نرسیده!
آقا شهریار گفتن پس از اجرایی شدن تیم مشاوره، دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود که امیدوارم به حرفی که زدن جامع عمل بپوشونن...!
اول بحث مادربرد Gaming 5 شد! بعد رفتید سراغ سری H. بعد الان انتخابی گران تر از Gaming 5 به نام G1 رو فعلاً انتخاب کردید که قطعاً قیمتش بیش از 1 میلیون تومان خواهد بود!!!!
چرا اینقدر از این شاخه به اون شاخه می پرید؟!!!!
برای یک سیستم 6 میلیونی، 1 میلیون تومان پول مادربرد؟!!!!!!! حالتون خوبه؟!
G1 بیش از یک میلیوووووووون؟!!!
چه خبره بااباا
دلار رو چهار تومن حساب کنیم،باید 700هزار تومن بشه قیمتش!!