سلام :
با تشکر از پاسخ ها ...
واقعیتش این هست که Q8400 و E8400 تقریبا تو یک قیمت هستند ... تقریبا 180 تا 190 هزار تومان .
ولی یکم Q8400 وسوسه کننده تر از E8400 هست و اون هم فقط بخاطر چهار هسته بودنشه :wink:
حالا انتخاب خیلی سخت تر از اول شد ...
Printable View
سلام :
با تشکر از پاسخ ها ...
واقعیتش این هست که Q8400 و E8400 تقریبا تو یک قیمت هستند ... تقریبا 180 تا 190 هزار تومان .
ولی یکم Q8400 وسوسه کننده تر از E8400 هست و اون هم فقط بخاطر چهار هسته بودنشه :wink:
حالا انتخاب خیلی سخت تر از اول شد ...
نوید جان یک بار گفتم جدی نگرفتی مثل اینکه ! دیگه 2 هسته ای ها حرفی برای زدن ندارن !
مخصوصا که قراره نرم افزار ها به Multi Threading روی بیارن ، CPU هایی بهتر هست که کلا هسته یا Thread بیشتر داشته باشند .
یعنی از اول 2010 مطمئن باش دیگه 4 هسته ای و ... کامل ساپرت میشن و دیگه مثل سال قبل نیست که بگن 2 هسته ای واسه فلان کار خوبه و 4 هسته واسه فلان کار .... همه چیزا از CPU های چند هسته پشتیبانی میکنند چون AMD هم Multi Threading رو داره در CPU هاش به کار میگیره پس واضح هست همه چیز .
سلام :نقل قول:
با عرض پوزش از شما :1. (28):
بلاخره نظر دوستان به Q8400 هست یا نه ؟
Q8400 برای اورکلاک همیشگی با مین EP45-UD3R می تونه روی فرکانس 3.5 پایدار بمونه ؟
راستی نظرتون راجع به این چیه ؟ :
Intel Core 2 Quad Q9400 Quad Core Processor - 2.66 GHz
• شماره پردازنده : Q9400
• تعداد هسته (Core) : 4
• نوع پردازنده : Intel Core 2 Quad
• سرعت پردازنده (Processor Speed): 2.66
• سرعت درگاه اطلاعات (FSB) : 1333 (MHz)
• سرعت ذخيره گاه (L2 Cache): 6 مگابايت
من هنوز منتظر پاسخ های ارزشمند دوستان هستم ... :11():
نوید جان قضیه این Q9400 کلا فرق میکنه ( کارایش از هرچی تا الان میخواستی انتخاب کنی بالاتره )
سلام :
من بلاخر CPU رو دو سه روز پیش خریدم !
دست آخر ترجیح دادم E7400 رو بخرم ... البته خیلی گشتم و قسم دادم که E7300 رو گیر بیارم ...
سرعت و کارائی عالی داره ... ئاقعا وقتی نرم افزار ستاپ می کردم یک حس قدرتی بهم دست داد ! :1. (38):