پاسخ : پاسخ: پاسخ : ارتقاء از1366 به 1155 !!!!
نقل قول:
سلام مهرداد جان!
1 ارتقاء منو خوشحال میکنه!
2 1366 قابلیت خیلی خوبی برای اورکلاک cpu و مخصوصا رم نداره و نسبت به 1155 گرمای زیادی تو اورکلاک داره
3 من agility 3 دارم و نمی تونم از تمام سرعتش استفاده کنم
4 usb 3.0 هم برام مهمه
5 میخوام سیستمم به روز باشه
6...
دست شما درد نکنه دیگه! ما آنقدر ها هم از مرحله پرت نیستیم که ندونیم چه بوردی باید با چه سی پی یو استفاده بشه!
در ضمن من i7 2600k رو انتخاب کردم که از سی پی یو خودم(i7 960 ) خیلی قویتره و 300000 فقط برای مادر بورد در نظر گرفتم و فقط از بین بوردهای p67 اسوس یه بورد میخوام که کاملا بدون مشکل باشه!
تشکر!!!
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحات کاملتون و شرمنده بابت سوءتفاهمی که واستون پیش اومده ! پست اول برام مبهم بود ! .
1-اینم از ارتقاء
برد پیشنهادیم : Asus p8p67 pro (rev 3.1 که 170 دلار قیمت داره . قیمت داخل ایران رو نمی دونم .
2-با توجه به ضریب باز بودن پردازندتون روی اورکلاک میتونید حسابی مانور بدین( پیشنهاد می کنم حتماً از کولر مجزا استفاده کنید)
3- استفاده نکردم
4-REV 3.0 – NEC USB 3.0 controllers
5-الان به روزه !
6-.....
در مورد مادربرد هم نمیشه گفت مشکل داره یا نه ! تا تست نشه و کار نکنید باهاش ، هیچ تضمینی نیست ، من طرفدار ایسوس هستم ، اما متاسفانه گارانتی این شرکت توی میهنون ضعیف عمل می کنه که کمی آدم رو از خرید این مین یا گرافیک مربوط به این برند دل سرد می کنه .
خواهش می کنم دوست عزیز .
پاسخ : ارتقاء از1366 به 1155 !!!!
من Asus p8p67pro رو دارم و بسیار ازش راضیم. از خریدش پشیمون نمیشید.