پاسخ: آیا سی پی یو نسل 12 مدل I7 12700K هنوز ارزش خرید داره
نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان....
من سیستم را برای یکی از دوستان میخوام که کار اون با نرم افزارهایی مثل اتوکد و فتوشاپ و کارل دراو و کارهای گرافیکی سنگین هست و صبح تا شب با سیستم کار میکنه...
توقعی که از سیستم داره این هست که به لطف پردازنده پر قدرت و مادربوردی خوب و پایدار، تا چند سال سیستم به اصطلاح رو پا باشه و اذیتش نکنه و خلاصه اینکه حسابی دعامون کنه و سوختن و اینها تو کارش نباشه ...
حدود بودجه هم ۵۰ تا ۶۰ میلیون برای یه پردازنده و خنک کننده و مادربورد و رم و هارد و پاور هست ، مابقی قطعات را موجود داره
هارد اون یه M.2 یک ترابایت پر سرعت،ترجیحا از برند خوب سامسونگ مثل ۹۸۰ پرو باشه و پاور اون هم مناسب سیستم باشه که اگر در آینده خواست گرافیک، روش بندازه از نظر پاور به مشکل بر نخوره ، نظرتون در مورد پاورهای ایسوس چیه و آیا بهتر از پاورهای گرین هستند، رم هم DDR5 32G RGB باشه ترجیحا از برند کورسیر باشه... در ضمن پردازنده ترجیحا از نسل 13 و 14 نباشه میترسم بسوزه و AMD هم تا حالا نبستم نمیدونم چیه ..... با تشکر از راهنمایی دوستان
خب همه قطعات رو که خودت گفتی دیگه !
اگه قراره کار گرافیکی انجام بده دیگه چیزی به اسم در آینده گرافیک بخره نداریم و باید همین الان گرافیک رو تهیه کنه ! آیا قصد گیم هم داره یا فقط سیستم کاری هست ؟
چون اگه گیمینگ نخواد ، ورک استیشن بر پایه Xeon و گرافیک Quadro هم میشه پیشنهاد داد
نقل قول:
آیا قصد گیم هم داره یا فقط سیستم کاری هست ؟
چون اگه گیمینگ نخواد ، ورک استیشن بر پایه Xeon و گرافیک Quadro هم میشه پیشنهاد داد
ممنون ، نه به هیچ عنوان قصد گیم نداره فقط برای کار میخواد و ممکنه چند نرم افزار را هم زمان احتیاج داشته باشه که باز باشه و بین اونها سوییچ کنه...
نقل قول:
من اینجوری سیستم معرفی نمی کنم به دوستتون بگید خودش بیاد تاپیک بزنه. چون الان مدتیه هر کی اینجا میاد مدام سیستم برای دوستان و اقوامش می خواد
من سیستم به خود شخص معرفی می کنم که مطمئن باشم اولا واقعا خریداره و دوما برای خودش بخواد نه دیگران
ممنون ... عجت صحبتی میفرمایید .... من به دوستم که فرق رم با سی پی یو را نمیدونه چی هست، بگم بیاد اینجا از شما سوال بکنه ، خوب اینجوری که بیشتر اعصابتون خرد میشه باید یه کلاس براش بزاری تا قطعات کامپیوتر را بهش یاد بدی ، آخه مگه آدم مریضه که بدون اینکه سیستم بخواد و فقط برای تفریح بیاد اینجا و از شما بخواد سیستم .....
نقل قول:
ممنون ، نه به هیچ عنوان قصد گیم نداره فقط برای کار میخواد و ممکنه چند نرم افزار را هم زمان احتیاج داشته باشه که باز باشه و بین اونها سوییچ کنه...
خب
پس به نظرم یک سیستم ورک استیشن با پردازنده و گرافیک اختصاصی کار گرافیکی خیلی بهتره. بزار یک سرچ بکنم همینجا نتیجه رو میزارم
نقل قول:
خب
پس به نظرم یک سیستم ورک استیشن با پردازنده و گرافیک اختصاصی کار گرافیکی خیلی بهتره. بزار یک سرچ بکنم همینجا نتیجه رو میزارم
ممنون ، حالا ورک استیشن خیلی مد نظرم نیست ، میشه در حد 60 میلیون بدون کارت گرافیک یه سیستم با سی پی یو اینتل که ترجیحا پردازنده اون از نسل 13 و 14 نباشه ، چون میگند مشکل داره و یه سیستم هم با پردازنده AMD ( پردازنده در حد I5 14600K و یا I7 14700K ) معرفی کنید
با توجه به اینکه میگی که برای کار گرافیکی میخواد و در سیستم مورد نیاز کورل دراو هم ذکر شده : OpenCL 1.2-enabled video card with 3+GB VRAM. پس حتما به یک کارت گرافیک نیاز داری
پردازنده core i9 12900k قیمت بین 22 تا 25 میلیون
مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING Z790-PLUS WIFI قیمت بین 17 تا 19 میلیون
رم دسکتاپ DDR5 دو کاناله 5600 مگاهرتز CL40 کورسیر مدل VENGEANCE ظرفیت 32 گیگابایت قیمت 7 میلیون
منبع تغذیه کامپیوتر ام اس آی مدل MAG A650BN قیمت بین 5 تا 6 میلیون
خنک کننده پردازنده کولر مستر مدل MASTERLIQUID ML360L V2 ARGB قیمت بین 6 تا 7 میلیون
کیس کامپیوتر فاطر مدل FG-730-W قیمت بین 3 تا 3.5 (حتما باید کیس جدید خریداری بشه که قابلیت نصب خنک کننده آبی داشته باشه)
اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل 980PRO ظرفیت 1 ترابایت قیمت 6 تا 7 میلیون
جمع کل : 67 میلیون بدون گرافیک
شما حتما و حتما به حداقل 4 گیگ گرافیک نیاز داری که الان میتونی RX 280 استوک خوب رو 5 میلیون بخری! دوست شما 12 میلیون کسری داره که اگه بخوایم تقسیم کنیم ، باید پردازنده ضعیف تر درحد همون 13500 که خیلی عالیه و تا حالا در هیچ سایتی خرابی گزارش نشده خریداری کنی و مادربرد ارزون تر
نقل قول:
دوست شما 12 میلیون کسری داره که اگه بخوایم تقسیم کنیم ، باید پردازنده ضعیف تر درحد همون 13500 که خیلی عالیه و تا حالا در هیچ سایتی خرابی گزارش نشده خریداری کنی و مادربرد ارزون تر
ممنون ...... I5 14500 چه تفاوتی با I5 13500 داره ، و اینکه میفرمایید I5 13500 در هیچ سایتی خرابی گزارش نشده ، آیا در مورد I5 14500 هم همینطوره و گزارش خرابی نداشته ، گفتم I5 14500 براش بردارم که نسل اون جدیدتر هست.......
نقل قول:
ممنون ...... I5 14500 چه تفاوتی با I5 13500 داره ، و اینکه میفرمایید I5 13500 در هیچ سایتی خرابی گزارش نشده ، آیا در مورد I5 14500 هم همینطوره و گزارش خرابی نداشته ، گفتم I5 14500 براش بردارم که نسل اون جدیدتر هست.......
خرابی در سری های بالارده مثل i7 و i9 اونهم سری k و در زمان اورکلاک و فشار بالا اتفاق میوفته و در مدل های معمولی i3 و i5 خرابی گزارش نشده
اینتل هم دو بروز رسانی مستقیم ارایه کرده و شرکت ها هم بروز رسانی بایوس ارائه کردن تا جریان ورودی به پردازنده بهتر مدیریت بشه و داغ نکنه
درمورد 14500
در مقایسه با 13500 نهایتا 8 درصد بهتر هست و ارزش پرداخت مبلغ بالاتر ندارن
مگه اینکه 14600 ببینی قیمتش چنده
اختلاف قیمت رو بزارید برای خرید کارت گرافیک حداقل 3050 یا 3060 حتی استوک
نقل قول:
پردازنده های نسل 13 و 14 چه K چه غیر K هم معیوب می شوند و می سوزند. اعتراف خود شرکت اینتله. انقدر گزارش شده که اینتل مجبور شده اعتراف کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
البته آنچه که گفته شد بدان معنا نیست که تمامی پردازندههای Raptor Lake یا Raptor Lake Refresh با مشکلات کرش کردن مواجه خواهند شد.
نقل قول:
تنها مدلهای زیر ۶۵ وات در امان هستند.
i5 13th & 14th TDP = 65w
i3 13th & 14th TDP = 60w
با بروز رسانی بایوس که باعث کنترل TDP میشه ، کلا سری i5 و i3 در امان هستند و مشکلی نیست