پاسخ: آنلاک Athlon II X3 به Phenom II X4
نقل قول:
با سلام
محمد جان ممنونم بابت تستها
به نظر شما من چرا در اکثر کانورتها استفاده از 4 هسته رو ندارم . خوب اگه سی پی یو مشکل داشته باشه در همون فرمت wmv هم از 4 هسته استفاده نمیشه .
من در صورتی که مثلا 4 فایل رو با هم کانورت کنم باز می تونم از 4 هسته به صورت کامل استفاده کنم
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر
اولا شما ببینید در چه کدک هایی از 4 هسته استفاده نمی کنه استفاده از 4 هسته به کدک مورد استفاده بستگی داره نه به فرمت فایل ویدئویی
مثلا یه کدک قدیمی مثل MPEG 2 نهایتا 2 هسته رو پشتیبانی می کنه ولی h264 تا دلتون بخواد هسته پشتیبانی می کنه!
دوما همواره میزان استفاده از cpu علاوه بر کدک به خود نرم افزار هم بستگی داره و همواره استفاده بیشتر از cpu به معنای کارایی بالاتر نیست من خودم چند باره آزمایش کردم برای مثال
تبدیلی رو با XviD با نرم افزار mediacoder انجام می دادم که 90% از cpu استفاده میکرد
همین تبدیلو با xilisoft انجام دادم که 50% از cpu استفاده می کرد از cuda هم استفاده نمی کردم
اما جالبه که xilisoft سریع تر تبدیل رو انجام داد !!!!!!
شما یه بارم با برنامه هایی مثل تری دی مکس رندر بگیر که پدر تمام هسته ها رو در میاره یا با برنامه everest تست پایداری بگیر ببین تمام هسته ها خرخره استفاده میشن ! ولی نمی دونم را شما موقع کانورت چنین مشکلی داری !
نقل قول:
اولا شما ببینید در چه کدک هایی از 4 هسته استفاده نمی کنه استفاده از 4 هسته به کدک مورد استفاده بستگی داره نه به فرمت فایل ویدئویی
مثلا یه کدک قدیمی مثل MPEG2 نمیتونه حتی 2 هسته رو پشتیبانی کنه چه برسه به 4 ولی h264 تا دلتون بخواد هسته پشتیبانی می کنه!
دوما همواره میزان استفاده از cpu علاوه بر کدک به خود نرم افزار هم بستگی داره و همواره استفاده بیشتر از cpu به معنای کارایی بالاتر نیست من خودم چند باره آزمایش کردم برای مثال
تبدیلی رو با XviD با نرم افزار mediacoder انجام می دادم که 90% از cpu استفاده میکرد
همین تبدیلو با xilisoft انجام دادم که 50% از cpu استفاده می کرد از cuda هم استفاده نمی کردم
اما جالبه که xilisoft سریع تر تبدیل رو انجام داد !!!!!!
با سلام و تشكر
اما من در فرمتي كه در همين نرم افزار بود به اسم h264 امتحان كردم باز هم از 4 تا سته استفاده نكرد . حالا اين h264 در اين نرم افزار كدك است يا فرمت ؟ چون معمولا به فرمت تبديل ميشه نه به كدك
اين برنامه xilisoft هم بهينه شده براي 4 تا هسته
اما خوب همونطور كه شما هم اشاره كردين براي من هم در اكثر تبديلها از 50 درصد سي پي يو استفاده ميكنه
حالا شما يك چند تا فرمت كه از كدكها مشخص شده ( براي استفاده از 4 تا هسته ) معرفي كنيد تا با اونها هم امتحان كنم من كه با اكثر فرمتهاي قابل تبديل در xilisoft امتحان كردم به غير از wmv هيچكدوم جواب ندادند
نقل قول:
شما یه بارم با برنامه هایی مثل تری دی مکس رندر بگیر که پدر تمام هسته ها رو در میاره یا با برنامه everest تست پایداری بگیر ببین تمام هسته ها خرخره استفاده میشن ! ولی نمی دونم را شما موقع کانورت چنین مشکلی داری !
بله در تست دو ساعته پايداري اورست از 100 درصد سي پي يو استفاده مي كنه . اما خوب اين برنامه ها براي همين كار ساخته شدن
با تشكر
نقل قول:
با سلام و تشكر
اما من در فرمتي كه در همين نرم افزار بود به اسم h264 امتحان كردم باز هم از 4 تا سته استفاده نكرد . حالا اين h264 در اين نرم افزار كدك است يا فرمت ؟ چون معمولا به فرمت تبديل ميشه نه به كدك
اين برنامه xilisoft هم بهينه شده براي 4 تا هسته
اما خوب همونطور كه شما هم اشاره كردين براي من هم در اكثر تبديلها از 50 درصد سي پي يو استفاده ميكنه
حالا شما يك چند تا فرمت كه از كدكها مشخص شده ( براي استفاده از 4 تا هسته ) معرفي كنيد تا با اونها هم امتحان كنم من كه با اكثر فرمتهاي قابل تبديل در xilisoft امتحان كردم به غير از wmv هيچكدوم جواب ندادند
با سلام
می خواستم اول یه توضیحی راجع به فرمت ویدئو و codec بدم
در اصطلاح به فرمت ویدئو container هم میگن به معنای ظرف یعنی در واقع فرمت ویدئو مثل یه ظرف می مونه که مشخص می کنه چه کدکهای صوتی و تصویری قبول می کنه و اون ها رو کنار هم قرار میده و همچنین کار یه معرف به به سیستم عامل رو هم انجام میده که چه جور فایلی هست
چند مثال از فرمت ها : AVI MP4 MKV MOV RM MPG VOB DAT WMV
اما اصل کار کدک هست که در واقع عملیات فشرده سازی ویدئو رو انجام میده و در موقع پخش دستور العمل های رمز گشایی رو در اختیار ویندوز قرار میده در یک کلام کار Compress و Decompress رو انجام میده و کلمه codec از سرنام این دو کلمه گرفته شده
چند مثال از کدک ها : H264 MPEG1 2 4 DivX XviD WMV7 8 9 H263 H261
پس می بینیم که کدک با فرمت ویدئو فرق داره و رول اصلی رو کدک بازی می کنه نه فرمت بر عکس تصور خیلی ها MKV فیلم رو فشرده نمی کنه بلکه h264 هست که فیلم رو فشرده می کنه!
اما در مورد xilisoft خیلی عجیبه امروز خودم امتحان کردم h264 با فرمت mp4
اما فقط از 70% cpu استفاده می کرد:gasp: ولی با converter های دیگه که تست کردم از 100% Cpu استفاده میکرد
به نظر من اگه براتون مهمه از 100% Cpu استفاده کنید از converter های دیگه استفاده کنید