پاسخ: Intel Core 2 Quad Q9550 یا AMD Pehnom II-X4 955 »» کدامیک قویترند ؟
نقل قول:
دوستان عزيز Ali و Mohammad1985. ميشه بپرسم بر چه اساسي شما مياين و AMD Pehnom II-X4 955 که داراي فرکانس 3.2Ghz هست رو با Intel Core 2 Quad Q9550 که داراي فرکانس کاري 2.83Ghz هست مقايسه مي کنيد!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
دوست عزیز شما کلا Out اید! CPU ها رو که با توجه به فرکانس مقایسه نمی کنند بلکه با توجه به قیمت مقایسه می کنند!
وگرنه میشه E7200 که 2.53GHZ رو با E5200 که 2.53GHZ مقایسه کرد. (قیمت این کجا و آن کجا!) :whistle:
سلام دوست عزيز. ممنون از اينکه شما هم در اين بحث شرکت مي کنيد.
نقل قول:
ببینید دوستان قبلا هم گفت میزان پولی که قراره سیستم باهاش خریداری بشه و کاربرد سیستم تعیین کننده هست نه چیز دیگه ای
در جواب رضای عزیز میگم شما میاین یک پردازنده که قیمتش حداقل 400 دلاره رو با یک پردازنده 240 دلاری مقایسه میکنید ؟!
خواهشا قيمتها رو به جاي $ به تومان يا ريال بديد و قيمت هاي موجود در بازار ايران رو ارائه بديد. چون توي ايران با 320$ ميشه Core i7 خريد. حالا شما کدوم پردازنده ها رو مي فرمائيد!؟!؟ لطفا دقيق بفرمائيد تا بحث رو ادامه بديم.
نقل قول:
فرکانس که تعیین کننده نیست وگرنه میشه E8400 رو با Pentium D 925 مقایسه کنیم
تعیین کننده این بحث ها مقیاس بازده نسبت به قیمت هست نه چیز دیگه ای
دوست عزيز در مثال ذکر شده شما داريد يک پردازنده جديد اينتل رو با يه پردازنده قديمي اينتل مقايسه مي کنيد. کاملا درسته که اين دو عليرغم فرکانس کاري مساويي قابل قياس نيستند. اما معادل سري Phenom II-X4 فقط و فقط ميشه Core 2 Quad رو ذکر کرد. پس به نظر شما کدام سري معادل Core 2 Quad هست؟!
اما وقتي که داريم دو سري که در خانواده هاي يکسان ساخته شدند رو با هم مقايسه مي کنيم بايد فرکانسهاي معادل رو بررسي کنيم. درسته؟ نه اينکه بيايم AMD Phenom II-X4 955 که داراي فرکانس کاري 3.2Ghz هست رو با Intel Core 2 Quad Q9550 مقايسه کنيم که فرکانسش 2.83Ghz هست. البته اگر قبول کنيد که اين دو سري معادل هستند. اگر قبول نداريد لطفا سري معادل Intel Core 2 Quad رو در AMD معرفي کنيد.
اول بحث قيمت نسبت به بازده بود که در اين مورد توي پستهاي بالا تاکيد کردم توي رنج زير 300000 تومان AMD قيمتش نسبت به بازدهش فعلا(حدود دوماهه که قيمتهاشو حسابي افت داده تا بازارشو کامل از دست نده) انتخاب برتره. اما در غير اينصورت در برتري اينتل حرفي نيست.
نقل قول:
یک مثال میزنه خودتون جواب بدید
یک سیستم داریم با پردازنده Q9650 و گرافیک 9600GT که با قیمت 503 دلار خریداری شده
یک سیستم داریم با پردازنده Phenom II 955 و گرافیک GTX 275 با قیمت 508 دلار خریداری شد.حالا به نظر شما کارایی کدوم سیستم در بازی بالاتر هست
واما قيمت پردازنده هاي Intel Core 2 Quad Q9650 در ايران برابر 330000 تومان و AMD PHenom II-X4 955 برابر 320000 تومانه. چجوري با اين 10000 تومان اختلاف قيمت مي شه 9600GT رو به GTX 260 تبديل کرد؟!
براي اين تبديل در خوش بينانه ترين حالت 100000 الي 150000 تومان پول لازمه. يعني شما فکر مي کنيد که تفاوت قيمتي 955 و Q9650 اينقدره!؟ نه دوست عزيز اشتباه مي کنيد. لطفا قيمتهاي واقعي رو از داخل بازار ايران استخراج کنيد.
نقل قول:
گزینه ی بعد قیمت مادربرد و تکنولوژی ساخت اون هست که تعیین کننده هست
کاملا درسته. اگه مي خواين راجع به اونم بحث مي کنيم؟!
نقل قول:
ولی اگر نخواهید اورکلاک کنید و در حالت عادی کار کنید فنوم رو پیشنهاد میکنم ولی اگر میخواهید اورکلاک کنید و کارایی بالاتر داشته باشید سری Q بهترین انتخاب هستن
اين نظر و پيشنهاد شماست و براي منم محترمه. از اينکه در اين بحث شرکت کرديد بازم تشکر مي کنم. شاد و سلامت و پيروز باشيد.
با تقديم احترام.
:11():
نقل قول:
دوست عزیز شما کلا Out اید! CPU ها رو که با توجه به فرکانس مقایسه نمی کنند بلکه با توجه به قیمت مقایسه می کنند!
وگرنه میشه E7200 که 2.53GHZ رو با E5200 که 2.53GHZ مقایسه کرد. (قیمت این کجا و آن کجا!) :whistle:
عزيزم همچينم Out نيستيم. فکر کنم شما حوصله خوندن مطالب رو بصورت کامل نداشتيد. پاسخ شما رو در پاسخ جناب Destiny دادم. لطفا بخونيد.
شما هم گویا ما رو ... فرض کردید !!
من قیمت رو به دلار زدم نه به تومان ایران :wink:
من خوش بینانه نگاه میکنم خوبه ؟
Q9650 قیمت جهانیش 320 دلار درست !!
Phenom II 955 قیمتش 240 دلار هست !!
تفاوت قیمت 80 دلار !!
قیمت کارت گرافیک 9600 به پول اونور 110 دلار
قیمت کارت گرافیک 260 به پول اونور 185 دلار
تفاوت قیمت 75 دلار
برای مقایسه دوازده مگابایت کش سطح دو کجا و دو مگ کش سطح دو + 6 مگ سطح سه کجا ( اگر فنوم 4 مگ سطح دو داشت اون موقع میشد بگی عدالت برقراره
برای مقایسه هم Q9550 رو با Q9400 مقایسه نمیکنن چه برسه به فنوم دو !!
پاینده باشید :1. (40):
نقل قول:
Q9650 قیمت جهانیش 320 دلار درست !!
Phenom II 955 قیمتش 240 دلار هست !!
لطفا بگيد از کجاي ايران قيمت گرفتيد!؟!؟!؟! منم مي خوام بخرم اون جايي که 955 رو به قيمت 240000 تومان ميده!؟ تعداد بالا هم مي خوام. اين قيمت 940 هست عزيز. شما اصلا توي بازار ايران هم ميريد قيمتها رو ببينيد!؟!؟!؟ سايت رايان سبا رو واسه نمونه ببينيد بد نيست و يه سري هم توي بازار بزنيد ببينيد چقدر در اشتباهيد. سايتهاي جهاني قيمت زياد دارن ولي درستش اونه که دست مصرف کننده ايراني به قيمت تمام شده مي رسه که اصلا با اين قيمتي که شما داديد همخواني نداره و کيلومترها فاصله داره. لطفا دقت کنيد.
نقل قول:
برای مقایسه دوازده مگابایت کش سطح دو کجا و دو مگ کش سطح دو + 6 مگ سطح سه کجا ( اگر فنوم 4 مگ سطح دو داشت اون موقع میشد بگی عدالت برقراره
برای مقایسه هم Q9550 رو با Q9400 مقایسه نمیکنن چه برسه به فنوم دو !!
دوست عزيز شما انگار از پاسخ دادن گريزان هستيد!؟ پس بفرمائيد Intel Core 2 Quad رو با کدوم سري AMD بايد مقايسه کنم و از نظر شما چي عادلانه هست!؟ اگه قرار باشه که کش و ... همه چيزشون يکي باشه هيچوقت نبايد مقايسه انجام بشه که اينم بي معنيه. اما بازم شما پاسخ سوال بنده رو نداديد که سري Intel Core 2 Quad رو اگر نخواهيم با سري Phenom II مقايسه کنيم پس با چه سري AMD مقايسه و نتيجه گيري کنيم؟ شما بيخود داريد Phenom II بالا مي بريد. لطفا با دليل و مدرک صحبت کنيد. خوب که حرفي از Core i7 نزديم!!!
نهايتا خيلي از سوالهاي تعيين کننده بنده رو بي جواب گذاشتيد. ممنون مي شم اگر پاسخ بديد.
با تقديم احترام.
:11():
اقا رضا میتونید یه منبع به من بدهید که سی پی یو q9550 intel 50 تومان ارزون شده چون میخام احتمالا اونو بخرم ولی همه سایت ها 275 هزار تومان زده اند؟
دوستان بحث رو به جایی نرسونید که این بین یه حرفی ... گفته بشه و دوست عزیزی ناراحت بشه.
همیشه تاپیک نظرسنجی که ایجاد میشه تاپیک تبدیل به جنگ و دعوا میشه.خلاصه هر حرفی تو سایت نزنید.
شرمنده همه دوستان.ممنون
نقل قول:
اقا رضا میتونید یه منبع به من بدهید که سی پی یو q9550 intel 50 تومان ارزون شده چون میخام احتمالا اونو بخرم ولی همه سایت ها 275 هزار تومان زده اند؟
یه نگاهی به اینجا هم بیانداز.قیمت 240 تومنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:merci::merci::merci::merci:
گویا شما فراموش کار هم هستید من گفتم قیمت تعیین کننده هست حالا شما هرجور و با هرچی دوست دارید مقایسه کنید
من هی میگم به دلار هی شما میگید توی ایران
شما گویا از اوضاع بازار خبر ندارید الان 260 رو میتونید با 210 تومن شایدم 200 بخرید فنوم دو هم تا چند وقت دیگه میاد پایین من یک کلمه میگم ختم بحث
اگر الان Q9550 میصرفه و قیمتش خوبه بخرید اگر فنوم قیمتش خوب بود اون رو بخرید تمام ( برای Q9550 + خرید UD3R بهترین گزینه خواهد بود حتی اگر 10 تا 15 هرارتومان بالاتر از فنوم در بیاد
خیال آقا رضا هم راحت شد
:wink:
نقل قول:
دوستان بحث رو به جایی نرسونید که این بین یه حرفی ... گفته بشه و دوست عزیزی ناراحت بشه.
همیشه تاپیک نظرسنجی که ایجاد میشه تاپیک تبدیل به جنگ و دعوا میشه.خلاصه هر حرفی تو سایت نزنید.
شرمنده همه دوستان.ممنون
چشم . من ديگه اين بحث بي فايده رو ادامه نمي دم و مطالب و مدارک گوياي همه چيز هست. از جناب آقاي Destiny هم عذرخواهي و تشکر مي کنم که در اين بحث شرکت کردند.
با تقديم احترام.
:11(): :merci: