نقل قول:
میشه هم اون فنی که تا 3.00 میشه و هم اون کولری که تا 3.60 میشه رو معرفی کنید؟
در ضمن من منبع تغذیه برای این پردازنده و مادربرد چی بگیرم؟
Printable View
نقل قول:
میشه هم اون فنی که تا 3.00 میشه و هم اون کولری که تا 3.60 میشه رو معرفی کنید؟
در ضمن من منبع تغذیه برای این پردازنده و مادربرد چی بگیرم؟
P5Q-E مادربورد ، بسیار خوبیه . از نظر ساختمان تغذیه توان پردازنده ، و امکانات Bios نسبت به قیمتش ( 160 تومان ) ارزش داره به p5Q Pro ترجیحش بدی .نقل قول:
ضمنا اورکلاک ( اعم از پردازنده و رم ) با مادربورد های ASUS ، خیلی راحت تر از مادربوردهای Biostar هست . در کل نظر شخصی بنده اینه که ASUS P5Q-E انتخاب بهتریه برای شما .
کولری که ارزون بود رو نه چون هیچ عکسی و لینکی در نت ازش نیست !!!نقل قول:
دومی Zerotherm NV 120
لیست کامل قطعات سیستم به غیر از مادربرد و CPU رو بدید تا پاور مورد نیاز رو محاسبه کنم .
مهدی جان بایوس بایوستار هم شبیه ایسوزه آنچنان فرقی با هم ندارهنقل قول:
قابل توجه حسین عزیز دمای پردازنده Q6600 در حالت اورکلاک در فرکانس 3.4 با هایپر 212 حدودا 55 درجه توی حالت لود هست پس نگو دماش بالاست :wink:
موفق باشید
امیر جان همچین با حس میگی قابل توجه حسین انگار من تا حالا Q6600 و هایپر 212 نداشتم !!! :love:نقل قول:
هر دوشونو با هم داشتم تو 3.60 میشد کتری گزاشت به جای فن و باهاش آب جوش آورد !!!:1. (38):
من با هایپر 212 و Q6600 که تا 3.60 رفته بود مکس تمپم 60 بالاتر میرفت :1. (27):
و بایوس بایوستار هم اصلا 1 % هم شبیه اسوس نیست !!! من مدل چیپ P35 شو دیدم مثل گیگا بود شاید P45 اش فرق کنه ! حالا دیدی خودت امیر ؟
یک سوال!
این بایوس مثل هم بودن یعنی قیافه بایوسشون مثل همدیگه است؟!
نیدونم :1. (38): من که اینجور برداشت کردم !نقل قول:
والا بارها دیدم که تنظیمات AUTO با این مینبورد ، مثل بایوس ASUS کار نمیده ، میشه گفت ، یکی از بدترین تنظیمات انتخاب میشه ! امکاناتش خوبه ، ولی منظور اصلی اینکه مثل ASUS برای افراد تازه کار ، به قول معروف هلو برو تو گلو نیست .نقل قول:
من گفتم شبیه نگفتم یکی هست یعنی اگر بایوس ایسوز رو تنظیماتش رو دیده باشی توی این هم یچیزی توی همین مایه هاست هرچند که توی تست ها بازده خوبی نداره و فقط به درد رکورد زدن میخوره :1. (38):
در کل این نیز بگذرد :wink: