دوستان عزیز من فقط برای شرکت در یک مناقصه نیاز داشتم بدونم :| جواب من رو دادین ممنونم
ولی مثل اینکه دیگه خیلی بحث به جاهای دیگه کشیده شده :|
منم همش داره توی ایمیلم آلرت میاد واسه کامنتها... یکم رعایت کنین. مرسی:11():
Printable View
دوستان عزیز من فقط برای شرکت در یک مناقصه نیاز داشتم بدونم :| جواب من رو دادین ممنونم
ولی مثل اینکه دیگه خیلی بحث به جاهای دیگه کشیده شده :|
منم همش داره توی ایمیلم آلرت میاد واسه کامنتها... یکم رعایت کنین. مرسی:11():
سعید جان فرمودین پیشنهاد باید عادلانه باشه برد همه فن حریف چیپ h81 ایسوس با مدل عادی گیگابایت برای انتخاب گذاشته شده
با توجه به اینکه برد PH1 D3 گیگابایت با ایسوس از لحاظ امکانات برابری نمیکنه امیدجان بردی رو معرفی کردند که گرافیک انبرد هم داشته باشه
با وضعیت تاسف باره ضمانت ایسوس که هر شرکتی اون یکی شرکت رو نفی میکنه و میگه ما گارانتی اصلی هستیم بهتره پیشنهاد به محصولات شرکتی که گارانتی معتبرتری داره داده بشه
اما در مورد پیشنهادهای شما , خب شما پیشنهادتون رو مثل مهندس امید میدادین چرا جبهه گرفتین در مقابل پیشنهاد ایشون و با عصبانیت جواب پیشنهاد ایشون رو دادین ؟
استارتر فرمودن من مبتدی هستم و به من دو مادربرد پیشنهاد شده
وقتی استارتر محترم میگن مبتدی هستند در مادربرد, پس نیاز به مشاوره خوب از طرف مدیران سایت دارند که با واکنش منفی و جبهه گیری شما روبه رو شد
رضا جان تا حالا همه تاپیک ها و پاسخ های ایشون رو دیدم و این بار...نقل قول:
بحث گارانتی هم سرویس مارکتینگ ایسوس فقط 4 گارانتی لایف سرویس، تجارت گسترش تابا، گارانتی سازگار و ویستا گارانتی اصلی هستند!!
در صورتی که با این 4 گارانتی به مشکلی بر خوردید مستقیماً با خود من در تماس باشید:11():
آقای سعید مسلمی گرامی شما که در دفتر اسوس هستید این حرف نزنید به جای این کارها بستری برای پشتیبانی از مشتریان اسوس ایجاد کنید . اگر تاپیک ها را کاملا خونده باشید که نخوندید من مادربرد اسوس هم پیشنهاد دادم . جواب مشکلات کاربرانی که با مادربرد اسوس مشکل داشتند هم شخصا دادم . با این اقدامات به این شکل و شانتاژ نمیدونم چه چیزی رو میخواهید ثابت کنید . اگر یک شخص که ذی نفع نبود از من ایراد میگرفت با دیده منت قبول میکردم .خوشبختانه شهر سخت افزار بستری ایجاد کرده کاربران راحت حرفشون رو بزنند . قصد نداشتم پاسخی بدم ولی شما ادامه میدهید و مجبور به دفاع شدم .
شانتاژ؟!نقل قول:
آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه نگاه به پاسخ های خودتون بندازین!!
در 99 درصد موارد جهت دار صحبت کردین و ادامه دادین!!
حتی بار ها و بارها دیدم برند ایسوس رو کوبوندین!! :|
تاپیک رو هم من ادامه ندادم که بخوام شما رو طرف صحبت قرار بدم، کاربرای دیگه پست منو پاسخ دادند و منم صرفاً جواب دادم!!
منم دقیقاً به خاطر گزارشهای پی در پی یه سری کاربرا و بررسی خودم نسبت به عملکرد شما در شهرسخت افزار اینجا شروع به پاسخ دادن کردم!!
کاربری که درخواست راهنمایی داره ممکنه صرفاً اسم برند به گوشش خورده باشه تا خصوصیات و جزئیات فنی!!
شما دقیقاً مثل یه سان____سورچی صرفاً از گیگابایت می گین و...
کاربر هم با اعتماد به سابقه و تعداد پست و رنگ به شما اعتماد می کنه!
پس لازمه تا کسی مثل من حد اقل از برند خودش به صورت کاملاً عادلانه دفاع کنه!
نمونه هم همون پست مربوط به M8F یا Z170GT آقای کریمی! یا پست های مرتبط به انتخاب بین هر معادله ای که یه سمتش کالایی از سبد کالای آواژنگ باشه!!
- - - Updated - - -
شانتاژ؟!نقل قول:
آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه نگاه به پاسخ های خودتون بندازین!!
در 99 درصد موارد جهت دار صحبت کردین و ادامه دادین!!
حتی بار ها و بارها دیدم برند ایسوس رو کوبوندین!! :|
تاپیک رو هم من ادامه ندادم که بخوام شما رو طرف صحبت قرار بدم، کاربرای دیگه پست منو پاسخ دادند و منم صرفاً جواب دادم!!
منم دقیقاً به خاطر گزارشهای پی در پی یه سری کاربرا و بررسی خودم نسبت به عملکرد شما در شهرسخت افزار اینجا شروع به پاسخ دادن کردم!!
کاربری که درخواست راهنمایی داره ممکنه صرفاً اسم برند به گوشش خورده باشه تا خصوصیات و جزئیات فنی!!
شما دقیقاً مثل یه سان____سورچی صرفاً از گیگابایت می گین و...
کاربر هم با اعتماد به سابقه و تعداد پست و رنگ به شما اعتماد می کنه!
پس لازمه تا کسی مثل من حد اقل از برند خودش به صورت کاملاً عادلانه دفاع کنه!
نمونه هم همون پست مربوط به M8F یا Z170GT آقای کریمی! یا پست های مرتبط به انتخاب بین هر معادله ای که یه سمتش کالایی از سبد کالای آواژنگ باشه!!
کاربر محترم بی احترامی کنید . دسترسیتون محدود میشه . من به شخصا برند اسوس را به قول شما نکوبوندم .
بارها و بارها این اتفاق از سمت شما افتاده...
با مدیریت سایت در مورد شما صحبت شده...
می تونین از ایشون بپرسید.:11():
با مهندس بارانی مستقیما در تماس و ارتباط هستم . این تصور شماست و برای خودتون قابل احترام .نقل قول:
موفق باشید .
سعید جان در این تاپیک مهندس امید ایسوس رو کوبوندن یا شما گیگابایت رو ؟ ایشان گفتند ایسوس بده اینو کم داره اونو نداره ؟ مقایسه ناعادلانه هست
مدلی که به استارتر معرفی شده یا اشتباه تایپی بوده یا از روی قصد و هدفی معرفی شده دیگه یه خبره کار خیلی راحت میفهمه قصده طرف معرفی کننده چی بوده
GIGABYTE P81-D3 - GIGABYTE H81-D3
زمین تا اسمون باهم فرق میکنن و البته رقیب ایسوس H81-D3 هست تمام مواردی که شما از گیگابایت ایراد گرفتین رو همانند ایسوس داره و بلکه بیشتر و قویتر و ضمانت معتبرتر
من سودی از طرفداری گیرم نمیاد من مخالف مقایسه ناعادلانه هستم استارتر باید بدونه مدلی که از گیگا بهش دادن با مدل ایسوس قابل رقابت نیست که بخواد یکی رو انتخاب کنه
هدف استارتر گرفتن مشاوره هست درست و منطقی ممکنه طرف گفته باشه پردازنده فنوم با H81 گیگابایت خوبه یا Core i3 با h81 ایسوس
خب امید جان باید بگه ایسوس با core i3 ? نباید بگه مدل پردازنده معرفی شده برای گیگابایت amd هست و به مادربرد نمیخوره؟
فقط باید یکی رو انتخاب کنه و استارتر رو متوجه اشتباهش نکنه؟
این هم یک نمونه از پیشنهادات من در لیست قیمت ها . اگر من قصد تخریب یا کوبوندن به قول شما داشتم . چرا برد اسوس پیشنهاد دادم . پس ببینید . دارید اشتباه میکنید .فکر نمیکنم کسی هدفش اونی که شما در ذهنتون هست این کار را انجام بده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]