این هم یکی دیگه....جلوی سی پی یو های ساپرتی عبارت go هست که وقتی روش کلیک کنی مستقیم میره برای دانلود بایوس...خودتون ببینید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیگه حرفی باقی نمی مونه....آخرش باید آپدیت کرد
Printable View
این هم یکی دیگه....جلوی سی پی یو های ساپرتی عبارت go هست که وقتی روش کلیک کنی مستقیم میره برای دانلود بایوس...خودتون ببینید...
دیگه حرفی باقی نمی مونه....آخرش باید آپدیت کرد
برم بخوابم که اومدم اول خط دفتر مشق خط خطیم..
بیش از هزار بار بایوس برد اپ دیت کردم و مشکلی نبوده .شاید یکی دو مورد اون هم شاید اشتباه از من یا رفتن برق بوده. اپ دیت بایوس از طریق ویندوز هیچ مسئله ای ایجاد نمیکنه .
شما دارید وسواس بیش از حد نشون میدیننقل قول:
بایوس در یک صورت ممکنه مشکل ساز باشه اون هم موقعی هستش که چیپست یا مادربردتون قدیمی باشه و یک cpu جدید روش نصب کنید
مثلا مین شما چیپستش G31 یا P35 اینتل باشه که ۳ سال پیش تولید شده و یه پردازنده جدید روش بندازید
در مورد AM3 چون چیپستها و پردازندهها جدید هستند 99.99٪ مشکلی نخواهید داشت
پیشنهاد میدم 10-20 تومن بیشتر هزینه کنید وسیستم رو بدید بیرون اسمبل کنند و ویندوز هم نصب کنند که خیالتون راحت باشه
موفق باشید
دوست عزیز در مورد MSI اعضای انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یک برنامه درست کردن که بدون نیاز به دخالت کاربر اقدام به آپدیت کردن بیوس میکنه.
شما نیاز به یک CoolDisk خواهید داشت و اینکه فایل Bios را که از سایت MSI دانلود نموده اید . این برنامه فایلها را به CoolDisk منتقل کرده و تغییراتی را در بوت سکتور ایجاد میکند بطوری که هرگاه سیستم با این دیسک بوت شود اقدام به Flash کردن بیوس با این دیسک میگردد.
البته توصیه میشود پس از اطمینان از صحت عملیات اقدام به فرمت کردن این دیسک کرده تا از فلاش شدن تصادفی و مجدد بیوس جلوگیری گردد.
اما حقیقتش من هنوز ترجیح میدهم از برنامه های بیوس مثل Flash-@برای گیگابایت ,Ez-Flash برای اسوس و M-Flash برای MSI استفاده کنم .
دوست عزیز فراموش نمودید چند وقت پیش ورژنی از برنامه فلاش کردن بیوس که در CD همراه یک گروه از مادربردهای ASUS خانواده P5Q قرار داشت دارای مشکلاتی بود که اگر شما با استفاده از آن اقدام به فلاش کردن بیوس از داخل ویندوز 64 بیتی میکردید دیگر کامپیوتر بوت نمیشد و باید میفرستادیدش گارانتی .نقل قول:
یا مشکلاتی را که مادر بردهای MSI با برنامه ورژن 3 liveUpdate این شرکت داشتند.
همیشه توصیه بر این است که اپدیت کردن بیوس در محیطی صورت بگیرد که کمترین میزان تداخل در حین عملیات روی دهد . و تنها خدا میداند اگر این عمل درون ویندوز انجام شود چند برنامه دیگر و یا سرویس ویندوز به صورت همزمان در حال اجرا هستند.
همیشه گفته اند چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی.
درسته . ریسک هست ولی میگم نسبت به مواردی که من انجام دادم شاید 1% باشه . زیادی جدی نیست . مثلا استفاده از ویندوز 64 بیتی یا اون ورژن خاص از برنامه msi
خوبه شما رو مامور خرید جنگنده برای نیروی هوایی بکنن !!! :yes:
این دوستمون شک داره به خرید amd هر چقدر هم ما بگیم قبول نمیکنه . سراغ اینتل بری بهتره هر وقت دلت با amd بود amd بگیر
از کجا اینقدر مطمئن حرف میزنی؟نقل قول:
اول اینهمه آدم گفتن نه هیچ چیزی نمیخواد...هیچ مشکلی پیش نمیاد....
لینک هارو دیدین؟100 در صد بایت آپدیت بشه.....
من خودم بارها دستگاه رسیور و موبایل رو فلش کردم....ولی این یکی با اون ها خیلی فرق داره....
فرقش اینه که اگه مشکلی به وجود بیاد باید مادربورد رو بندازم سطل آشغال.....
من تهران نیستم..شما فکر میکنی در جایی که من هستم متخصص و تکنسین های بیشمار وجود داره....
نه عزیزم.....اینجا یه مشت ببخشید گاو مغازه زدن و فقط میفروشن.....
اینجا اگه هزار تا مغازه بری برات اینتل میبندند حتی با بودجه های خیلی پلئین تر از من....میدونی چرا؟
یکیش به خاطر همین هست...
به جای طعنه زدن اگه راهی داری بگو....همین آپدیت کردن رو هر کسی یه طوری انجام داده.....
و هر کسی به یک راهی اعتقاد داره.....
شما میگی 100 بار اینکارو کردی...الهی برای بار صد و یکم هم بکنی....
بعد اینکه اون یکی میگه 20 تومن بده برات اسمبل کنن.......
پسر خوب......اینجا برای اینکار 150 تومن میگیرن نه 20 تومن....
وقتی خودم میتونم سر هم کنم برای چی بدم به یه مشت آدم های.....
من اونقدر هم که فکر میکنید خنگ نیستم....ولی آپدیت بایوس برای کسی که انجام نداده....
برم بخرم و سر هم کنم....اونوقت به قول خودتون درست شناسایی نکنه و توان واقعی رو نداشته باشه....
که 100 در صد همینطوره....
بعدش چکار کنم؟میشه اینو بگی؟
اینجا تهران نیست که زرتی وردارم ببرم فلان جا.....چون نیستی اینجا چیزی نمیدونی...