پاسخ: 1156 یا 1366 صرفه اقتصادی یا آینده نگری؟
نقل قول:
معین جان از شما بعیده !!!!
خودت متوجه ای چی داری میگی ؟؟؟
---------------------------------------------
به من هیچ ارتباطی نداره هر جور دوست داری فکر کن .
خوب بذار برات ن دارم فکر می کنم توضیح بدم شاید من منظورم رو اشتباه دارم می گم
در سری 1366 مموری کنترلر درون سی پی یو بود و از یک سری قواعد پیروی می کرد! مانند 2 برابر ضریب UNCORE یا NB frequncy
اما در سری 1156 این مموری کنترلر درون سی پی یو نیست و مشکلاتی 1366 داره رو دیگه نداره شما بحثتون اینجاست که می گید p55 NB نداره و این حرف فکر نکنم درست باشه!!:1. (27):
اگر باز هم منظورم رو خوب نگفتم بگید تا به یک طور دیگه بیان بشه
با احترام :give_rose:
ok
منظورت رو اشتباه نمیگی صبر کن الان بگو که توی صفحه قبل آخرین پست تصاویری که گزاشتم یعنی جداولی که گزاشتم چرا برای CPU ها زدند DDR3 1333 مگر NB هستند که جلوی CPU زدند Offical Memory Support : DDR3 1333/1066 ؟
با این جدول باید متوجه بشی دیگه ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از نظر من الان برای خردید i7 زوده چون هم تکلیفش معلوم نیست و هم قیمت بالایی داره!!!
و مهم تر از همه هنوز نیازی به این چنین CPU هایی نیست و همین پلتفرم قبلی قدرت زیادی داره !
2011 شاید سال مناسبی برای تغییر پلتفرم باشه ..
سلام
خیلی ممنون از نظرات دوستان که بعضی هاش واقعا بدردم خورد!
ولی خوب جواب چند تایی رو نگرفتم مثلا یکی از دوستان در مورد سی پی یو هایی که هسته گرافیکی داخلش هست گفت قرار چیپ جدید بیاد ولی با قبلی ها هم کار می کنه ! اگر منبع معتبری در دست دارید میشه بگید!؟
بعد من آخر نفهمیدم واقعا سوکت 1366 کنار میره! یا برای سری های اند باقی میمونه؟ چون بر خلاف نظر بعضی از دوستان سری Gulftown برای 1366 عرضه میشه یعنی بالای 4 هسته ای برای 1156 عرضه نمیشه!من تو چند تا تصویر که فکرکنم در همین سایت دیدم دارم میگم!
بعد یکی از دوستان میگه کار این هسته گرافیکی چیه؟
خیلی سوال دیگه دارم که انشاء ا... به نوبت می پرسم البته اگر دوستان اجازه بدن و از بحث خارج نشن!
کلا میخوام به یک نتیجه بسیار خوب در مورد این دو سوکت برسم چون واقعا موندم چی بگیرم که علاوه بر کارایی فوق العاده از صرفه اقتصادی نسبتا خوبی هم برخوردار باشه؟
خیلی ممنون!
دوست عزیز هنوز اخباری در دست نیست که به سوالات شما کامل جواب بده کمی دیگر صبر کنید جواب های سوالتون خودشون میان به سمتت :دی
من از نظر بازاری بگم که سخت افزار مثل نرم افزار یا مثلا ویندوز me نیست که بشه گفت می خواد کنار بزاردش اینتل
بخش R & D اینتل جند سال فکر و وقت برای 1366 نمیزاره که بیاد کنار بزاردش
راحت میشه گفت اینتل تصمیم قطعیش رو برای 1156 و 1366گرفته و داره میره به اون سمت وگر نه رم DDR2 بیخود گرون نمیشه
من نظر بازاری گفتم ببخشید
نقل قول:
بیا برادر این هم چیپ p55 که مموری کنترلر درون چیپ p55 هست
از دوستان و آشانایان تقاضا دارم به معین جان در یک کلمه بگند مموری کنترلر کجا تشریف داره ؟
و بگند که چیپ شمالی در این برد ها کجا رفته که معین جان نمیدونند ؟
با تشکر .:11():
اینتل در نسل جدید (Intel P55) تصمیم گرفت ایده تلفیق تراشهها را اجرا كند تا پل شمالی و جنوبی در قالب یك چیپ و نه یك مجموعه وارد مادربوردها شود. در تراشههای سری X58 این ایده با انتقال كنترلر حافظه به پردازنده تا حدودی تكمیل شد اما به دلیل سطح حرفهای سیستم، حذف كامل پل شمالی به تراشههای P55 موكول شد تا در سطحی پایینتر مسیرهای ارتباط با بخش گرافیك نیز حذف شوند و ارتباط مستقیم بخش گرافیكی با سیپییو برقرار شود. به این ترتیب در مادربوردهای سازگار با Core i5 پل شمالی بهطور كامل از میان برداشته شده و كارتهای گرافیكی از طریق مسیری با همان سرعت قبلی به پردازنده متصل میشوند. پل جنوبی هم اصلاحاتی پیدا كرد كه از نام آن پیداست. از این سری به بعد به پل جنوبی PCH یا مركز كنترل ساختار (Platform Controller Hub) گفته میشود. یكی از تغییرات قابل توجه در PCH تبدیل رابط قدرتمند QPI به DMI است. رابط QPI كه خود جایگزین FSB برای ارتباط بین تراشه با پردازنده شده بود به دلیل افت حجم انتقال دادهها در ساختار جدید که حاصل حذف بخش دادههای بخش رم و گرافیک است، برای كاهش قیمت تبدیل به رابط DMI شد. DMI قبلا برای اتصال بین دو پل جنوبی و شمالی بكار میرفت و قبلا برای اولین بار در پل جنوبی ICH6 مورد استفاده قرا گرفت که تا نسل ICH10 نیز ادامه داشت. در این نسل سرعت این رابط به 10 گیگابیت بر ثانیه میرسید. با این حال این بار رابط DMI با سرعت 2 گیگابایت بر ثانیه برای ارتباط تراشه با پردازنده موثر خواهد بود.
در سري core i 5 اينتل چيبستهاي p55-h55 رو در رده مياني و p57-h57-q57 رو باز در رده بالاتري دارد در اين سري چيبستهايي كه h رو q دارند داراي گرافيگ مجتمع هستند و پردازنده هاي سري havandal ( اگه درست نوشته باشم ) كه دو هسته اي هستن و گرافيگ بر روي خود پردازنده مجتمع شده بايد با اين دو سري چيبست استفاده بشن تا بتوان از قابليت گرافيك مجتمع آنها استفاده كرد و اگر اين پردازنده ها رو روي بردي با چيبست p55 استفاده كرد بايد از يك كارت گرافيك جداگانه استفاده كرد
در واقع در سري h55 و q55 علاوه بر dmi از يك رابط ديگه به اسمfdi (Intel Flexible Display استفاده ميشه كه اطلاعات از طريق اين رابط به hdmi و dvi مي رسد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در اين مورد اطلاعاتي هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه جايي اشتباه كردم دوستان راهنمايي كننند