gheyasi.sk (20-07-16), mohammad- (20-07-16)
7 , 8 سال رو نمیدونم . با این پیشرفت نمیشه چیزی گفت . کلا این سوال با منطق و علم جور در نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gheyasi.sk (20-07-16), mohammad- (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
یه سوال: بین پردازنده های زیر کدوم بهتره و چرا؟
Gigabyte GA-H110M-S2HP
Asus B150 M-A
مقایسشونو دیدم. از نظر خودم بدی Gigabyte GA-H110M-S2HP اینه که دو تا اسلات رم داره. میگن به جای یه رم 8 بهتره دو تا 4 انداخت. اینطوری باشه برای افزایش رم روی این مدل گیگا یه مقدار محدود میشم.
از طرفی Asus B150 M-A هم ظاهرا اسلات PCI نداره.البته هر دو اسلات PCI Express x1 دارن. اطلاعات ندارم نمیدونم این قضیه مشکل ساز میشه یا نه.
ممنون میشم راهنماییم کنید کدوم بهتره
|
|
مادربردهای هم سطح باید مقایسه بشه . همون H110 کافیه نیازی به هزینه بیشتر نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی نداره هم رم 8 میشه انداخت هم رم 4 . این حرفا را از کجاشون در میارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لیست QVL
http://download.gigabyte.cn/FileList...h110m-s2hp.pdf
اون مسئله هم مشکل ساز نیست . اگر دوست داری بیشتر هزینه کنی خود دانی . کلا هر جور صلاح میدونی عمل کن . فقط امیدوارم بعد از خرید پشیمون نشی از گوش کردن حرف مغازه دار
کاربر شهرسختافزار
به خاطر تکنولوژی dual Channel میگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اگه بهشون مطمئن بودم که از شما سوال نمی کردمفقط امیدوارم بعد از خرید پشیمون نشی از گوش کردن حرف مغازه دار
دست شما درد نکنه اما من متوجه نشدم این چیه
دو رم 8 هم روی این برد دوال چنل میشه . دو تا 4 هم دوال چنل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نشون میده رم 8 هم میتونی روی اسلات این برد بگذاری .
gheyasi.sk (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
فرمایش شما صحیحه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده گفتم میخوام 8 بندازم گفتن بهتره الان 2 تا 4 بندازی اما در اینده اگه بخوایی به 16 ارتقا بدی باید همین هزینه رو کنی(تقاوت قیمت 35 تومنی دو مادربرد) و رم بگیری. در حالیکه اگه همین هزینه رو الان بدی مادربرد قویتر می گیری
آخرین ویرایش توسط gheyasi.sk در تاریخ 20-07-16 انجام شده است
هر جور که صلاح میدونید عمل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gheyasi.sk (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
Gigabyte GA-H110M-S2HP رو می گیرم. چون من بیشتر ا ز 8 گیگ رم استفاده نمی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما به خاطر صبر و حوصلتون تشکر می کنم و اینکه با دلسوزی و مسئولیت تمام پاسخ میدید
آخرین ویرایش توسط gheyasi.sk در تاریخ 20-07-16 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks