D J V A H I D (19-02-09)
D J V A H I D (19-02-09)
ممنون از نظرات سازندتون ... بالاخره رفتم یه دونه E8400 با قیمت 170 تومن خریدم ... خدا کنه بازیها رو درست جواب بده !!! راستی گرافیک هم 9800 gt ام اس آی 1 گیگ گرفتم ... + 2Gig Dulal 1066 Geil ... فعلا تا یه مدتی جواب میده ..! اینطور نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نه !!! رمت رو که نباید میزدی به سیستم باید میزدی به سرت ( موهات ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و CPU قدرتمنده ولی VGA نه اگر مانیتور CRT داشته باشی تا آخره سال 2009 میشه امید داشت که با فریم قابل قبول بازی های روز رو اجرا کنه !
D J V A H I D (19-02-09), G E N E R A L ™ (15-03-09)
من سي پي يو 4 هسته اي 8MB Q6600 دارم پس برا همين از بازي ها ميپره بيرون ؟؟؟؟ چرا اين جا هيچي نمي گين خوب http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=20922&page=4 كه من الان بايد بفهمم اين چه انجمنيه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 19-02-09 انجام شده است علت: 8MB Q6600
در اینجا نتیجه گرفتیم که واسه گیم 2 هسته ای های اینتل بهتر از AMD و Q6600 جواب میده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعا هم که چقدر قدرتمنده !!! هیکلم اومد رو فرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره وحید جان شما یک E8500 که بگیری با فن خودش اگر دمای محیط مناسب باشه ( بیش از حد گرم نباشه ) تا 3.6 میتونی اورش کنی که دیگه حرف نداره .
D J V A H I D (19-02-09), G E N E R A L ™ (15-03-09)
زماني كه بازي ها با پردازنده هاي چند هسته اي بهينه بشن اونوقت E8500 نميتونه به پاي 4 هسته اي ها برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (20-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره اینم هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب دیگه چیکارش میشه کرد ؟! طرف الان تب بازی گرفتتش !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا تا چند وقت جوابش میده !!! تا بعد خدا کریمه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks