همین الان بهت پیشنهاد میکنم وسترن برداری چون میدونم از صدای مکستور خوشت نخواهد آمد !!!HARD :320 Maxtor 16mb (دیگه نگین مارک دیگه)
از ما گفتن بود ... خود دانی !
کاربر شهرسختافزار
Administrator
همین الان بهت پیشنهاد میکنم وسترن برداری چون میدونم از صدای مکستور خوشت نخواهد آمد !!!HARD :320 Maxtor 16mb (دیگه نگین مارک دیگه)
از ما گفتن بود ... خود دانی !
کاربر شهرسختافزار
خودم تا حالا 3 تا مکستور داشتم و از صداشون هیچ شکایتی ندارم
Administrator
مدلهاشون چی بوده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
مطمئنی ساتا بوده !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم نهایی هم خوبه فقط برد 7600gt را بگو ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
دو تا 80 معمولی
و الان هم 160 sata
برد گرافیک هم asus or xfx
Administrator
پس شانس اوردی ! چون IDE ها صداشون در حد معمولیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی توی ساتا و در ظرفیتهای بالا مکستور دست همه کمپانی ها رو از پشت بسته ! ( حالا باز این مدلهای 160 زیاد صدا نمیده ولی 320 که شما میخواید بخرید مطمئناً اذیتتون میکنه)
خود دانید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
कभी हार
خوب دوست عزیزم من هم همین هارد 80 IDE از مکستور را دارم صدا نداره ! اگه دقت کرده باشید گفتم شما ساتا داشتید یا خیر چراکه ساتا به خصوص سری های جدید صدا داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد برد هم به نظر XFX خوبه ( از نظر گارانتی و قدرت )
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
وسترن هم راحت گیر میاد تو بازار؟
حق آب و گل داره
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks