ممنون خیلی تو این مورد شک داشتم
در ضمن غیر از windsor مگه هسته ی دیگه ای هم برا am2 هست
Administrator
کاربر شهرسختافزار
ممنون خیلی تو این مورد شک داشتم
در ضمن غیر از windsor مگه هسته ی دیگه ای هم برا am2 هست
|
|
Administrator
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله هسته های دیگه ای هم هست ...
من واسه X2 رو میگم : Windsor , Brisbane
که Windsor تکنولوژی ساختش 90nm هست و Brisbane هم 65nm است ...
سپاس
कभी हार
آقا پس مین شد M2N-E از ایسوس و رم هم یا OCZ یا کینگ استون با با باس 800 و سی پی یو 4800+ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پردازنده هم باید بگم که AM2 Windsor هست . Toledo AM2 نداره ...
در مورد اون دو هسته ای مهراد جان گفتند باید بگم که من تا این زمان ( حداقل توی اصفهان ) هسته ی Brisbane را ندیدم و شما هم توی شهرستان هستید درسته ؟ کرمان ... برای همین فکر کنم همون Windsor باشه ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
درسته فکر کنم همون windsor گیرم میاد
رم هم ocz با باس 800
در مورد cpu من بندازم روی این مین به راحتی که با هاش مچ میشه نیازی به اپدیت بایوس که نداره(پس برای چی اپدیت های این مین تو سایتش هست گفته بود برای ساپورت new cpu منظورشون کدوم cpu هاست
ممنون
कभी हार
سلام خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم دقیق ولی من حدس نمیزنم چراکه وقتی مادربورد M2N-E اومده بود توی بازار 4800 بود . پردازنده ی تازه ای نیست ...
برای همین فکر نمیکنم نیازی داشته باشه ولی قطعا با آپدیت بهتر خواهد شد !
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
سلام.
M2n-e همانطور که شهریار جان گفت فکر نمیکنم با 4800 مشکل داشته باشه ...
ولی برای فیکس کردن بعضی مشکلاتش پیشنهاد میکنم بایوس رو آپدیت کنید ...
سپاس
کاربر شهرسختافزار
با اپدیت کردن گارانتیش از بین نمیره؟
|
|
Administrator
نه عزیز ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
نــــــه عـــــــــزیــــــــــــز م !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks