*MoJtAbA* (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
درسته سجاد جان هم گفتند . یک 600 وات گرین باید تهیه کنی . برای گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز
امروز مجنمع پایتخت و زیر و رو کردم فقط Asus r9 بود , قیمتش 920 , میگفتن بهترم هست
حالا بازم بگردم ؟! چه کنم ؟!
SajjadKhati (09-06-14)
برا خودش گفت بهترم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر شهری که هستی میتونی شماره ی نمایندگی آواژنگ رو از سایت آواژنگ بگیری و سفارش بدی. اگه بازم نتونستی گیر بیاری ، به نمایندگی آواژنگ تهران زنگ بزن . اگه بازم نتونستی ، به نماینده ی آواژنگ که تو همین انجمن هست بگو ، ببین چی میگه
در ضمن ، فروشنده های معتبری هم مثل آقا امید و آقا نیما هم هستن اینجا
بازم اگه همه ی این راه ها رو رفتی و نتونستی ، بیا اینجا بگو که یه برند دیگه رو بهت پیشنهاد بدیم
نیما این کارت رو موجود داشت . ازش بپرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-06-14), Siawayne (09-06-14)
|
|
دوست گرامی؛ ایسوس گرونه. قیمتی که به شما گفتن هم درسته البته، قیمت بازار هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه می کنم گیگابایت با قیمت 820 و یا سافایر با قیمت 770 خریداری کنید.
دوست گرامی یکی از کاربران همین کارت رو از نیمای گرامی خرید کردند . بهشون PM بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (10-06-14), SajjadKhati (09-06-14), Siawayne (09-06-14)
کاربر شهرسختافزار
اگه براتون مقدوره حتماً مراجعه كنيد به پاساژ ايرانيان حداقل تو هزينه يه فرقي براتون ميكنه 2 اينكه تنوع اجناس بيشترهستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-06-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان گرامی کسی کارت Giga R9 270 جایی سراغ نداره ؟!
Morteza.m1371 (21-07-14)
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید از آقای رییسی خرید کنید ایشان در پرشین تولز فعالیت دارن و فروشنده معتبری هستن من خودم تمام قطعاتم را از ایشون خریداری کردم.
اگر خواستید میتونید با این شماره تماس بگیرید. (09394778484) .
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks