سلام دوست عزیز.
با بودجه 780 میتونید سیستم قدرتمندتری انتخاب کنید.
ابتدا بفرمایید که کاربری شما از سیستم دقیقا چیست؟ با چه برنامه هایی کار میکنید؟
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم یه مادربورد برای این قطعات انتخاب کنم که حداکثر قیمت 180 تومان باشه و دارای تمامی آپشن های روز از قبیل یو اس بی 3 و پورت اچ دی و .... باشه (حالا اگه پورت اچ دی نداشت مشکلی نیست )
از همه مهم تر دارای درگاه PCI-EX1 باشه
در ضمن اگه احساس کردین قطعی وجود داره که میتونه جایگزین بشه لطف کنید بگید ، مثلا احساس کردین سی پی یو میتونه با سی پی یوی بهتری جایگزین بشه حتما بگید !
و نکته مهم من این سیستم رو باید روزی 15 ساعت روشن نگه دارم ! این قطعات توانایی این کار رو دارند؟
و در آخر به نظر شما این پولی که جای کیس و پاور میدم که قیمتشون بالاست ، کار اشتباهی هست ؟لطف کنید بگین
CPU: AMD Phenom II x4 955 >> 160toman
Ram: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) >> 90toman
Mobo: ???? >>Max 180 toman
HDD: WD Caviar Blue 500GB >>50toman
Power: GREEN - GP585B >> 120toman
Case: Green X-9 >> 180toman
+
780 Toman
===================================
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
بجز ساخت انیمیشن و اورکلاک من کامپیوتر رو واسه مصارف زیادی میخوام ، هر کاری که فکرشو بکنید
شاید حداکثر فشاری که به این سیستم وارد بشه بازی باشه و مقداری اتوکد !
کلا سیستمی میخوام همه فن حریف باشه ! و حالا حالا ها واسم کار کنه
همونطور که گفتم اهل اورکلاک و انیمیشن نیستم .
تخصصی ترین کارم با کامپیوتر برنامه نویسی هست . البته علاقه شدیدی به بازی کردن هم دارم !
و از همه مهمتر به هیج وجه دوست ندارم هزینه زیادی برای گرافیک کنم !
لطفا راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط adelmis1 در تاریخ 10-06-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با توجه به نوع کاربریتون،بهترین سیستمی که با بودجه 780 میتونید تهیه کنید به شرح زیر هستش:
Mobo:ASUS P8H67->175T
CPU:Core i5 2300->220T
Ram:Crucial Rendition 1333MHz 2*2GB->54T
VGA:XFX 5770->170T
HDD:WD Caviar Blue 500GB->50T
PSU:Green GP530A-EU->70T
Case:Green Zest Plus->40T
پردازنده معرفی شده فوق العاده قدرتمند،چهار هسته ای سندی بریج با شش مگابایت کش L3/فرکانس توربو 3.1 هستش و از هر پردازنده حال حاضر AMD ،قدرت بیشتری رو در اجرای بازی ها،برنامه های کاربردی،IDE های توسعه نرم افزار ...ارائه میده.
از اونجایی که شما علاقه به گیم دارید،گرافیک معرفی شده ،حداقل نیاز برای اجرای روان بازی های روز رو ارائه میده و حتی اگر از مانیتور FullHD هم استفاده کنید،بازهم میتونید تمامی بازهای سنگین رو با کیفیت متوسط به بالا اجرا کنید.
اما در مورد کیس بگم که نیاز نیست خرج بیهوده بکنید و الویت رو باید برای قطعات اصلی گذاشت.از طرفی هم واجبه که در انتخاب کیس مناسب دقت کنید که چند مولفه مهم رو داشته باشه:
1-تهویه مناسب
2-بدنه مستحکم ،فضای کافی برحسب قطعات مورد استفاده، پرس کاری مناسب و همچنین تعبیه شیارهای نویز گیر
3-پورت های انتقال به روز با تعداد کافی و جایگذاری مناسب.
4-پوشش EMI بدنه کیس برای مقابله با القای الکترومغناطیسی
5-زیبایی
تا جایی که تحقیق کردم،کیس های گرین،استانداردهای جهانی رو رعایت میکنند و کیس معرفی شده با قیمت مناسب ،تمامی مولفه های مذکور رو داره.
سوال یا مشکلی بود،بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم.
کاربر شهرسختافزار
بی نهایت از شما سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اینقدر تخصصی و دقیق صحبت می کنید که جای هیچ سوالی رو باقی نمی گذارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصمیم گرفتم سیستم پیشنهادی شما رو جایگزین سیستم انتخابی خودم کنم ! اینشالله همینو میخرم
اما خورده سوالاتی واسم باقی مونده
حقیقتا از خرید این سی پی یو میترسم ! چرا؟ جون سی پی یو قیمت بالای داره و گارانتی هم نداره و از طرفی استفاده من از سیستم بسیار بالاست و همونطوری که گفتم 15 ساعت در روز استفاه مداوم !
به نظر شما نمیسوزه؟
و سوال دیگه ، هرچی بدنبال این سی پی یو در سایت anandtech.com نتونستم پیداش کنم ؟ میخواستم مقایسه اش کنم !
و همچنین قیمت های ارائه شده با قیمت های موجود در سایت ها متفاوت است بطوری که در برایند کلی 30-40 هزار تومان اختلاف قیمت می باشد !
کاربر شهرسختافزار
قیمت های سایت ها معمولا بالاتر از عرف بازار هستش،البته سایت هایی رو هم داریم که با قیمت های گفته شده،همخوانی داشته باشه.از طرفی شما دارید 780 تومن خرید میکنید و اگر انلاین هم خرید کنید،میتونید تخفیف همکار بگیرید. البته این نکته رو هم بگم که به دلیل بالا رفتن نرخ ارز،قیمت ها هم نوسان خواهد داشت و کلیه فروشنده ها هم بهانه ی مناسب دارند که تا جا داره...
در مورد سوختن پردازنده عرض کنم که خاطر جمع باشید،شما اگر 24 ساعته به مدت 20 سال هم سیستم رو روشن بزارید،پردازنده مشکلی واسش ایجاد نمیشه.اگر دقت کنید،تنها قطعات سالم از کامپیوتر های قدیمی،پردازنده هاشون هستند. اونایی که میسوزند،معمولا به دلیل ولتاژهای بالا،بدون کولینگ مناسب هست و الا پردازنده هایی هستند که نزدیک به 2 ولت و 80 آمپر هم جریان میکشند و با خنک کننده LN2 ،مشکل سوختن به ندرت واسشون پیش میاد.
برای اینکه از کوچکترین صدمه و پایین اومدن عمر پردازنده جلوگیری کنید،گزینه ای در بایوس هستش به نام Temperature Warning که میتونید روی درجه ی 70 تنظیم کنید،اگر دمای پردازنده از این حد بالا بره،اسپیکر بیزر روی مادربرد هشدار میده،یعنی اگر حتی به دلیل مشکل فن یا هر دلیلی،سلامت پردازنده در خطر باشه،شما بلافاصله مطلع میشید و مشکل رو برطرف میکنید.با این حساب ،غیر ممکن میشه سوختن پردازنده. دمای ایمن پردازنده مذکور بر اساس گزارش اینتل،تا 72 درجه سانتی گراد هستش.این نکته رو هم ذکر کنم که پردازنده ها معمولا در دمای بالای 90 درجه آسیب میبینن.(با این حال میتونید از یک CPU Cooler مجزا نیز استفاده کنید)
برای مقایسه هم،باید از نزدیک ترین پردازنده به Core i5 2300 ،نتایج رو مشاهده کنید،که پردازنده Core i5 2400 هستش و از همه لحاظ ساختاری مثل مقدار کش -تعداد هسته ها...با هم یکسان هستند،به جز فرکانس بیشتر 300 مگاهرتزی 2400 نسبت به 2300 . (فرکانس پایه 2300،معادل 2800 مگاهرتز و توربو 3100 و فرکانس پایه 2400 ،معادل 3100 مگاهرتز و توربو 3.4 هستش. )
http://www.anandtech.com/bench/Product/147?vs=363
در هر صورت،شما امکان سنجی کنید اگر قیمت براتون بالاتر از حد مورد نظر برآورد شد،میتونیم تغییرات کوچکی در برخی قطعات بدیم.
adelmis1 (11-06-11), Khornaf (11-06-11), mehrdad_ab (11-06-11), MR TASH (22-06-11), Rezasam1 (11-06-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاملا واضح وشیوا توضیح دادید، ممنون
به نظر شما کولر مناسب برای این سی پی یو چه مدلی هست؟
و سوالی که ذهن منو مشغول کرده .... با توجه به اینکه درگاه PCI-eX1 بسیار نزدیک به درگاه کارت گرافیک است . و با توجه به قطور بودن کارت گرافیک مشکلی برای نصب سخت افزار دیگر بر روی PCI-eX1 پیش نمیاید؟
و همچنین کارت گرافیک پشنهاد شده دارای دو مدل هست، منظور شما کدام یکی است؟
مدل اول
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دوم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط adelmis1 در تاریخ 11-06-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
مدل اول ، مدل رفرنس هستش ، به شخصه مدل دوم رو به دلیل دارابودن فن بزرگتر و به طبع صدای کمتر و گرمای تولید شده کمتری ترجیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adelmis1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الته توی سایت من 4 مدل 5770 دیدم که علاوه بر سیستم تهویه در فرکانس هسته هم تفاوت داشتند.
کاربر شهرسختافزار
کولر استوک خود پردازنده زیاد هم هست واسه Core i5 2300 اما اگر قراره کولر جدا تهیه کنید،به نظرم CM hyper 212Plus قیمت 40 تومن ارزش خرید داره که اگر بعدها واسه اورکلاک هم خواستید،پاسخگو باشه.اگر هم فکر میکنید که هیچ وقت قرار نیست اورکلاک کنید،کولر بوفالو 100 به قیمت 20 تومن واسه پردازنده شما عالیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adelmis1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اسلات X1 که عقب گرافیک قرار داره،هیچ مشکلی نخواهید داشت و فقط اسلات x1 جلوی گرافیک اشغال میشه.شما از چند کارت x1 استفاده میکنید؟
گرافیک مدل اول که مدل مرجع هست و در حالتی که اورکلاک نکنید،هیچ صدا یا گرمای اضافه ای نخواهید داشت. سری های های دیگه نسخه اورکلاک هست که قیمت بالاتری داره .البته بگم که بالاترین رکورد های ثبت شده 5770 مربوط به همون مدل مرجع هست که با LN2 زده شده.
adelmis1 (11-06-11), Khornaf (11-06-11), mehrdad_ab (11-06-11), Rezasam1 (11-06-11), saeid pc (11-06-11)
کاربر شهرسختافزار
من از یک اسلات PCI-ex1 استفاده میکنم که میخوام روش یک prof 8000 نصب کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks