به نظر من چیپ 870 برای شما بهترین گزینه است
ASROCK 870 EXTREME 3 با قیمتی حدود 125
m4a87td usb3 از برند ایسوس (فکر کنم قیمتی حدود 130،140 داشته باشه )
بچه ها یه راهنمایی می خواستم ممنون میشم کمک کنید
میخوام یه مادربرد AMD بخرم بودجه هم ماکزیزمم 150 تومنه( نمیتونم بالاتر ببرم) انتظارم هم از این مادربرد اینه :
1)سوکت AM3 باشه چیپست هم هر چه جدید تر بهتر( اگه از سری 800 بود که دیگه نور علی نور)
2)بتونه 6 هسته ای های جدید AMDرو ساپورت کنه و با اونها هماهنگ باشه ( ترجیحا نیاز به اپدیت بایوس نباشه)
3)کارت گرافیک انبرد نداشته باشه
4)ترجیحا برند گیگا یا اسوس باشه
خودم دو تا مدل رو هم در نظر دارم ممنون میشم نظرتون رو در مورد ااونا هم بگید :
GIGABYTE - 770T- USB3
GIGABYTE - MA785GT-UD3H
در ضمن از بین دوستان کسی می دونه مادربرد های گیگا یا اسوس با چیپست های 870 یا 890 تقریبا چند قیمتن؟ اگر لینک به یه فروشگاه انلاین بدین یه دنیا ممنون میشم ( متاسفانه رایان صبا هنوز این سری از مادربرد ها رو نداره)
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
|
به نظر من چیپ 870 برای شما بهترین گزینه است
ASROCK 870 EXTREME 3 با قیمتی حدود 125
m4a87td usb3 از برند ایسوس (فکر کنم قیمتی حدود 130،140 داشته باشه )
جرم عزیز خیلی ممنون از کمکت
حالا از بین این دو مدل بالا ( اسوس و ازراک) کدومشون بهتره به نظرت؟ شما خودت باشی کدومشون رو بر می داری؟
حقیقتش در مورد ازرک زیاد تعریفای جالبی نشنیدم!
راستی این مدل اسوس الان تو بازار تهران اومده؟ هر چه قدر سرچ کردم هیچ فروشگاهی رو پیدا نکردم که این مدل رو برای فروش گذاشته باشه؟
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 06-08-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز به نظرم یکی دو ماهی صبر کنی بهتره
به نظرم مادربورد که مد نظر شماست بهتر گیر بیاد اون موقع
اخطار : از قراردادن چنین امضاهایی به شدت خودداری کنید .
aadam (06-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز تو این رنج فکر می کنم بهترین انتخاب (اگه آپشنای مین برات مهمه) Biostar 890FXE باشه که قیمت باید این حوالی که شما می خوای باشه.البته ASrock هم خوبه.
این برد بایوستار منو یاد پیکان rd میندازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ساپورت نکردن usb3 و 4 فاز بودنش که بگذریم ، معمولا سری fx برای کامپیوترهای اشرافی با لااقل 2 اسلت گرافیک درست حسابی پیشنهاد میشه
b20100512..jpg
واقعا نمیدونم طراح این برد از گذاشتن 4 تا اسلات pci-e در کنار هم چه منظوری داشته ، شما حتی نمیتونید 2 تا گرافیک کارت رو بدون مشکل روی این برد نصب کنید ( هیتسینکها به هم میچسبه و گرافیک سمت راست داغ میکنه )
خرید این برد فقط به افرادی که میخوان پز بدن مین fx داریم توصیه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس ASRock خودمونو عشق است 890 ترکونده .
aadam (06-08-10)
بچه ها از همتون ممنونم.ولی باز اینو می پرسم اگه شما باشین از بین این دوتا ( اسوس و ازراک) کدومو انتخاب می کنید؟ به نظرتون ازراک نسبت به اسوس ارزش خریدن داره؟ از نظر کیفیت -گارانتی -طول عمر -راحتی کار و... به پای اسوس می رسه؟
HWBOT SSA Member
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها فک کنم این مین بایو استار برای اور خیلی خوب باشه چون رکورد 7.1 گیگا هرتزی برای فنوم 2 955 داره :
http://hwbot.org/community/submissio...be_7125.42_mhz
از نظر من مین کاملی هست فقط طراحیش افتضاهه :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من به شخصه چون p/p برام مهمه ازراک رو ترجیح می دم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks