asgharrezaiy (22-08-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام،
من cpu و main قبلیم که مشکل داشتند رد کردم رفت، الآن قصد دارم سی پی یو و مین بخرم که طبیعتا میخوام با سیستم الآنم مج بشه ، جوری که حداکثر صرفه جویی رو تو قیمت انجام داده باشم! (main و cpu قبلیم Asus M4A88TD-V Evo/USB3 و Phenom II x4 970 بود)
قطعاتم :
رم : Corsair XMS3 4GB 2*2GB 1600
پاور : 585 Green
گرافیک : EVGA GTX 560 Ti superclocked
با توجه به سرچی که کردم اینارو پیدا کردم:
i5-3570k با قیمت 735 تومن
i5-3470 قیمت 665 تومن
البته قیمت هارو از یک سایت برداشتم و نمیدونم درست هستند یا نه
تفاوت قیمت نسبت به کارایی ارزش داره من پول بیشتری برای مدل 3570k بدم ؟ مدل دیگه ای مد نظرتون هست ؟
با توجه به پاور سیستمم و قطعاتم، اگه این سی پی یو رو بگیرم مشکلی از نظر قدرت پاور برام پیش نمیاد؟
و برای مین هم یکی از برند های asus یا giga رو میخوام ولی نمیدونم کدوم بهتره ؟ و کدوم مدل از این برندها رو بخرم، انتظارم اینه که، تو گیم جواب بده(این واسه من از همه مهمتره) ، باس 1600 رم رو طبیعتا ساپورت کنه، usb 3 باشه و قیمتش هم بین 300 تا 400 تومن باشه.
من الآن یک هارد 500 wd blue دارم که برام کمه، به نظرتون این هارد رو نگه دارم و کنارش یک 1tb اکسترنال بگیرم، یا اینکه اینو بفروشم و یک هارد اینترنال 1tb 7200rpm بگیرم ؟
نظر خودم رو مورد اوله چون از هارد داخلی برای ویندوز، برنامه و بازی استفاده میکنم، و از اینترنال برای ذخیره سازی فیلم و... که به دلیل اینترنال بودن واسم مزیت داره، اما خوب قیمتم بیشتر میفته واسم...
و در مورد آخر یک کیس خوب و خنک برای سیستم تا نهایتا 150 تومن چی میتونم بگیرم ؟ (با توجه به مین بوردی که پیشنهاد می کنید) من green magnum 2 رو دیدم چیز جالبی بود به نظرم،
البته کیس دارم اما چون سی پی یو و مین قبلیم که بیچارم کرد، میترسم تقصیر کیس و تهویه هوای بدش و جریان الکتریسیته ای که داشت باعث اش بوده باشه! واسه همین بهتره عوضش کنم.
asgharrezaiy (22-08-13)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.des برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قیمتها تقریبا درسته
در مورد انتخاب مادربرد این پست را بخونید
اگر قصد آورکلاک ندارید و با توجه به گرافیک کارتتون بنظرم یدونه پردازنده سندی بریج دست دوم بخرید بهتره و البته در این حالت خرید پردازنده سری k هم پول دور ریختنه
هارد وسترن آبی برای نصب سیستم عامل زیاد مناسب نیست
برای این منظور هارد سیگیت یا وسترن بلک تهیه بفرمائید
پاورتون برای این سیستم کافیه
خیلی بعید میدونم مشکل سیستم قبلیتون از تهویه کیستون بوده باشه و نیاز به تعویض آن باشه ولی اگر تهران تشریف دارید میتونید یک سر بزنید فروشگاه 2 تا کیس خیلی عالی دست دوم دارم ببینید اگر پسند کردید معامله کنیم ( یدونه گرین ویرا و یدونه تونب 5 فن )
باز اگر سئوالی جا افتاده بود بفرمائید
*MoJtAbA* (17-08-13), amir.des (05-07-13), asgharrezaiy (20-08-13)
کاربر شهرسختافزار
پست مادربورد رو خوندم، اما من با توجه به اون مشکلی که برای سیستم قبلیم پیش اومد و نمیدونم واقعا چرا... دوست دارم حداقل یک مادربورد خوب از گیگا و درجه بعدی ایسوس بگیرم، توی این برند ها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ و اگه مدل خاصی بگید که عالی میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگه من cpu ivy بگیرم با گرافیکم سازگار نیست ؟ چرا سندی بریج ؟ دست دوم که نظرم نیست بگیرم.
من تهران زندگی نمیکنم و...
ممنون
asgharrezaiy (20-08-13)
عزیز مگر مادربرد قبلیتون asus نبود ؟ مگر خراب نشد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.des برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا مادربردهای جوندار روی چیپهای ارزان مثل b75 ساخته نمیشوند
برای مثال ما مادربرد z77 حرفهای در بازار داریم ولی این مادربردها با بودجه شما جور در نمیاند
پیشنهاد میکنم در بازار محلیتون به دنبال مادربردهای نسل قدیم حرفهای ( z68 و p67 ) بگردید
پردازنده های ivy از نسخه سوم pci-e پشتیبانی میکنند و چون گرافیک کارت شما pci-e 2 بود عرض کردم پردازنده نسل قدیم بگیرید که قیمت پائین تری دارند
پردازنده های جدید هیچ مشکلی با گرافیک کارت شما ندارند
پینوشت : من به دلیل قیمت مناسب و کیفیت عالی بردهای ازراک معمولا از این برند به دوستان توصیه میکنم
اگر بخواهد به شما بدون توجه به برند برد معرفی کنم قطعا این برد را به قیمت حدود 330 هزار تومان معرفی خواهم کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H77 Pro4/MVP
کاربر شهرسختافزار
بله ایسوس بود ولی منظور من کلی بود، چون 1.5سال پیش بخاطر 100 تومن قیمت پایین تر سی پی یو AMD رفتم سمتش و الحق راضی بودم چون عالی بود، اما بعد دیگه عاصی شدم، و الآن فکرشو میکنم میبینم ارزش داشت اونموقع 100 یا150 بیشتر میدادم و یه i5 میگرفتم، چه بسا مشکلی پیش نمیومد و الآن این پولی که اومده دستمو، برای کار دیگه ای که لازم دارم خرج میکردم ! واسه همین نمیخوام ایندفه خساست کنم که بعدا پشیمون بشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دوست دارم یک برند از گیگا یا ایسوس بگیرم، در مورد ایسوس هم هر کی داشته گفته کیفیتش خوبه ولی خوب مثل اینکه فقط من شانس نداشتم :)
خیلی ممنون ♥
asgharrezaiy (22-08-13), nima_hl (05-07-13)
توی همین لینکی که گذاشتین نوشته:"Tom’s Hardware’s Choice for the Best $500 Gaming PC" شما چه جوری گفتین 330 هزار تومان؟این که گفته 500 دلار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عزیز 500 دلار برای کل سیستمه نه مادربرد تنها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونید از خودم بخرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asgharrezaiy (22-08-13)
آهان! آره راست میگین اینجا هم نوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب سوتیی دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم اینم مادربرد خوبیه ها! به نظرتون به درد منم می خوره؟
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 05-07-13 انجام شده است
asgharrezaiy (22-08-13)
چرا که نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد خوبیه حداقل تا 5-6 سال میتونی روش حساب کنی ( باز تکرار میکنم عمر مادربرد را برق صاف و خوب تعیین میکنه پس به شرط آنکه پاور خوب داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
asgharrezaiy (22-08-13), mahdi1995 (05-07-13)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون 2500k یا 2600k یا سری معمولی بدون قابلیت اورکلاک رو میتونم تو بازار گیر بیارم ؟ هست ؟
البته دسته دوم نه !
و قیمتاشون چطورن ؟
آخرین ویرایش توسط amir.des در تاریخ 05-07-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks