سلام
من اوور نكردم زياد ولي فكر كنم Cpu اي كه اوور شده بعد به حالت دي فالت برگشته دماي بالاتري نسبت به همون سي پي يو مدل خودش داره
البته دوستان زيادتري مثل آقا نيما و G1 ocercarcker صاحب نظر وبا تجربه ترن
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
من اوور نكردم زياد ولي فكر كنم Cpu اي كه اوور شده بعد به حالت دي فالت برگشته دماي بالاتري نسبت به همون سي پي يو مدل خودش داره
البته دوستان زيادتري مثل آقا نيما و G1 ocercarcker صاحب نظر وبا تجربه ترن
SSA Leopard
با تست های معمولی واقعا نمی شه تشخیص داد سی پی یو قبل اور شده یا نه ؟ و کلا تشخیص این مسئله یه امر تقریبا ناممکن هست البته از نظر من
اینکه سی پی یو اور شده با دیگرید شده باشه فقط با تحت فشار قرار گرفتن طولانی مدت تازه اون هم نه در شرایط معمولی منظورم اینه که باز اور کنید و تحت فشار قرار بزارید مشخص می شه
مسئلا اگر سی پی یو رو نشه میانگین مشخصی که این مدل اور می شه ، اور کرده تقریبا می شه گفت سی پی یو به فنا رفته ولی باز هم 100% نمی شه همچین حرفی زد
در مورد سلامت هم اگر تصویر بده و زیر تست های معمول برای پردازنده ها دچار ناپیداری نشه سالمه دیگه
Cyberlife (02-07-13), D J V A H I D (03-07-13), STUXNET (02-07-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز توضیحات شما متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تصویری است که فروشنده از وضعیت CPU در نرم افزار CPU-Z گذاشته،
به نظر شما در تصویر زیر فرکانس این پردازنده و سایر مشخصات در حالت
دیفالت است ؟
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
لینک مشخصات :
http://ark.intel.com/products/33911
TEREYSI (26-07-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks