پاسخ: لپ تاپ های Acer » مقاوم ، ارزان و باصرفه » نظر شما چیست ؟
پاورقی:
در اخرین نسخه مجله PCWORLD یه رده بندی از کل برندهای لپ تاپهای موجود ارائه شده بر اساس کیفیت قطعات, کیفیت ساخت, پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری و کلی معیار های دیگه...
که Apple در صدر ایستاده و Acer در مکان دوم و Sony در مکان سوم...!!
Dell و Lenovo و Toshiba و Asus در مکان های چهارم تا هفتم قرار گرفتن...
نکته جالب تنزل Hp به مکان دهم بود...
(علت این موضوع هم مشکلات عدیده سری DV5 بوده...)
نگاه کنید همه مارک ها خوب هستند کسی نمی تونه بگه چی بده چی عالیه چی فوق العادست متاسفانه کشور ما در تحریم به سر می بره خوب یک سری شرکت ها نماینده در تهران و دبی دارن و جنس رو اون شکلی وارد می کنن که در این بین 75 درصدشون جنس های بازیافتی کارخانه یا با کیفیت ساخت پایین تر رو م گیرن چرا دل یا سونی بیشتر در ایران فروش داره ؟ به خاطر گارانتی خوب اما این وسط تنها کارخونه ای که نمیاد کیفیت رو بیاره پایین اسوس هستش اسوس بزرگترین تولید کننده قطعات کامپیوتر (از لحاظ گستردگی) هست من می گم بد نیست چون تا حالا خرابی ازش ندیدم چند نمونه مثال خرابی های که خودم دیدم
1.یه دل vostro 1500 خودم خریدم 1 هفته بیشتر کار نداد lcd بگیر نگیر داره 2 دفعه یه بار مlcd بی نور می شه و دیگه نور نداره این مال تابستون همین امسال نه زیگورات نه هیچ جای دیگه نتونستن درستش کنن
2.یه سونی 2 سال پیش خریدم در کارتونو باز کردیم روشن کردیم اصصولا ویندوز داره اما این یکی اصلا هارد نداشت بررسی کردیم دیدم بله پایه های هار شکسته اتصالات sata رو از رو مین کنده خوب اینم به سلامتی
3.یه hp اک باز کردم روشن کردم دیدم وارد ویندوز شد در صورتی که باید اطلاعات اولیه رو بخواد رو دسک تاپش چیی نبود اما روی درایو D پور عکس و برنامه بود به یه دردی خود تما سریال های برناه های ارجینال رو ور داشتم :دی این تقریبا مال 4 سال پیش بود (کاملا معلومه که قبلااستفاده نشده نه !!!!!!!!!!!!!!)
اما خدا وکیلی تا حالا از اسوس چیزی ندیدم تنها مشکل اسوس نداشتن گارانتی خوبی مثل اواژنگ یا ایران رهجو یا زیگورات هست و تو ایران بهتره به گارانتی دقت کنی یا خدمات به هر حال من قصد توهین نداشتم و الا Acer هم اگه جنس پایه یکش رو بخری خوب هست
سوني فقط كيفيت تصويرش خوبه و لاغير
ايسر رو نميدونم
اچ پي به نسبت قيمتش اصلاً مقرون به صرفه نيست و حتي ميشه گفت نمي ارزه
توشيبا كيفيت ميكروفن خوبي داره از نظر ال سي دي و باطري هم خوبه. ولي سنگينه
دل كه زود از نظر ظاهري قراضه ميشه ولي از نظر كيفيت قطعات داخل خوبه (بدنه ضعيفي داره)
ام اس آي از نظر بلندگو و ميكروفن ضعيفه ولي بسيار خر كاره و حالا حالا ها خراب نميشه و قيمت مناسبي داره
دوستان. اينايي كه بالا نوشتم حاصل يكي دو سالي تجربه و تحقيقات مداومه و براي من هم خرج بردار بوده. مدتي با هر كدوم از اين برندها كار كردم.
سلام
دركيفيت ايسر اصلا شك نكن. من خودم 2 سال پيش يدونه ايسر سلرون براي يكي از دوستام گرفتم. تو اين دو ساله كاري نبوده كه با اين لبتاپ نكرده باشه. بس كه كوبيدش به در و ديوار اگه يه تيكه چوب بود داغون شده بود ولي اين لبتاپ 1 دفعه هم تا اين لحظه خراب نشده. به نظر من ايسر بهترين انتخابه تازه اونم با توجه به اين قيمتاي عاليش.
يه نيگا به اينجا بنداز...
کد:
http://www.writeage.com/cheapest_notebooks_buying_guide.html
نقل قول:
من اكثر Review هاي سايت بهتره بگم آرش! رو ميخونم چون اكثرا جالب و علمي هستند.
نمي دونم چي شد تا خواستم اين صفحه اي كه لينك داده بودي رو باز كنم كامپيوتر Crash كرد :1. (38):
نقل قول:
بس كه كوبيدش به در و ديوار اگه يه تيكه چوب بود داغون شده بود ولي اين لبتاپ 1 دفعه هم تا اين لحظه خراب نشده.
لپ تاپ هاي Toshibaهم به لپ تاپ هاي به اصطلاح خر كار معروفند چون بدنه محكمي دارند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشي ... :11():
سلام :
البته با وحید جان موافقم که اگر همین ایسر هم تو ایران با قیمت پایه 900 هزار تومان عرضه بشه ، مشتریاش
بیشتر می شن ! چون عادت کردیم قیمت هر جنسی بالاتر بود حتما بهتره !
جدیدا لپ تاپ های سوزوکی رو هم سریر کالا وارد می کنه که قیمت متوسط از 500 هزار تومان به بالاست ...
می دونید برای خرید لپ تاپ مهمترین مسئله این هست که بدونیم چی کاری باهاش می خواهیم انجام بدیم ...
مثلا من خودم بشدت دنبال لپ تاپی بودم که VGA Onboard نباشه ... و نسبتا قوی باشه ...
ال سیدیش کوچیک باشه تا مصرف باطریش کم باشه و ...
سلام :
این هم لینک سریر کالا و لپ تاپ هاش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
دركيفيت ايسر اصلا شك نكن. من خودم 2 سال پيش يدونه ايسر سلرون براي يكي از دوستام گرفتم. تو اين دو ساله كاري نبوده كه با اين لبتاپ نكرده باشه. بس كه كوبيدش به در و ديوار اگه يه تيكه چوب بود داغون شده بود ولي اين لبتاپ 1 دفعه هم تا اين لحظه خراب نشده. به نظر من ايسر بهترين انتخابه تازه اونم با توجه به اين قيمتاي عاليش.
کد:
http://www.writeage.com/cheapest_notebooks_buying_guide.html
شرمنده ها لب تاپ رو که نیاید نازش کرد اسمش کامپیوتر همراه هست همراه یعنی چیزی که احتمال هر اتفاقی هست براش بیوفته
تا اومدیم از گفتار دوستان استفاده کنیم به مدت 3 روز تلفن قطع شد ! :1. (23):
امروز برای تهیه لپ تاپ برای یکی از دوستان به بازار پارسیان رفته بودم که از نزدیک همین مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دیدم
به نظر بنده کیفیت بسیار عالی داره این مدل و تمامی قسمتهای این لپ تاپ با پوشش نایلون نازک جلوه خاصی بهش داده
به اعتقاد بنده ، یکی از بهترین انتخابها در قالب لپ تاپهای جمع و جور و کوچک با LCD 12.1 و یکی از انتخاب بنده در آینده خواهد بود .
در ضمن از گارانتی بسیار خوب این لپ تاپ (سازگار ارقام) هم نباید چشم پوشید . :yes:
سپاس :1. (23):