پاسخ: نصب هارد SSD در لپ تاپ
نقل قول:
اون دوست عزیزی که گفت 128g ssd با قیمت 130 تومن خریده میشه مدلش رو بگه؟ یا لینکش تو سایت های ایرانی که برای فروش گذاشتن..
این ssd ها رو آقای حمید پوده ای میاره و 4 ماه هم گارانتی میکنه
آخرین سری که ازش گرفتم ( یک هفته پیش ) samsung mz-7pa1280/0d1 برام فرستاد ( قیمت دقیقش را باید با خودشون چک کنید )
تلفنشون هم 021-66964677 است
نقل قول:
این ssd ها رو آقای حمید پوده ای میاره و 4 ماه هم گارانتی میکنه
آخرین سری که ازش گرفتم ( یک هفته پیش ) samsung mz-7pa1280/0d1 برام فرستاد ( قیمت دقیقش را باید با خودشون چک کنید )
تلفنشون هم 021-66964677 است
این آقای حمید پوده ای که میگید یوزری اینجا داره؟ سایتش چیه؟ من میخواستم یه مدل هارد toshiba 500gb hdd بگیرم حدود 150ت
بنظرتون چقدر سرعت سیستم فرق میکنه وقتی از این هاردی که شما گرفتی استفاده کنم؟ می ارزه؟
باتوجه به اینکه لپتاپ فقط ظرفیت ۱ هارد رو داره بنظرتون گذاشتن یک هارد 128 گیگ واسه کاربر دسکتاپ می ارزه؟ یه هارد اکسترنال 1tb دارم که گذاشتمش برای بکاپ... با این حساب باید به عنوان multimedia ازش استفاده کنم از این به بعد..؟
یه حجم بیشترش مثلا 250 گیگش چقدر میشه؟
نقل قول:
این آقای حمید پوده ای که میگید یوزری اینجا داره؟ سایتش چیه؟ من میخواستم یه مدل هارد toshiba 500gb hdd بگیرم حدود 150ت
بنظرتون چقدر سرعت سیستم فرق میکنه وقتی از این هاردی که شما گرفتی استفاده کنم؟ می ارزه؟
باتوجه به اینکه لپتاپ فقط ظرفیت ۱ هارد رو داره بنظرتون گذاشتن یک هارد 128 گیگ واسه کاربر دسکتاپ می ارزه؟ یه هارد اکسترنال 1tb دارم که گذاشتمش برای بکاپ... با این حساب باید به عنوان multimedia ازش استفاده کنم از این به بعد..؟
یه حجم بیشترش مثلا 250 گیگش چقدر میشه؟
این پست را مینویسم فقط به این خاطر که شاید به درد استارتر هم بخوره ( در صورتی که استارتر دستور بدهند پستها به تاپیک جدید منتقل میشه )
آقای پوده ای قبلا توی نت فعالیت داشتند ولی به دلیل خیلی مشکلات، دیگه روی نت فعالیت نمیکنند ولی طی این چند سال هیچ نکته منفی از ایشان مشاهده نشد ( در یک کلام تا امروز کاسب کار درستی هستند )
والا من روی هر سیستمی ( چه دسکتاپ چه نوت بوک ) یدونه ssd میندازم
روی نوت بوک بخصوص اگر یکم قدیمی باشه که تاثیرش کاملا مشهوده و سیستم خیلی نرم تر و سریعتر از قبل عمل کرده و عمر باتری هم بالا میره
روی دسکتاپ هم چون همیشه squid server نصب میکنم ssd معجزه میکنه و صفحات وب به یک چشم به هم زدن باز میشه
در کارهای معمولی (دسکتاپ) اگر کاربر خیلی با سیستم کار بخصوصی انجام نده و هارد دیسکش یه هارد خوب باشه آنچنان تاثیر چشمگیری احساس نمیکنه
جمع بندی : بنظرم ssd برای نوت بوک خوبه و توصیه میکنم ( به دلیل ضعف هاردهای 2.5 اینچی )
برای دسکتاپ و کاربری حرفه ای که نرم افزارهای زیادی باز و بسته میشه یا سیستم مرتب بوت میشه ( آورکلاک ) باز ssd عالیه
برای دسکتاپ و کاربری عادی که یک مرتبه سیستم روشن میشه ( برای چند ساعت ) و یه فیلمی دیده میشه و یه اینترنت گردی صورت میگیره ssd باشه خوبه ولی نباشه هم فرق زیادی نمیکنه
نقل قول:
این پست را مینویسم فقط به این خاطر که شاید به درد استارتر هم بخوره ( در صورتی که استارتر دستور بدهند پستها به تاپیک جدید منتقل میشه )
خواهش میکنم استاد شما خودتون صاحب اختیارید، خیلی استفاده بردم، سپاس
نقل قول:
تصویر زیر مربوط به MSI S12T-3M هست و همونطور که می بینید بدون دست زدن به هارد لپتاپ در بالاترین بخش باز شده ی تصویر یک عدد mSATA SSD نصب شده
محض احتیاط و اطمینان شما هم قاب زیر لپتاپتون رو بسادگی مثل تصویر باز کرده و نگاه کنین شیار مربوطه وجود داره یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در notebookcheck.net گفته نصب SSD باعث بهبود چشمگیر سرعت این دستگاه شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این وصف سه تا گزینه روی میزه:1. (26): :
- نصب یک mSATA SSD
- نصب یک SSD بجای هارد دیسک
- نصب یک SSD بجای درایو DVD از راه استفاده از یک HDD Caddy
پیشنهاد من اولی هست
کارایی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برابره اما تنها 30 هزار ت اختلاف قیمت دارند
گرچه اگر بخواید هزینه ی کمتری کنید میشه به انواع کم ظرفیت تر حتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به قیمت 200 ت هم فکر کنید
خیلی از شما ممنونم، مدلهایی که معرفی فرمودید کمی قیمتش بالاست اما اگه واقعا تاثیری که میفرمایین را داشته باشه ارزشش رو داره به نظرم
نقل قول:
آقای پوده ای قبلا توی نت فعالیت داشتند ولی به دلیل خیلی مشکلات، دیگه روی نت فعالیت نمیکنند ولی طی این چند سال هیچ نکته منفی از ایشان مشاهده نشد ( در یک کلام تا امروز کاسب کار درستی هستند )
والا من روی هر سیستمی ( چه دسکتاپ چه نوت بوک ) یدونه ssd میندازم
روی نوت بوک بخصوص اگر یکم قدیمی باشه که تاثیرش کاملا مشهوده و سیستم خیلی نرم تر و سریعتر از قبل عمل کرده و عمر باتری هم بالا میره
روی دسکتاپ هم چون همیشه squid server نصب میکنم ssd معجزه میکنه و صفحات وب به یک چشم به هم زدن باز میشه
در کارهای معمولی (دسکتاپ) اگر کاربر خیلی با سیستم کار بخصوصی انجام نده و هارد دیسکش یه هارد خوب باشه آنچنان تاثیر چشمگیری احساس نمیکنه
جمع بندی : بنظرم ssd برای نوت بوک خوبه و توصیه میکنم ( به دلیل ضعف هاردهای 2.5 اینچی )
برای دسکتاپ و کاربری حرفه ای که نرم افزارهای زیادی باز و بسته میشه یا سیستم مرتب بوت میشه ( آورکلاک ) باز ssd عالیه
برای دسکتاپ و کاربری عادی که یک مرتبه سیستم روشن میشه ( برای چند ساعت ) و یه فیلمی دیده میشه و یه اینترنت گردی صورت میگیره ssd باشه خوبه ولی نباشه هم فرق زیادی نمیکنه
squid مگه رو سرور ها نیست معمولا ؟ (اونم از نوع خارجیش؟)
حقیقت هارد لپتاپ من در اثر ضربه خراب شد. هارد ssd مقاوتش در برابر ضربه بالائه درسته؟ چون مکانیکی نیست.
این پوده ای که شما میگی مغازه ای چیزی داره؟ مغازه ایشون کجاست؟ تو چه شهری فعالیت دارن؟ هارد رو پست میکنه؟ این مدل هارد چرا تو سایتای ایرانی پیدا نمیشه؟
من فعالیت هام از یه کاربر عادی یه مقدار بیشتره و گاهی اوغات کار های گرافیکی انجام میدم.
الان برای خود شما یه هارد 128 گیگ کم نیست؟ برای لپتاپ چکار میکنید که فقط 1 هارد ساپورت میکنه؟
بعد اینکه من لپتاپ خودم رو تو سایت سازندش سرچ کردم .. فقط تا 750gb هارد hdd 5400rpm ساپورت میکنه. چیزی از ssd نبود. اگه ssd بذارم روش ساپورت میکنه؟
lenovo thinkpad e530
آقای پوده ای تهران هستند . ساختمان تخت جمشید - خیابان طالقانی نبش ولی عصر بودند . اگر جاشون تغییری نکرده باشه . شمارشون رو نیما جان داد . این ssd های استوک هستند . من ازشون خیلی خرید داشتم هم معتبر هستند هم قیمتشون خوبه .
ssd از لحاظ فنی و پورت فرقی با hdd sata ندارد . پس میتونید جایگزین هاردتون کنید .
نقل قول:
squid مگه رو سرور ها نیست معمولا ؟ (اونم از نوع خارجیش؟)
حقیقت هارد لپتاپ من در اثر ضربه خراب شد. هارد ssd مقاوتش در برابر ضربه بالائه درسته؟ چون مکانیکی نیست.
این پوده ای که شما میگی مغازه ای چیزی داره؟ مغازه ایشون کجاست؟ تو چه شهری فعالیت دارن؟ هارد رو پست میکنه؟ این مدل هارد چرا تو سایتای ایرانی پیدا نمیشه؟
من فعالیت هام از یه کاربر عادی یه مقدار بیشتره و گاهی اوغات کار های گرافیکی انجام میدم.
الان برای خود شما یه هارد 128 گیگ کم نیست؟ برای لپتاپ چکار میکنید که فقط 1 هارد ساپورت میکنه؟
بعد اینکه من لپتاپ خودم رو تو سایت سازندش سرچ کردم .. فقط تا 750gb هارد hdd 5400rpm ساپورت میکنه. چیزی از ssd نبود. اگه ssd بذارم روش ساپورت میکنه؟
lenovo thinkpad e530
روی دسکتاپ هم میشه اسکوئید نصب کرد
ssd در برابر ضربه بسیار مقاومه . ( به همان دلیلی که فرمودید)
آقای پوده ای خیابان ولیعصر تهران دفتر دارند ولی ssd هاشون تمام شده ( بعدظهر باهاشون تماس داشتم ) ولی احتمالا مجددا میارند
این هاردها استوک هستند و هر سری یه مدلیه
روی سیستمم به جز ssd سه عدد هارد دیگه هم هست. برای خود ویندوز و اپلیکشنهای دم دستی 128 برام کافیه ( معمولا 1-2 تا بازی نصب میکنم بعد یه مدت پاکشون میکنم بازی جدید نصب میکنم )
در کل حجم کم باعث میشه مجبور باشیم اطلاعاتمون را منظم ذخیره کنیم :wink:
معمولا ssd های در این سطح روی هر دستگاهی که فیش sata داشته باشه پشتیبانی میشه
تا حالا روی تعداد زیادی سیستم و نوت بوک قدیمی و جدید نصب کردم، مشکلی نداشتم. باز خودتون بیشتر تحقیق کنید
نقل قول:
روی دسکتاپ هم میشه اسکوئید نصب کرد
ssd در برابر ضربه بسیار مقاومه . ( به همان دلیلی که فرمودید)
آقای پوده ای خیابان ولیعصر تهران دفتر دارند ولی ssd هاشون تمام شده ( بعدظهر باهاشون تماس داشتم ) ولی احتمالا مجددا میارند
این هاردها استوک هستند و هر سری یه مدلیه
روی سیستمم به جز ssd سه عدد هارد دیگه هم هست. برای خود ویندوز و اپلیکشنهای دم دستی 128 برام کافیه ( معمولا 1-2 تا بازی نصب میکنم بعد یه مدت پاکشون میکنم بازی جدید نصب میکنم )
در کل حجم کم باعث میشه مجبور باشیم اطلاعاتمون را منظم ذخیره کنیم :wink:
معمولا ssd های در این سطح روی هر دستگاهی که فیش sata داشته باشه پشتیبانی میشه
تا حالا روی تعداد زیادی سیستم و نوت بوک قدیمی و جدید نصب کردم، مشکلی نداشتم. باز خودتون بیشتر تحقیق کنید
استوک هست ؟ منظورتون اینکه دست دومه؟ :1. (27):
نقل قول:
استوک هست ؟ منظورتون اینکه دست دومه؟ :1. (27):
بله دست دومه
در پستم اولم هم که نوشته بودم