hadi-dindar (01-11-18), rett (11-10-18)
سلام به همه ی کاربلد های عزیزم
اول از همه این اطلاعات اولیه:
مدل لپتاپم acer e1-572G
گرافیک intel و amd radeon r7 M265
وبقیه اطلاعاتم توی عکسای پیوست
توی چندتا ویندوز همین مشکل رو دارم (هم 8 هم 10 )
یکبار بعد از پاک کردن تمام درایورا آخرین ورژن درایور رو نصب کردم (از سایت AMD)
داخل تنظیمات کارت گرافیک، بازی PES رو اد کردم و روی AMD گذاشتم
خواهـــــــــــــــش میکنم کمک کنید چون تا حالا اینجوری گیر نکرده بودم توی عمرم...
اصلاً این Unable که جلوی اسم کارت گرافیک AMD گذاشته یعنییییی چه؟؟؟
لطفاً جواب بدید دوستان گرامی
با تشکر
hadi-dindar (01-11-18), rett (11-10-18)
|
|
درایورها را با برنامه ddu کاملا انیستال کنید . درایور اینتل را دانلود کنید و نصب کنید و بعد درایور amd را نصب کنید .
Aaron Swartz (27-06-16), abbasghamary (25-08-17), apaachi (27-06-16)
کاربر شهرسختافزار
من هم این مشکل مشابه داشتم
متاسفانه برای این لب تاب فقط درایور خود شرکت acer. جواب میده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
apaachi (27-06-16)
پاک کردم ولی واسه نصب درایور intel این ارورو میده (داخل تصویر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور اینتل هم باید با ddu حذف میکردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-06-16), apaachi (27-06-16)
هم اینتل هم amd رو پاک کردم حسب امر شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حالا هر دو رو نصب کنید اول اینتل و بعد amdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-06-16)
هر دو رو نصب مجدد کردم ولی همون آش و همون کاسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اینم بگم که وقتی کلیک راست میکنم تنظیمات amd نمیاد.حالا چرا؟؟نمیدونم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ستاپ amd کامل انجام شد ؟ الان کنترل پنل amd وجود داره یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-06-16)
دوباره نصب کردم کنترل پنلش اومد ولی هنووووز enableبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks