پیس 16
اخرین اپدیت رو هم نصب کردم
گزاشتم رو حالت hight اما بازم لگ میزنه
دارم هنگ میکنم
Printable View
پیس 16
اخرین اپدیت رو هم نصب کردم
گزاشتم رو حالت hight اما بازم لگ میزنه
دارم هنگ میکنم
این تنها راهیه که به نظرم میرسه شاید شما مشکل سویچ کردن گرافیکها رو داشته باشین اول آخرین آپدیت درایور انودیا رو نصب کنید بعد وارد nVidia Control Panel بشین بعد Manage 3D Settings رو انتخاب کنید بعد به سربرگ Global Settings برید از لیست Preferred Graphics Processor گزینه ی Auto-Select رو انتخاب کنیداگه باز جواب نگرفتین به جای اتو روی high-performance nvidia processor قرار بدید بعد در پایین صفخه apply رو بزنید تا تنظیمات اعمال بشه تموم الان لپ تاپ خودش موقع انتخاب نرم افزار خودش اتومات کار گرافیکی رو انتخاب میکنه اگر هم میخواید یه نرم افزار مثل بازی رو اجرا کنید روی آیکون اون کلیک راست کنید و برید روی گزینه run with graphics processor بعد از اونجا high-performance nvidia processor رو انتخاب کنید تا بازی با کارت گرافیکی قویتر اجرا بشه.
این مسیر رو چک کنید
NVIDIA Control Panel" --> "System Information" --> "Help" --> "Display" --> "Dedicated video memory
در لینک زیر هم کاملا توضیح داده فقط باید با فندق شکن باز کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این بایوس رو اپدیت کنید
BIOS 204
Update nVidia’s VBIOS
این هم نصب کنید
این bios رو چی جوری بریزم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ممنون بالاخره درست شد با برنامه هایی که گفتین
ممنون از زحمات
فقط یه سوال الان چرا درایور ها شو برای ویندوز 10 درست نمکنن
خواهش میکنم . خوشحالم مشکلتون حل شد . درایورها باید توسط سازنده های قطعات ارائه بشه بعد از تست های اولیه روی وب سایت سازنده شرکت لپتاپ قرار بگیره . کمی زمان بر هست .نقل قول:
یعنی درست میکنن؟
چون فقط چند تا از برنامه های خیلی جزئیش تو سایتش هست
اقا
من یه تشکر از تمامی شما عزیزان بکنم سایتتون که عالیه
انجمن که حرف نداره سریع و با دقت جواب می دید
اکثر انمن ها سرعت پاسخگویی پایینی دارن ولی شما خیلی سریع جواب می دبد
ادمای بی تجربه ای مثل من خیلی استفاده می کنن :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_ rose::love::love::love::love::great::great: