چرا مگه سیستم بد و ضعیفیه ؟ یعنی الان که اینجوری شده هیچ کاریش نکنم و همینجوری بندازم دور ؟!!!نقل قول:
فکر کنم کارت گرافیک اینتل مشکل داره ، چون کارای معمولی با اینتل و تو عکس ها هم نگاه کنید ویندوز پیغام میده که اینتل بسته شده و ریکاوری شده ...
Printable View
چرا مگه سیستم بد و ضعیفیه ؟ یعنی الان که اینجوری شده هیچ کاریش نکنم و همینجوری بندازم دور ؟!!!نقل قول:
فکر کنم کارت گرافیک اینتل مشکل داره ، چون کارای معمولی با اینتل و تو عکس ها هم نگاه کنید ویندوز پیغام میده که اینتل بسته شده و ریکاوری شده ...
گرافیک اینتل داخل پردازنده است توضیحات بالا را بخونید . این باید توسط شخص وارد تست بشه . اینطوری نمیشه براش نسخه پیچیدنقل قول:
بله فرمایشات شما رو خوندم ، ولی یه جاشو متوجه نمیشم ، گفتین که :نقل قول:الان مسئله جیفورس است نه اینتل .... خوب مشکل از گرافیک اینتل هست دیگه ، نه جیفورس ... منم سوالم اینجاست که حالا که تعویض چیپ ارزش نداره و ریسکه ، نمیشه همینجوری بزاریم بمونه ولی یه کاری کنیم تو ویندوز فقط و فقط از گرافیکی که سالمه استفاده کنه تا صفحش دیگه نپره و خاموش نشه ؟
البته من یه بار رو گوگل کروم کلیک راست کردم و run with graphic processor>NVIDIA رو انتخاب کردم ولی بازم با باز کردن تب های زیاد بازم اونجوری شد حتی کمی زودتر هم اونجوری شد .
بله عرض کردم مشکل از چیپ nvidia هست . شما دو کار انجام بدیدنقل قول:
1-مشکل پورت شارژ را حل کنید
2-خمیر z5 بگیرید و ببرید براتون سرویس کنند . خمیر جدید بزنند و فن دستگاه را سرویس کنند .
چشم ، همین کارو میکنم ولی چشم آب نمیخوره دیگه این لپ تاپ درست شدنی باشه ....نقل قول:
به هر حال ، دستتون درد نکنه که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین :11():
سلام ، من تازه لپ تاپو دادم برای سرویس ، اولا گفت که خوشبختانه گرافیک دوم یعنی جیفرس آنبرد نیست ولی نمیشه تشخیص داد که مشکل از اونه باید اول سرویس شه بعدش اگه مشکل باقی موند یه فکر دیگه بکنیم ... گفت فنش مشکلی نداره و درسته و امروزم قراره با خمیر z9 سرویسش کنه ببینیم مشکل حل میشه یا نه .واقعا هیچ دستگاهی ، روشی چیزی وجود نداره که بشه فهمید کارت گرافیک جیفرس سالمه کامل یا نیمسوز شده یا مشکلی چیزی داره ؟ یا ایراد از اون یکی گرافیکه ؟ کلا اگه چیزی به ذهنتون میرسه که انجام بده بهتره بهش بگم انجام بده ، دستتون درد نکنه :give_rose:
سلام بهتره بگذارید خود کسی که سرویس میکنه . به تشخیص خودش بهترین کار ممکن را انجام بدهد .نقل قول:
ممنون ، ولی اگه میشه حداقل لطف کنین این رو بگین که از کجا میشه تشخیص داد که ایرادی داره یا نه . چون ایشون گفتن که راهی نیست که تشخیص بدیم مشکل داره یا نیمسوز شده یا به همچین چیزای . گفتم اگه شما راهکاری میدونین لطف کنین و بگین .نقل قول:
الان مثلا گرافیک اول که همون اینتل هست آنبرد هستش ولی گرافیک جیفرس آنبرد نیست ، الان اگه با سرویس مشکلش حل نشد از کجا بفهمیم که مشکل از کدوم گرافیک هست ؟؟چون من لپ تاپم لازم دارم برای کار با نرم افزار خواستم راهنمایی های شما هم باشه که اگر ایشون نتونستن بهش بگم که کار سریعتر راه بیفته ، خیلی ممنون:11():
تست 3dmark مشخص میکنه . اگر وسط تست مشکلی پیدا کرد مشخص میشه چیپ مشکل دارهنقل قول:
نقل قول:
سلام ، ببخشید میشه آیدیتون تو تلگرام با هر چیز دیگه که می تونم باهاتون ارتباط برقرار کنم رو برام پیغام خصوصی بفرستین ؟؟ در مورد قیمت و اینکه تقریبا چقدر لازمه و پول اضافی ندم اگه ممکن باشه می خواستم در حده چند دقیقه وقتتون بگیرم :11():