شما بایوس لپتاپ رو اپدیت کنید . احتمال داره عملکرد سوئیچ گرافیک بهتر بشه .
Printable View
شما بایوس لپتاپ رو اپدیت کنید . احتمال داره عملکرد سوئیچ گرافیک بهتر بشه .
با سلامنقل قول:
من قبلا روی ویندوز ۸ یکبار بایوس را آپدیت کردم که البته نتیجه نداد الان دوباره آپدیت کنم در ویندوز ۷ مشکلی پیش نمیاد؟
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
manam in moshkelo daram na roye pes 2016 balke roye tamume bazihaye pes qablan moshkel nadashtam gpu rou good mizad geforco swich mikard vali alan bad mizane gerafike intelo mishnase gerafike geforco swich nemikone az mogheiam inn moshkel pish umad k anti viros nasb kardam alan hame kar kardam tou nvidia contorol panel raftam rou halate high gozashtam, anti viroso pak kardam ,drivere jadide nvidia ro rikhytam ,windos avaz kardam vali bazam gpu rou intele daram divone misham lotfan komak konid
zemnan tou youtube in moshkelo serch kardam 1 video 40 sec didam shabihe in moshkel bud k 1 file 200kb (dsound.dll) rou tou masire nasbe bazi copy mikone dar ja in moshkel hal mishe va pes geforco swich mikone faqat nemidunam oun file(dsound.dll) az koja bayad peyda konam hamin juri yedune (dsound.dll) downlad kardam va copy kardam vali bazam nashod age shoma az in file chizi midunin rahnamie konid plzzzzzzz
این فروم زبانش فارسی هست . فارسی تایپ کنید .نقل قول:
agha sharmande keybordam roush farsi nadare vase in natunestam type konan
قانون انجمن تایپ فارسی هست . لیبل فارسی قیمتی ندارد .نقل قول:
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای تبدیل فینگلیش به فارسی استفاده کنیدنقل قول:
نتیجه کپی متن شما :
آقا شرمند کیبوردم روش فارسی نداره واسه این نتونستم تایپ کنن :wink:
ما چه کار کنیم آخر
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
این مشکل باید از سمت لانچر PES2016 باید حل بشه که گرافیک سوئیچ رو نمیشناسه .نقل قول:
سلام.دوستان منم این مشکلو دارم. کسی میتونه راهنمایی کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
سلام.دوستان منم این مشکلو دارم. کسی میتونه راهنمایی کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]