پست بالا را توجه نکردی . هارد باید تست بشه تا بتونی از سلامت بقیه قطعات مطمئن بشی . ماشین هم بدون لاستیک نمیتونه راه بره
Printable View
پست بالا را توجه نکردی . هارد باید تست بشه تا بتونی از سلامت بقیه قطعات مطمئن بشی . ماشین هم بدون لاستیک نمیتونه راه بره
تشکرنقل قول:
هارد ۵۰۰ چه برندی بگیرم بهتره ؟
وسترن یا سیگیت هر دو خوب هستندنقل قول:
ممنوننقل قول:
یکی دوتا هارد دسته دوم بهم پیشنهاد شده ، ایا به ریپورت دوتا نرم افزار hd tune و hdd regenerator میشه کاملا اعتماد کرد ؟
دست دوم هم دیگه انتخاب خودتونه . فقط مهلت تست بگیریدنقل قول:
سپاسنقل قول:
به ریپورت اون دوتا نرم افزاری که تو پست قبل گفتم میشه اعتماد کرد ؟ ( از بابت سلامت هارد )
تا حدودینقل قول:
مشکل کندی را نشون نمیدن . پس باید مهلت تست بگیرید .
سلام مجددنقل قول:
امروز یه هارد 1 ترا گرفتم گذاشتم روش اما کماکان یکدفعه صفحه سیاه میشه و باید لپتاپ رو خاموش کنیم . هارد نو هست و با hd tune تست کردم همه چیزش اوکی بود.
با نرم افزار memtest رم لپتاپ رو هم چک کردم هیچ اروری نداشت .
تمام درایورهای لپتاپ هم نصبه.
با این اوصاف مشکل از چی میتونه باشه ؟
واقعا گیج شدم
صفحه سیاه شدن داستان دیگریهنقل قول:
میتونه از مادربرد دستگاه یا خود lcd دستگاه باشه
شما پیشنهاد میکنم دستگاه را نزد تعمیرکار ببرید تا تست شود
با این توضیحات غیر از تست حضوری نمیشه عیب یابی کرد
سلام جناب امید عزیزنقل قول:
واقعا ببخشید اینقدر مزاحم میشم :11():
من امروز یه تست انجام دادم و مطمئن شدم مشکل از lcd نیست . به این صورت که با کابل لپتاپ رو به مانیتور وصل کردم ، ویندوز بالا اومد و یه مقدار با ویندوز کار کردم اما به محض اینکه صفحه لپتاپ سیاه شد صفحه مانیتور هم سیاه شد.
بنظرتون میتونه ربطی به درایور کارت گرافیک داشته باشه ؟
گرافیکش geforce 9300m gs هست . از دیشب تا به الان 2-3 تا درایور گرافیک ( آخرین ورژنها) نصب کردم .
حتی با نرم افزار Furmark گرافیک لپتاپ رو چک کردم ظاهرا مشکل خاصی نداره ( در حین تست مشکلاتی از قبیل هنگ کردن پیش نمیومد )
ببخشید اینقدر سوال میپرسم . آخه تهران نیستم و اینجا تعمیرکارای لپتاپ واقعا از نظر فنی ضعیفن . درحدی که خود مشتری اطلاعات سخت افزاری بیشتری از تعمیرکار داره . بخاطر همین میخوام تا حدود زیادی متوجه بشم مشکل از چیه و بعد بدم دست تعمیرکار .