سلام مجدد دوست عزیز ، نه ویندوز نبود روش و من خودم نصب کردم ، همیشه هم التیمیت نصب می کنم . همیشه هم آنتی ویروس نود بوده ( البته ورژن های نصبی فرق می کرده ) اما جدیدا این مشکلات به وجود آمده ، قبلا همچین اتفاقایی نمی افتاد . آنتی ویروس هم برای من فرقی نداره ، تو پست قبلی هم گفتم اگه شما دوست عزیز یا مدیر عزیز آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر میدونین من از همون استفاده کنم .
در مورد ویندوز هم سایتای ایرانی یه فایل ویندوز میزارن و یه فایل آپدیت میزارن ، که از اون استفاده نکردم .
در ضمن می خوام فقط خود ویندوز آپدیت باشه و نصب کنم نه اینکه آپدیت یک فایل جداگونه باشه ، از مغازه ها هم هر ویندوزی گرفتم روش نوشته جدید و فقط کاور رو بسته بندی رو عوض کرده نگاه که میکنی جدید نیست . در ضمن ویندوز اکتیو نباشه و با نرم افزارای اکتیو اکتیوش کنیم ، هر یک ماه دو بار یکبار اکتیوش از بین میره دسکتاپ سیاه میشه و دردسر میشه باید باز باید با یک فعال ساز دیگه فعالش کرد . من منظورم در اصل این بود که از همین شرکت های ایرانی مثل پرند و گردو و ... ویندوز سون بدون دستکاری اما اکتیو و کاملا آپدیت واقعی سراغ دارید مثلا از سایت هاشون خرید اینترنتی کنم .
این روش فعالسازی با سریال زیر لپ تاپ هم اصلا نمیدونم چجوریه واستفاده نکردم و بلد نیستم متاسفانه ،اگه تو سایت دیگه ای توضیح و نحوه عملکردش هست ممنون میشم لینکش رو بزارین تا بخونم .