پاسخ: مشکل با روشن شدن سیستم زمانی که برق قطع ووصل میشه
سلام
برنامه خوردن مادربرد یعنی مادربرد باید پروگرام بشود منظور همون بایوس آپدیت کردن هست به روشی دیگر فکر کنم مطمئن نیستم ولی با آپدیت بایوس فرق میکند
فکر کنم اگر گارانتی داره باید بفرستی برای گارانتی بگو اصلاً روشن نمیشود یا فنها کار میکن سیستم روشن نمیشود من یک مادربرد Asus دارم همینطوریه فنها تماماً روشن میشود اما سیستم بالا نمیاد
اهان وحید جان گارانتی اقا کیوان هست:yes: وایشون میگه مشکل از رم هست بهشون ایمیل دادم که رم تست شده مشکلی نداره اما جوابی ندادن .بعد سیستم من بر عکس هست یعنی روشن میشه اما موقعه شات دان کردن خاموش نمیشه فنها همینجوری روشن میمونه بعد دکمه ریست رو که میزنی سیستم قاطی میکنه یعنی 1 ثانیه روشن میشه دوباره خاموش میشه و هیچ جوری درست نمیشه بجز اینکه برق سیستم رو به مدت 5 دقیق قطع کنی .
نقل قول:
اهان وحید جان گارانتی اقا کیوان هست:yes: وایشون میگه مشکل از رم هست بهشون ایمیل دادم که رم تست شده مشکلی نداره اما جوابی ندادن .بعد سیستم من بر عکس هست یعنی روشن میشه اما موقعه شات دان کردن خاموش نمیشه فنها همینجوری روشن میمونه بعد دکمه ریست رو که میزنی سیستم قاطی میکنه یعنی 1 ثانیه روشن میشه دوباره خاموش میشه و هیچ جوری درست نمیشه بجز اینکه برق سیستم رو به مدت 5 دقیق قطع کنی .
دوست گرامی مدل هاردهای خودتون رو میفرمائید ؟ ( مشابه این مشکل رو در رید 0 هارد وسترن گرین داشتم )
شما با یدونه هارد هم تست کردید ؟
نوع وبندوزتون رو هم لطفا بفرمائید
هارد من سیگیت سری بار کدا 7200.12 هست با تک هارد حقیقتا تست نکردم ویندوز SEVEN 64 بیت هست
نقل قول:
هارد من سیگیت سری بار کدا 7200.12 هست با تک هارد حقیقتا تست نکردم ویندوز SEVEN 64 بیت هست
هارد مناسبی انتخاب کردید :great:
اگر امکان داره با یدونه هارد هم تست بفرمائید
نقل قول:
سلام . دلیل این امر نیمه خراب شدن خازنهای قسمت تغذیه مادربورد هستش. بده گارانتی. خودت بفرستش گارانتی. نیمه خرابی خازنها بدلیل حرارت بالای پردازنده و عدم وجود تهویه مناسب هست.
به قول تعمیرکاران عزیز "درایورهای قسمت تغذیه خرابب شده"