خوب بنچمارک بگیر با HDTUNE ببینم وضعیت سرعت به چه شکل هست . فقط FILE BENCHMARK نگیر .نقل قول:
Printable View
خوب بنچمارک بگیر با HDTUNE ببینم وضعیت سرعت به چه شکل هست . فقط FILE BENCHMARK نگیر .نقل قول:
امیر جان توی تسک منیجر که عکس گذاشتی برو توی تب پرفومنس پائین صفحه اپن ریسورس مانیتور را بزننقل قول:
برو روی تب دیسک ببین کدوم نرم افزار داره از هارد استفاده میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام. سرعت هارد لپ تاپم من خیلی پایینه، تنها راهش تعویض هارد یا راه حل دیگه ای هم داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بعضی وقت ها با یکبار low level format سرعت هارد بر میگرده . اگر بعد از این کار جواب نداد بهتره هارد تعویض شود .نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
بفرمایید:فقط توجه داشته باشید همانطور که قبلاً گفتم فقط هنگام کار با ویندوز استفاده ۱۰۰درصد میشه، اینجا هم برای مثال برنامه ی اریجین رو باز کردم که بلافاصله شات گرفتم.نقل قول:
اینم از قسمت disk:
که تو حالت عادی هیچ برنامه ی کاربری باز نکردم اما مصرف دیسک همچنان روی ۹۰درصد ثابته.
هاردتون مشکلی نداره ماشالله چه سرعتی هم دارهنقل قول:
خوب وقتی برنامه باز میکنین طبیعیه از هارد استفاده میکنه هارد همیشه معمولا 100 میشه در موقع استفاده
یکی از عکسها که مربوط به winrar بود حدس میزنم موقع اکسترکت فایل عکس گرفتین که کاملا طبیعیه 100 شدن هارد
یکی هم مربوط به origin بود که اون رو هم اشاره کرده بودین بلافاصله پس از باز شدن گرفته بودین و انگار بعد از اون 100 نمیشده . برای یک نرم افزار در حین اجرا شدن طبیعیه چون داره یک سری فایل هایی رو از روی هارد میخونه و هارد رو تحت فعالیت نگه میداره
اونجایی هم که برنامه ای باز نبوده خود ویندوز داشته یه کارایی میکرده مهم نیست ویندوز از این کارا زیاد میکنه
نمیخواد نگران هیچی باشین مشکلی نداره هاردتون
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
سلام
برو توی کنترل پنل بعد administrative tools و بعد services رو باز کن
برو آخرا windows update رو باز کن و دکمه stop رو بزن و بعد از منوی کشویی بالا گزینه disabled رو انتخاب کن و ok کن و سیستم رو ریستارت کن
اگه درست نشد برنامه loaris آخرین نسخه رو دانلود کن و بعد از نصب جلوی scan خودکار رو بگیر یعنی stop رو بزن
باید از قسمتی مثلا به نام custom scan درایو ویندوز رو وارد کنی و چند تا گزینه هم داره که تیک نخورده شما تیک اونا رو هم بزن ولی تیک گشتن فایل های آرشیو رو نزن چون خیلی طول می کشه
سیستمت رو یک اسکن بکنه ببین ارور قرمز میاد
این هارد سالمه . در وضعیت خوبی هم قرار دارد .نقل قول:
احتمالا همون پروسه های ویندوز 10 هست که این مسئله را ایجاد کرده است .
پیشنهاد میکنم ببینی با برنامه destroy windows spying tools مشکل حل میشه یا نه
فقط موقع استفاده از این برنامه اینترنت قطع باشه و بعد از انجام کار با این برنامه سیستم را ریستارت کنید
احنمال زیاد مشکل حل میشود .
همچنین در قسمت سرویسنقل قول:
با زدن دستور services.msc
در قسمت run
این دو سرویس را غیر فعال کنید
"Windows Search" and "Superfetch."
یکسری موارد هم در لینک زیر در صورت برطرف نشدن
PHP Code:https://www.drivereasy.com/knowledge/fix-100-disk-usage-in-task-manager-improve-pc-performance-on-windows-10