پاسخ: مشکل crashنمودن لپ تاپ asusk42j
دوست گرامی فقط اگر بنا به تعویض هارد شد . هارد گارانتی و نو ازشون تحویل بگیرد .
نقل قول:
دوست گرامی فقط اگر بنا به تعویض هارد شد . هارد گارانتی و نو ازشون تحویل بگیرد .
چطور بايد ازين قضيه مطمئن شم؟
كارت گارانتي رو ازشون بخوام؟
و دو تا سوال كه به خاطر اطلاعات كمم هستش شما ببخشيد: اينكه اينطور كه من متوجه شدم هارد چندين ميليون سكتور داره، چطور با سه تا بدسكتور اين اتفاق ميفته؟و يه چيزيم برام عجيبه كه موقع نصب ويندوز و فرمت كردن اصلا اين اتفاق نيفتاده، اما بعدش ...
نقل قول:
چطور بايد ازين قضيه مطمئن شم؟
كارت گارانتي رو ازشون بخوام؟
و دو تا سوال كه به خاطر اطلاعات كمم هستش شما ببخشيد: اينكه اينطور كه من متوجه شدم هارد چندين ميليون سكتور داره، چطور با سه تا بدسكتور اين اتفاق ميفته؟و يه چيزيم برام عجيبه كه موقع نصب ويندوز و فرمت كردن اصلا اين اتفاق نيفتاده، اما بعدش ...
اون سه سکتور اگر تو فسمت spin area باشه مشکل ایجاد میکنه . البته ممکنه تعداد بدسکتور ها هم بیشتر باشه که فقط با surface scan میشه فهمید . برای هارد هم یا باید کارت داشته باشه یا هولوگرام گارانتی .
نقل قول:
اون سه سکتور اگر تو فسمت spin area باشه مشکل ایجاد میکنه . البته ممکنه تعداد بدسکتور ها هم بیشتر باشه که فقط با surface scan میشه فهمید . برای هارد هم یا باید کارت داشته باشه یا هولوگرام گارانتی .
به من گفتن كه اون قسمت ها رو بلاك كردن با يه نرم افزاري
البته اينطور كه شما ميگين شايد تعدادش بيشتر بوده
خيلي ممنون به خاطر اطلاعات مفيدي كه دادين
نقل قول:
با تعويض هارد و نصب مجدد ويندوز مشكل حل نشد:1. (28):
نقل قول:
با تعويض هارد و نصب مجدد ويندوز مشكل حل نشد:1. (28):
تست رم از سیستم گرفته بودید با memtest ?
نقل قول:
تست رم از سیستم گرفته بودید با memtest ?
من خودم كه نه!
چه خروجي بايد بده؟
كلا به نظرتون حل شدني هست؟
نقل قول:
من خودم كه نه!
چه خروجي بايد بده؟
كلا به نظرتون حل شدني هست؟
باید تست بگیرید گرامی . memtets فایل ایزوش رو دانلود کنید و روی سیدی رایت کنید و سیستم رو با سیدی اون بوت کنید /. حدود یکساعت اگر error داد رمتون مشکل دارد .
نقل قول:
باید تست بگیرید گرامی . memtets فایل ایزوش رو دانلود کنید و روی سیدی رایت کنید و سیستم رو با سیدی اون بوت کنید /. حدود یکساعت اگر error داد رمتون مشکل دارد .
با چ كردن سيستم با يك رم ديگه هم ميشه به نتيجه رسيد؟
نقل قول:
با چ كردن سيستم با يك رم ديگه هم ميشه به نتيجه رسيد؟
بله . ولی با memtets تست کنید راحتر هست .