باورم نمیشه مشهدتعمیرکار نداره که یک فن رو عوض کنه الان قیافم از تعجب مثل همین شکلکه شده:1. (27):
برعکس داییم هفته پیش رفت تهران کاش میدونستم
ببینیم چی میشه حالا
مرسی :11():
Printable View
باورم نمیشه مشهدتعمیرکار نداره که یک فن رو عوض کنه الان قیافم از تعجب مثل همین شکلکه شده:1. (27):
برعکس داییم هفته پیش رفت تهران کاش میدونستم
ببینیم چی میشه حالا
مرسی :11():
ممکنه هم باشند ولی مشکلاتی برای لپتاپ ایجاد کنند مشخص نیست . تهران هم خرابکار زیاد داره .
باز شیطونه میگه برم تعمیر کار شم ها :1. (26):
خیلی باید تلاش کنید . باید الکترونیک را خوب یاد بگیری بعد تازه بری کلاس و پیش یک شخص وارد کارآموزی کنی . باید عاشق این کار بود . من دیشب برای مشابه پیدا کردن یک قطعه 3 ساعت دنبالش گشتم تو اینترنت .
درود
یه فن لپ تاپ که دیگه تعمیرکار نمی خواد ، لپ تاپ رو باز کن خودت عوض کن، من هفته پیش لپ تاپم رو باز کردم اول یه ویدئو از باز کردنش دیدم بعد هم خودم بازش کردم ، فن منم صدا میداد ، با کمپرسور باد خاک هاشو تمیز کردم الان مث بنز کار می کنه اونم در سکوت محض !
بعضی از لپ تاپ ها رو دیدم که یک در پشت لپ تاپ دارن که راحت بازش میکنی کارت رو انجام میدی و نمیخواد کل لپ تاپ رو باز کنی( واقعا چرا همه لپ تاپ ها اینطوری نیستن)، اگه مال منم اینجوری بود که خودم باز میکردم اما نیست و ممکنه گند بزنم. آدم که نمیتونه از خودش خسارت بگیره اگه ... :lol:نقل قول:
آقا من یک ویدیو توی یوتیوب از باز کردن لپ تاپم نگا کردم عجب خفن بود کل لپ تاپ و بورد رو باید باز کرد تا به فن دسترسی پیدا کرد، ولی خیلی حال کردم
به اونهایی که کارشون اینه تیریک میگم، خیلی کارتون باحاله
البته باید خیلی دقت کرد . خیلی از کاربران بار اول صدمه میزنن .نقل قول:
من موندم اینو باز کنم بعد چطور ببندمش، امشب چنتا ویدیو باز کردن لپ تاپ بزارم دانلود بدجور خوشم اومده :lol: