پاسخ: عدم موندگاری ویندوز بر روی PC
این نرم افزار بصورت کلی اینکار رو انجام میده(نرم افزاری سراغ ندارید که فقط یه پارتیشن رو بد سکتور کنه؟؟)
منم چون هارد خالی دیگه ای ندارم که اطلاعاتو توش بریزم از این کار امتناع کردم تا بعدا یچی پیدا شه...
من متوجه نشدم آخر بد سکتور همینطور زیاد میشه؟یا اگه دست بش نزنی دیگه زیادتر نمیشه؟
نقل قول:
این نرم افزار بصورت کلی اینکار رو انجام میده(نرم افزاری سراغ ندارید که فقط یه پارتیشن رو بد سکتور کنه؟؟)
منم چون هارد خالی دیگه ای ندارم که اطلاعاتو توش بریزم از این کار امتناع کردم تا بعدا یچی پیدا شه...
من متوجه نشدم آخر بد سکتور همینطور زیاد میشه؟یا اگه دست بش نزنی دیگه زیادتر نمیشه؟
احمد جان تجربه نشان داده هارد بد سکتوری برای شما هارد بشو نیست
بی جهت انرژی و زمانتون را تلف نکنید و یک هارد جدید تهیه کنید:wink:
ممنون نیما جان ولی اگه money:gasp: در دسترس بود که از همون اول همینکار رو میکردم!!!
وقتی ماشین خراب میشه بالاخره یجور تا تعمیرگاه میرسونن منم خواستم یجور سیستم رو تا زمانی که امکان خرید هارد بوجود بیاد راه بندازم!!!!
وگرنه حرف شما کاملا متین:yes:
نقل قول:
ممنون نیما جان ولی اگه money:gasp: در دسترس بود که از همون اول همینکار رو میکردم!!!
وقتی ماشین خراب میشه بالاخره یجور تا تعمیرگاه میرسونن منم خواستم یجور سیستم رو تا زمانی که امکان خرید هارد بوجود بیاد راه بندازم!!!!
وگرنه حرف شما کاملا متین:yes:
عزیز این کارهائی که دوستان فرمودند در اکثر مواقع برای مدت محدودی دستگاه شما را قابل استفاده میکنه و دو مرتبه روز از نئ روزی از نو
ما بارها شاهد این سیکل تعمیرات بودیم که در 90% مواقع در نهایت شخص مجبور به تعویض هارد شده
در آن زمان شخص اینقدر آزار دیده و زمان از دست داده که به هر صورت پول تهته هارد جدید را فراهم کرده
به هر حال امیدوارم هاردتون با توضیحاتی که دوستان دادند برای مدت زیادی قابل استفاده بشه
سلام
مشکل لپ تاپ من اینه که هر بار که ویندوز عوض میکنم 1ماه بیشتر دووم نمیاره اگه هم زیاد بخواد دووم بیاره 3ماهه که بعد از اون تایم هم والپیپرم میپره هم کلا مختل میشه که مجبورم باز ویندوز عوض کنم
چه راهکاری هست که دیگه این مشکل پیش نیاد؟
مشکل دومم اینه که جدیدا لپ تاپ رو که خاموش میکنم وقتی مجدد میخواد روشن بشه صفحه بالا نمیاد باید چند بار خاموش روشنش کنم تا صفحه روشن بشه
باید چیکار کنم؟
ممنون
سلام
به نظر من تعويض ويندوز بهتره يا خريد عينك پدر چشمتون در مياد واسه هر بار ويندوز عوض كردن
منطقي فكر كنيد