پاسخ: سوال / : لبتـــــاپ و اینتـــرنت
انتخاب من با توجه به مساعدت دوستان تغییر کرد.
قطعا ACER خریداری میکنم : بین این مدل ها .
5741 G
5742 G ( که فوق العادس ) فقط چون ظاهرش و از نزدیک ندیدم - مخصوصا پشت دربش - نمی تونم فعلا تصمیم گیری کنم .
اگه پشت دربش پلاستیکی باشه احتمالا 5741 و می گیرم . البته از مدل های ارزون ترش ولی اگه از فرم و کیفیت ساخت پشت درب 5742 خوشم اومد و به 5741 نزدیک بود قطعا 5742 با این مشخصات میگیرم :
Intel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8), 3MB L3 Cache
DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel)
640GB SATA 5400RPM
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
...........................
من فقط از یک چیز این لبتاپ با توجه به CPU و VGA می ترسم . اون هم دماش هست
چون من از صبح تا شب قاعدتا لبتاب را روشن خواهم گذاشت دما نکته مهمهی هست .
اساتید در این مورد نظری ندارند ؟؟؟؟؟
پاسخ: سوال / : لبتـــــاپ و اینتـــرنت
نقل قول:
ممنون ، از شما
لبتاپ های ایسر هم می تونن گزینه مناسبی باشند. روی این لب تاپ ها کمی تو اینترنت سرچ کردم . و با توجه به همین لینکی که دادین باقی لبتاپ ها رو هم نگاهی انداختم و
بیشتر از این مدل خوشم اومد/
نظرتون در این مورد چی هست ؟
++++++++++++++++++++++++++++
مودمی هست که نیاز به آداپتور برق نداشته باشه ، برقش و مثلا از خروجی USB بگیره ؟ نمی دونم ولی فکر میکنم قبلا یه همچین چیزی دیدم حالا نمیدونم مودم بود یا نه ( شرمنده ) .
+++++++++++++++++++++++++++++
ممنون از راهنماییتون
سلام
منظور من از مدل کمی سنگین تر و کمی ارزان تر که تو تاپیک بالا گفتم همین مدلی بود که بهش رسیدید اما دلیل من برای معرفی مدل 4741G گرافیک بهتر cpu کمی قوی تر و از اون مهمتر 400 گرم سبک تر بودن شما رو بحث جایجایی خیلی تاکید داشتید شاید تو خواندن فکر کنید 400 گرمی وزنی نیست ولی اگر مجبور یاشد یک کیف لب تاپ رو به عنوان مثال روزی 2 ساعت توی ماشین و خیابان جابجا کنید تفاوت این 400 گرم کاملا معلوم میشه مگر این که به جای کیف دستی از کوله پشتی برای حمل لب تاپ استفاده کنید
بحث جابجایی و وزن رو اصلا دست کم نگیرید به عینا دوستانی رو دیدم که بعد از چند ماه به خاطر سخت بودن حمل دستگاه لب تاپ شون تبدیل به یکی پی سی شده
البته اگر فکر می کنید بعضی وقتها فقط نیاز به حمل ان دارید و هر روز حمل نمی کنید دستگاه رو ان وقت 400 گرم چیز مهمی نیست