سلام دوست گرامی برای آپدیت بایوس dell 5110 به سایت دل مراجعه کردم منتها 2 مدل برای دانلود دارد a11 و a06 کدومو باید نصب کرد؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام دوست گرامی برای آپدیت بایوس dell 5110 به سایت دل مراجعه کردم منتها 2 مدل برای دانلود دارد a11 و a06 کدومو باید نصب کرد؟؟؟
ممنون
نسخه جدیدتر A11 میباشدنقل قول:
سلام امید جان..اپدیت بایوس چکار میکنه..میتونم منم بایوس مو اپدیت کنم.میشه توضیحی بدی.سپاس
درودنقل قول:
آپدیت بایوس واسه پشتیبانی از سخت افزار های جدید هست و اگه مشکلی (سخت افزاری پیش بیاد با ) آپدیت بایوس تا 90 درصد درست میشه ولی هر سیستمی رو نباید بایوس ش رو آپدیت کرد (اگه سیستم قدیمی باشه) چون باعث ناپایداری تو ی سیستم میشه.
یعنی شما میگی بایوس مو اپدیت نکنم؟؟؟؟؟؟از کجا بفهمم بایوس م اپدیت چه ورژن هست.میشه بگی.نقل قول:
درودنقل قول:
از قسمت :
Run> اینو تایپ کنید:msinfo32 و ok
System Summary (همونی که فعال هست ورژن بایوس رو نشون میده)
قطعه ی جدید رو سیستم نصب کردی که می خوای آپدیتش بکنی ؟ (درصورتی که اون قطعه درست و بدون مشکل کار میکنه نیازی به آپدیت بایوس نداری.)
موفق باشید.
خب حالا کدوم قسمت مربوط به بایوس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورتون اینه>>نقل قول:
ایا نیاز به اپدیت داره یا نbios version/data american megatrends inc p1.90 10/01/2013
این قسمت:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه یه سخت افزار جدید نصب کردی و خوب کار نمیکنه میتونی آپدیت بکنی درغیر اینصورت نمی خواد.
اپدیت بایوس فقط برای زمانی هست که مشکل عدم سازگاری با قطعات جدید پیش میاد و گرنه نیازی به اپدیت نیست . در کل وقتی سیستم به خوبی کار میکنه بایوس را اپدیت نکنید .