والله من حرفتون رو متوجه نشدم.نقل قول:
ولی من توی این رده قیمتی لپتاپی رو با بردی با امکانات این نوتبوک ندیدم.
به قول خودشون حرفه ایه و 2 میلیون ارزششه ولی از نظر من جای پورت اضافی ساتا و 32 گیگ رم جای 16 گیگ.
Printable View
والله من حرفتون رو متوجه نشدم.نقل قول:
ولی من توی این رده قیمتی لپتاپی رو با بردی با امکانات این نوتبوک ندیدم.
به قول خودشون حرفه ایه و 2 میلیون ارزششه ولی از نظر من جای پورت اضافی ساتا و 32 گیگ رم جای 16 گیگ.
متاسفانه بنده هم منظور شما رو از قسمت بولد شده نفهمیدم :lol: ، جدا از اینکه بستگی به لپ تاپ داره ، من میگم بودنش بهتر از نبودنشه اما با تست خودم در حالت فول لود حداکثر 2 درجه تفاوت کرد مثل شمانقل قول:
بله در این فصل بود اما هوا متعادل بود (نه کولری روشن بود نه بخاری)
:give_rose:
خوب منظورم این بود که خنک کننده من چیزه بدی هست یا اینکه خنک کنندگی مطلوبی رو ارائه نمیده.نقل قول:
ممنون میشم لطفا منظورتون رو بفرمائید.نقل قول:
مرسی که کمکم میکنید.
منظورم مشخص بود یکسری پردازنده های جدید اینتل بصورت آنبرد روی برد هستند بدون سوکت و مثل چیپ ها روی برد سولد شدند . اینها خرابی بیشتری دارند . چیپ گرافیکی nvidia هم درصد خرابی بالایی دارند .
سلام مجددنقل قول:
خیر ، جدا از بحث نسبت کارایی به قیمت و اینکه دوستمون گفتند در newegg زیاد تعریف خوبی ازش نکردند ، به دلیل بزرگ بودن فنش باید نسبتا کارایی خوبی رو داشته باشه ، شاید اگه بهتر از این بتونید پیدا کنید حداکثر 1 درجه تفاوت کنه وقتی که این کولینگ 2 درجه فقط برای شما تاثیر گذاشته و ارزش وقت و هزینه ی دوباره رو نداره
:(نقل قول:
دمشون گرم روز به روز جهت اینکه یه جوری بیان و قیمت هارو پایین بیارن دارن میزنن ما رو سرویس میکنن.
من یه کمی تحقیق کردم برد این نوتبوک توی بقیه نوتبوک ها نیست و از طراحی همین بورد توی سری جدید اسکایلیک کمک گرفتن و به نظر که بورد رو msi طراحی کرده.
ولی پردازنده روی برد لحیم شده و با دستگاه BGA (فکر کنم اسمش همین بود) باید تعویض بشه به خاطر حساسیت کار و اینکه کاره دست عادی نیست که پردازنده رو تعویض کنه.(نمیدونم مرضشون چیه که اینکارارو میکنن :|)
والله یه فن یه فنه دیگه مثله کولرهای پردازنده مرکزی که نیست بگیم که این کورمونتکته بهتره یا اینیکی هیتپایپه کمتر و بیشتر داره و طراحی و ....نقل قول:
فقط یه فنه که از زیر فوت میکنه بالا که بهترین بازار هم دقیقا فنش همینه فقط من نمیفهمم چرا هیچ تاثیری روی نوتبوک نداره و امیدوارم که توی فصل گرما داشته باشه.
احیانا جائی فروشگاهی چیزی سراغ ندارین فن 22 سانتی 2000 دور بفروشن؟
سلامنقل قول:
بنده هم منظورم همین هستش شما هر فنی بتونی پیدا کنی حداکثر بتونید 1 درجه کارایی رو بهتر کنید
دلیلش مشخصه ، شما شما یک فن بزار پشت پنجره ی اتاق بعد ببین داخل اتاق چقد تاثیر میزاره (البته دوجداره نباشه چون لپ تاپ هم بدنش دوجداره نیست:lol:) البته کمی اغراق هم در مثال من شد چون کف لپ تاپ قسمت های برای هوا باز هست ولی تاثیر خیلی کمه ، مثلا لپ تاپ خودم روی رم و هارد تاثیر میزاه ولی خب دمای رم رو که نمیتونم ببینم ، در کل شما با کولپد بدنه ی لپ تاپ رو حنک نگه میدارید و انتظار تاثیر خاصی خصوصا روی سی پی یو و گرافیک نباید داشته باشید