مطمئنید این روش جواب میده؟ مثلا لپ تاپ من تا جایی که میدونم فقط یک اسلات رم داره ولی توی نرم افزار CPU-Z هیچ کدوم از 4 اسلات فعال نیستن!نقل قول:
Printable View
مطمئنید این روش جواب میده؟ مثلا لپ تاپ من تا جایی که میدونم فقط یک اسلات رم داره ولی توی نرم افزار CPU-Z هیچ کدوم از 4 اسلات فعال نیستن!نقل قول:
این دستگاه دو اسلات رم دارد یکیش پر شده توسط شما و دیگیری میتونید از همین رم نصب شده یک ماجول اضافه کنیدنقل قول:
ببخشید متوجه نشدم چطور به این نتیجه رسیدید؟ (توی نرم افزار برای هر 4 اسلات هیچی نشون نمیده ولی شما میگی دو اسلات دارم) ضمن اینکه لپ تاپ من یکبار برای ارتقای رم باز شد و تعمیرکار به من گفت فقط یک اسلات دارم. حتی گارانتی سازگار هم ک رفته بودم متصدی حدسش تک اسلات بود. (البته آخرشم هیچ وقت از نزدیک ندیدم که چن تا اسلات دارم)نقل قول:
جالب شدنقل قول:
مدل زیر دستگاه را از زیر دستگاه بخونید بهم بگید .
این لپ تاپی که صحبتشو میکنیم ایسوز X451MA بود که دیفالت رمش 2 هس و من 2 رو برداشتم به جاش رم 8 گذاشتم (به خاطر تک اسلات بودن)نقل قول:
البته بعدها مادربرد لپ تاپ سوخت و به دلیل شباهت زیاد X451MA و X451CA، مادربرد X451CA برام گذاشتن
اینم اسکرین شات از نرم افزار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این دستگاه یا رم آنبرد داره یا فقط یک اسلات رمنقل قول:
احتمال زیاد یکی از همین دو تاس
ولی فک نکنم کلا با نرم افزار CPU-Z بشه تعداد اسلات مادربرد رو فهمید
بله میشه فهمید . اگر اسلات فعال باشه و خالی بزنه میشه فهمیدنقل قول: