پاسخ: آموزش : نصب ویندوز روی لپ تاپ های ACER E1-510
سلام و خسته نباشید
من دستگاه es1-533 رو خریداری کردم همین مشکل رو داره با گارانتی که صحبت کردم گفت اگر آپدیت کنید دیگه تصویر بالا نیاد از گارانتی خارج میشه
مثلا گارانتی سازگار ارقام هستش و 100.000 هزار تومان خرجش میشه
به چند متخصص تعمیرات بردم یکی از مغازه دار ها که در غرب تهران بود به صورت تلفنی صخبت کردم
گفت باید بایوس آپدیت شه در غیر اینصورت همون لینوکس باقی خواهد ماند و تغییر ویندوز نخواهد شد
لطفا راهنمایی دقیق کنید ممنون میشم
راهنمای نصب و اپدیت بارها توضیح دادم . اپدیت بایوس هم اولین باره میشنوم گارانتی رو باطل کنه . خود سازگار هم ببری براتون ویندوز را نصب میکنه
با سلام.لپ تاپ من ایسر هست.چطوری می شه در حالت UEFI ویندوز 7 رو نصب کرد؟(گزینه ای نیست که این حالت رو عوض کنم.):1.::1.::1.::1. (12)::1. (12):
نقل قول:
با سلام.لپ تاپ من ایسر هست.چطوری می شه در حالت UEFI ویندوز 7 رو نصب کرد؟(گزینه ای نیست که این حالت رو عوض کنم.):1.::1.::1.::1. (12)::1. (12):
بارها تو همین تاپیک و تاپیک دیگر آموزش دادم با کمی سرچ پیدا میکنید
سلام.من با برنامه rufus فلشم رو بوتیبل کردم(هرچی تو دیسک بود رو iso image کردم).وقتی که لپ تاپو روشن می کنم انتظار دارم که فلش رو بوت کنه.اما اصلا اون نمیاد و من هم در نهایت نمی تونم ویندوز رو نصب کنم.(بوت رو به usb hdd گذاشتم)لطفا دلیل این کار رو بگین.هر چه زودتر.با تشکر فراوان.
نقل قول:
سلام.من با برنامه rufus فلشم رو بوتیبل کردم(هرچی تو دیسک بود رو iso image کردم).وقتی که لپ تاپو روشن می کنم انتظار دارم که فلش رو بوت کنه.اما اصلا اون نمیاد و من هم در نهایت نمی تونم ویندوز رو نصب کنم.(بوت رو به usb hdd گذاشتم)لطفا دلیل این کار رو بگین.هر چه زودتر.با تشکر فراوان.
تنظیمات بوت را باید تغییر بدید
هم باید روی UEFI باشه و هم فلش روی FIRST BOOT باشه
فلش باید uefi ساخته بشه . اگر uefi ساخته بشه مشکلی نیست .
اگر باز نتونستید . روی حالت لگاسی و با غیر فعال کردن secure boot نصب کنید .
نقل قول:
فلش باید uefi ساخته بشه . اگر uefi ساخته بشه مشکلی نیست .
اگر باز نتونستید . روی حالت لگاسی و با غیر فعال کردن secure boot نصب کنید .
سلام.ممنونم از این که زود جواب می دهید.ببخشید منظورتان را نفهمیدم.روی بوتیبل کردن فلش مشکلی هست؟یا همه گزینه ها صحیح هستند؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):
نقل قول:
سلام.ممنونم از این که زود جواب می دهید.ببخشید منظورتان را نفهمیدم.روی بوتیبل کردن فلش مشکلی هست؟یا همه گزینه ها صحیح هستند؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):
اگر مشکلی نبود که به راحتی بوت میشد . شما اگر درست فلش بوتیبل UEFI بسازید . موقع بوت با زدن کلید F8 یا ESC .انتخاب میکنی UEFI و میره برای نصب