|
|
کاربر شهرسختافزار
اینو هم امتحان کن احتمالاً جواب می گیری
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp45001-45500/sp45204.exe
کاربر شهرسختافزار
اینم گرافیک G105M/103M واسه XP
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp45001-45500/sp45203.exe
اگه درایور دیگه ای از این مدل خواستی بگو واست بزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza farah در تاریخ 14-04-10 انجام شده است
دوستان از همه ممنون . من مسافر هستم اگه مطمئن هستین چون با ایرنسل دانلود کردن ...
کاربر شهرسختافزار
من اینا رو روی یک مدل مشابه نصب کردم.مدل همه این درایورها رو توی یک هارد جدا save شده دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی 26 مگ هست دومی حجمش بالا هست فکر کنم 176 مگ هستش.
پیشنهاد می دم این لینک رو Save کنی بری از یه کافی نت دانلود کنی بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما همه این درایور هارو دانلود کردم اما هیچکدوم عمل نکرده
اگه امکانش هست درایور مدلی که گفتم رو بذارید ممنون می شم.حجمش هرچقدر هم که باشه مهم نیست فقط نصب بشه هرطور شده دانلود می کنم.
ممنون
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیر سعی کن درایور صدا و گرافیک رو دستی نصب کنی من هم همین کارو کردم.
معمولاً درایور خودشون که پیدا نمی شه اکثراً با درایور مشابه نصب می شه.
واسه صداش لطفاً اینو امتحان کن
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp46001-46500/sp46159.exe
اینم هست که به ویندوز Vista هم می خوره
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp43501-44000/sp43746.exe
اینهم جدیدترین نسخه IDT که دو ماه پیش توی سایت Hp گذاشته شده و به ویندوز 7 هم می خوره
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47001-47500/sp47018.exe
و این که 25 مارچ(کمتر از یک ماه پیش) گذاشته شده با ورژن 5.10.6268.0; 6.10.6268.0
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47808.exe
پیشنهاد می کن از آخریش شروع کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza farah در تاریخ 17-04-10 انجام شده است
با تشکر از همه دوستان متاسفانه هیچ کدوم نصب نشد . یه چند جا خوندم که این مدل لپ تاپ کلا با xp سازگار نیست.
کاربر شهرسختافزار
چرا نصب می شه غیر ممکنه که نصب نشه همین الان که دارم این پست رو می نویسم دارم XP روی یه دستگاه dv3-2270ev می ریزم همراه با درایورهاش.همه چیزش ok هست.واسه آخرین بار این لینک رو هم ببین ضرر ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.laptops-drivers.com/hp-la...ilion-dv3.html
اگه نتونستم بیشتر کمک کنم معذرت می خوام دوست عزیز....
WORYA_SH (18-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks