tak2750 (09-08-09)
سلام
دوستانی که واردن یه توضیح کامل درباره سی پس یو اتم بدن بازم میگم توضیح کامل آیا این سی پی یو دو هسته ایه یا تک هسته ای تفاوت اون با سلرون و همچنین با core duo یا core 2 duo چقده ؟ اگه بخایم مقایسه کنیم در حد چند سلرونه؟چه برنامه هایی رو باهاش مشکل داره آیا تا حالا کسی ویندوز 7 یا ویستا روش نصب کرده؟ یکی از دوستان گفت بازیهایی مثل بازي وارکرفت و جي تي آ5 را به راحتی جواب میده با این حساب گرافیکش باید در حد 128 pc باشه نه؟ در حملو نقل آسیب نمیبینه؟تو سایت کیمیا انلاین زده 345 تومان با گارانتی سازگار آیا هارد این سیستم 120یا 160؟ قابلیت ارتقا رم.سی پی یو . هارد را داره؟ خسته شدم این همه سوال پرسیدم یه با معرفت پیدا بشه جواب بده دستشا از راه دور میبوسم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tak2750 (09-08-09)
سلام :
این مدل فاقد درایو هست و شما نمی تونی CD بزاری تو دستگاه مگر اینکه یک درایور اکسترنال بخری ...
مشخصاتش هم این هست :
• پردازندهي 1.6GHz N270 Intel Atom
• 1GB DDR2 533MHz
• صفحه نمايش براق 8.9 اينچي WSVGA با رزولوشن 600×1024
• هارد 120 گيگابايتي 5400RPM هيتاچي
• وايرلس 802.11b/g Atheros
تقريبا تمام نوتبوکهايي که به پردازندهي اينتل نوع Atom مجهز هستند هنگام کار نسبتا گرم ميشوند. به عبارت ديگر، نوتبوکهاي مبتني بر Atom در دستهي نوتبوکهاي گرم قرار دارند. ايسر مدل Aspire One نيز از اين قاعده مستثني نيست. توجه داشته باشيد ميزان گرم شدن هر دستگاهي به نوع کاربري شما بستگي دارد. در اين جا هم همين طور است. گرم شدن Aspire One تحت کاربريهاي عادي مانند تايپ کردن، جستجو در اينترنت، چت يا کاربريهاي ديگري از اين دست در حد متعارفي است. ميزان گرمشدن اين نوتبوک در قسمتي که صفحه کليد قرار دارد تقريبا بيشتر از بقيهي قسمتهاي آن است.
روي هم رفته، نوتبوک ايسر مدل Aspire One را به تمام کاربراني پيشنهاد ميکنيم که به کارکردهاي حرفهاي و پيچيده نيازي ندارند و ميخواهند نوتبوک خود را همه جا همراه داشته باشند. Aspire One نوتبوک ارزشمندي است. طراحي خوشساختي دارد. محکم است. زيبا ست. قابليت حمل بالايي دارد و براي کاربريهاي غير حرفهاي انتخاب مناسبي به شمار ميرود. از اينها گذشته، با توجه به قابليتهايي که دارد، با قيمت مناسبي هم عرضه شده است. هارد 120 گيگابايتي براي يک چنين نوتبوکي بسيار عالي است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید• قابليت حمل آسان
• صفحه نمايش خوب
• قيمت بسيار خوب
• کارتخوان دو گانه
• پد لمسي باکيفيت
• صداي فن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
babak_m008 (10-05-09), D J V A H I D (09-05-09), tak2750 (09-08-09), ViViD (09-05-09)
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم ولی این مطلبا تو سایت دی جی کالا خونده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم از دوستانی که اطلاعات جامعی از این مدل و همچنین سوالاتی که من پرسیدم (ولی بی جواب موند) دارن کمک کنند
آخرین ویرایش توسط babak_m008 در تاریخ 09-05-09 انجام شده است
عزیز شما که میخوای گیم بازی کنی چرا گیر دادی به این فسقلی! اینکه قیمتش از یک کارت گرافیک حرفه ای هم ارزون تره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کلا" اگه دوست داری از Atom CPU اطلاعاتی داشته باشی میتونی تو سایت اینتل پیدا کنی.
babak_m008 (10-05-09)
دوستانی که قصد کمک دارن لطفا فقط جواب سوالات را بدن
اصل قضیه اینه : بنده یه سیستم حرفه ای بستم که کیس این سیستم 650 تومان تموم شده ( بدون پاور ) حالا میخام یه لب تاپم بگیرم . با اجازه دوستان از اینخوشم اومد دربارش که تحقیق کردم به اینجا رسیدم که این (فسقلی)میتونه بازیهایی مثل gta یا وارکرفت وحتی نید فور اسپید را هم ساپورت کنه (به نوشته سایتyoutube همراه با عکس) برام جالب بود با این چیپست افتضاح (Intel GMA 950) چطور اینا رو ساپورت میکنه چون اینا هرکدومشون geforc fx 5200 را براحتی میخان.فسقلی
بازم از دوستان بخاطر همراهیشون تشکر میکنم و امیدوارم با نظراتشون منا راهنمایی کنن.
انصافا خودتون بودی کشکی میرفتی یه چیزی بگیری؟
البطه من جوابما نگرفتم بنابراین دوباره سوالما تکرار میکنم
دوستانی که واردن یه توضیح کامل درباره سی پس یو اتم بدن بازم میگم توضیح کامل آیا این سی پی یو دو هسته ایه یا تک هسته ای تفاوت اون با سلرون و همچنین با core duo یا core 2 duo چقده ؟ اگه بخایم مقایسه کنیم در حد چند سلرونه؟چه برنامه هایی رو باهاش مشکل داره آیا تا حالا کسی ویندوز 7 یا ویستا روش نصب کرده؟ یکی از دوستان گفت بازیهایی مثل بازي وارکرفت و جي تي آ5 را به راحتی جواب میده با این حساب گرافیکش باید در حد 128 pc باشه نه؟ در حملو نقل آسیب نمیبینه؟تو سایت کیمیا انلاین زده 345 تومان با گارانتی سازگار آیا هارد این سیستم 120یا 160؟ قابلیت ارتقا رم.سی پی یو . هارد را داره؟ خسته شدم این همه سوال پرسیدم یه با معرفت پیدا بشه جواب بده دستشا از راه دور میبوسم.
والا من زیاد در مورد پردازنده اتم اطلاعات ندارم ولی پردازنده ای هست که مخصوص نوت بوک طراحی و ساخت شده با حجم مصرفی برق بسیار پایین اینکه چقدر قدرتش با بقیه پردازنده ها تفاوت داره رو شما میتونی از سایتهای معتبر اطلاعات رو کسب کنی از جمله سایتی مانند : www.tomshardware.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_m008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس هم شاید به کار شما بیاد :
میتونید ببینید که مصرف بسیار پایینی داره ولی خوب به نسبت میزان کش هم پایین تره
ویندوز 7 رو من شخصاً تجربه ای نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازیهایی که گفتید رو مثل GTA , WarCraft روی مدل Aspirie 4315 اجرا کردم ولی در رزولیشن پایین و کیفیت نامناسب بله پاسخگو بود اما به نظرم نمی ارزید برای بازی چون این مدل نوت بوک برای بازی ساخته نشده بیشتر در فکر حمل و نقل رایانه شخصی با اندازه های کوچک ولی کارآمد برای کارهای روزمره زندگی هست
در بازار من هم مدل 120 گیگ و هم مدل 160 گیگ رو دیدم قیمتی که شما دادید مناسب هست برای 120 گیگ
و فکر نمیکنم قابلیت ارتقاء زیادی داشته باشه پردازنده رو که اصلاً گمان نکنم بتونی ارتقاء بدی
شرمنده اطلاعات من در همین حد بود موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
babak_m008 (10-05-09), Mehdi_Full (09-05-09), Olesius (09-05-09), tak2750 (09-08-09)
دوست عزیز ضمن خوشامدگویی به جنابعالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده در مورد لپ تاپهای ایسر نزدیک به 5-6 روز در نت سرچ کردم و بعضی از نتایج که شاید به دردتون بخوره رو عرض میکنم .
لپ تاپهای ایسر یکی از پرفروشترین برندها در دنیاست که یکی از دلایلش هم قیمت پایین اینگونه لپ تاپ ها هست و متاسفانه در کشور ما هم به همین علت از این برنده حمایت نمیکنند و بیشتر فروشندگان با اینحالی که خودشون فروشنده این برند هستند اما مشتری رو با برندهای دیگه مثل دل , سونی اچ پی و ... به بیراهه میبرند تا سود بیشتری هم بدست بیارن اما این برند برگ برنده خوب خودش رو با گارانتی خوب سازگار ارقام در دست داره
بنده همیشه به دوستان و آشنایان که قصد خرید لپ تاپ دارند اگر هزینه ای که برای خرید کنار گذاشته باشند زیر 800 تومن باشه قطعا همین برند ایسر و البته سری Aspire one رو پیشنهاد میکنم البته بنده تجربه کار با این برند رو ندارم اما حتما اگر بخوام زیر 800 هزینه کنم همین برند و مدل Aspire one 2930 رو انتخاب میکنم .
اما این مدلی که شما در موردش سوال کردید به نظر من یک مدلی هست که از کانفیگ بسیار پایینی برخورداره و اصلا توقع بازی کردن رو با این مدل نداشته باشید به این دلیل که قطعات اصلی این مدل بسیار ضعیف هستش و برای کارهای بسیار معمولی ساخته شد و البته برای پایین اومدن قیمت .
در کل پیشنهاد میکنم بجای خرید این لپ تاپ , بودجه خودتون رو افزایش بدید تا بتونید استفاده بهینه ای از این وسیله داشته باشید .
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
babak_m008 (10-05-09), Olesius (09-05-09), tak2750 (09-08-09), ViViD (09-05-09)
اسما" از ضعیف ترین سلرون ضعیف تره! ولی چون طراحیش جدیده احتمالا" بهینه شده، ولی بازم امیدی بهش نیست. چیپش هم اونقدر بد نیست، حداقل از 5200 بهتره! در 3Dmark06 امتیاز 129 رو اورده یعنی یکم بهتر از 5200! کلا" من فکر میکنم بیشتر به پاکت پی سی نزدیکتر باشه! بهترین استفاده برای اینترنت و آفیس و مولتی مدیا (فقط به شرطی که HD نباشه) رو میتونه داشته باشه، البته اینترنت با adsl یا wireless ، چون مودم نداره فکر میکنم....
بازم اگه چیزی بنظرم اومد......
babak_m008 (10-05-09), Mehdi_Full (09-05-09), tak2750 (09-08-09), ViViD (09-05-09)
دوست عزيز CPU هاي Intel Atom پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستند. يعني براي مثال يک پردازنده Core 2 duo 2Ghz حدود 5 برابر يک پردازنده Atom 1.6Ghz کارآيي داره.اما اين پردازنده به سبب کوچک بودن و دماي پاييني که دارند و مصرف کمي که دارند(زمان بيشتري نسبت به لپتاپهاي معمولي بدون نياز به شارژ مجدد کار مي کنند و مصرف باطري کمي دارند نياز به سيستم خنک کننده بزرگي ندارند) براي ساخت لپ تاپهاي کوچک و کارهاي خيلي معمولي مثل Office بکار مي رن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_m008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته در سري جديد اون که هنوز به بازار نيومده با نام Intel Atom 2 هنوز معلوم نيست چه تحولاتي صورت گرفته باشه. کارآيي اون حدود 3/1 کارآيي Core Duo و يه کم بيشتر Celeron (تقريبا مي شه گفت 2/1 برابر) هست.يک Atom 1.6 در حد 2Ghz سلرون مي تونه باشه اما به سبب Cache Memory بيشتر روانتر کار ميکنه. سلرون واقعا افتضاحه اونم واسه لپ تاپ چون هم سرعتش کمه و هم مصرفش نسبت به Atom بالاست. پس اصلا توصيه نميشه.Windows Vista و 7 هم روش نصب ميشه.(به شرطيکه RAM بالاتر از 512MB روي سيستم نصب باشه) در مورد بازيهاي مثل Warcraft و GTA IV که بيشتر مربوط به کيفيت کارت گرافيک ميشه اگر روي لپ تاپ کارت گرافيک بالايي باشه تا حدي روان و خوب اجرا ميشن. اما در سري Aspire one که کارت گرافيکي Onboard Intel ضعيفي دارن خيلي خيلي ضعيف اجرا ميشه و اگر حالتهاي گرافيک رو تا حداقل ممکن پايين نياريد اصلا نمي تونيد بازي رو درست ببينيد. يادتون باشه واسه بازي بايد هميشه سيتم خوب و نسبتا بالا با کارت گرافيک مناسب ببنديد.در کل اين لپ تاپ اصلا بدرد بازي نمي خوره. حتي توي کارهايي که پردازش بالايي مي خوان مثل کارهاي گرافيکي هم پدر آدمو در مياره تا مثلا يه کاري توي فتوشاپ انجام بده.
هاردش قابل ارتقاء هست. CPU قابل ارتقاء نيست(اگه هم باشه خيلي خيلي مشکله اونم با فقط CPU هاي Atom که اصلا پيدا نمي کنيد و اصلا ارزش ارتقاء نداره).
در کل من خودمم يه زماني قصد خريدشو داشتم اما واقعا کارآيي پاييني داره و صرفا کوچک و جمع و جور و زيبا ساخته شده.
در آمريکا بعنوان يک دفترچه ياداشت با قابليتهاي بالا ازش استفاده ميشه.
واسه کارهاي Office و Internet بدک نيست(چون WEB CAM هم داره).
بازم سوالي داشتيد در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 10-05-09 انجام شده است
babak_m008 (10-05-09), tak2750 (09-08-09)
ديشب که اومدميه سر به تاپيک بزنم فقط سه تا پست بود ولي الان که ديدم تعجب کردم از همتون بخاطر مهربونيتون سپاسگزارم.اميدوارم بازم منا با نظرات قشنگتون شرمنده کنيد.
دوستان يه سوال ديگه داشتم تفاوت باطري 3سل با 6سل از نظر قيمت چنده؟
يه سوالم از کساني که اين ناناز را ديدن:آيا lcd کوچيکش آزار دهنده نيست؟
نداشتن dvd زياد احساس ميشه؟
کار کردن باهاش راحته؟
صداي فن اونطور که تو اکثر سايتها اومده اذيت ميکنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks